reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ewi ja też mieszkam koło kościoła a nasz proboszcz jest jak stara babcia stercząca w oknie... Wszystko musi wiedzieć. I generalnie jest okropny. Nie raz na mszy słyszałam z jego ust słowa "jaka ofiara taka wiara"... A dzieci nie ślubnych chrzcić nie chce. Zresztą dziś i tak się nasłuchaliśmy, że "pięknie zaczęliśmy, bo mamy już dziecko". Jest okropny.

reklama
Black a od kiedy ja jestem Ewi ? :-):-p
no to faktycznie , lubi Twoj proboszcz wszystko wiedziec i widziec :no::sorry2:
ale niektorzy wlasnie tacy sa ze nie akceptuja takich zwiazkow i wprost mowia o danej rodzinie na mszy :angry:

Polna pomyłka :-D:-D:-D Czytałam wcześniejsze posty i coś mi się pomieszało :eek::-D. No racja, są tacy księża :baffled: W mojej parafii mam tylko jednego fajnego księdza. Mam nadzieję, że to on będzie udzielał nam ślubu ;-)

Black spoko , pomylki sie zdarzaja :tak:;-):-)
a mi zawsze bylo szkoda mlodych ksiezy , niektorzy sa tacy przystojni i az zal serce sciska :zawstydzona/y::-):rofl2:
Mi najbradziej chce sie smiac jak poszlismy z Przemkiem do ksiedza w sprawie slubu i po rozmowie pyta sie go ile za slub bo cos trzeba dac a ksiadz .. co laska.. :confused::szok::rofl2: oczywiscie Przemek zapomnail pojsc do kantoru i rozmienic pieniadze wiec dal mu euro !! korzystajac z sytuacji ze ksiadz wyszedl z kancelarii to wlozyl pieniadze do koperty bo jak zwykle w domu tego nie mogl zrobic i dopiero jak siedzielismy juz w domu skapnal sie ze dal mu 200 euro :szok: zamiast 100 :sorry2:

mamaola ja tez mu sie znowu tak bardzo nie dziwie ale chyba to ja powinnam panikowac nie on:-p
AdiLea Mnie sie zapewne tez nie bedzie chcialo myslec o zdawaniu ale chce miec to z głowy zeby potem w spokoju zajac sie kacperkiem:-) Zrobiłas mi smaka na galaretke:-p
EWI44 no i tak zrobie bede chodzic normalnie z tym ze wczesniej ocen nalapie na wszelki wypadek bo róznie to bywa:-)
polna_N no to mój T jest przewrazliwiony za nas dwoje... czasem mam go dosc bo wszedzie widzi zagrozenie... eh moze ja jestem jakas inna a;e staram sie robic wszystko to co do tej pory, a on najchetniej widziałby mnie w lózku oczywiscie umalowana i uczesaną ale leżacą do góry brzuchem:-p a i tak pewnie by sie trząsł ze moze na jego syna sufi spasc...
O to bardzo dobroczynnie postapilscie:-p 200 euro:-p hihi
BlackWizard to twój proboszcz tworzy sobie własna religię:-p co jak co ale on nie ma nic do gadania jesli chodzi o chrzest. jak mnie ksieza irytują...

co do ksiezy to u mnie na religii ostatnio ksiadz pytał no i zapytał mnie z sakramentów to mu mówie jakie są a potem kolejne pytanie " jakie sakramenty ty masz" ja mu na to chrzest i bierzmowanie, a ten do mnie ze moge przyjac jeszcze małzenstwo, no to ja juz nieco wkurzona ze wiem przeciez. Chwila ciszy i ksiadz nie wytrzymał... no w najblizeszej przyszłosci zamierzasz? ja mu na to z usmiechem ze nie wiec sie przytkal:-p Biedny ksiadz mnie chyba nie lubi bo nie dosc ze jestem z brzuszkiem to siedze tuz przed nim i zawsze komentuje to co mówi:-p dobrze ze to nie proboszcz:-p

Długo szukałam stron aby mój mały syn mógł kolorować w internecie w kolorowanki online spędziłam dużo czasu zanim znalazłam naprawdę stronę godną uwagi większość ze stron to te z kolorowankami do pobrania a ja szukałam z kolorwankami prostymi aby mój syn mógł kolorować w interneci z czystym sumieniem moge polecić stronkę Kolorowanki i malowanki dla dzieci Znajduję sie tu strasznie dużo kolorowanek podzielonych na odpowiednie kategorie: budowle pojazdy disneya barbie i wiele wiele innych. Nasz syn może też porysować oraz poukłądać puzzle które są również podzielone na odpowiednie kategorie strona jest warat uwagi Polecam tą strone dal wszytkich mam dbających o sowje dzieci jest to naprawde bezpieczna strona dla naszych dzieci

Dziekuje Ci Aniu za linka do tej stronki kolorowaneczki pl naprawde fajna strona z kolorowankami jutro włącze ją mojemu synowi dziś już śpi:) po dniu pełnym zabaw

Wróciliśmy właśnie ze szpitala.... Nie mogłam się dodzwonić do pediatry, potem okazało się że ma dyżur więc pojechaliśmy. Ludwik ma kolki, dlatego robi luźniejsze kupki ze smużkami krwi.. Byłam zdziwiona bo mały nie płacze ,jest spokojny , a tu kolki:baffled: Ale lekarz mówił ,że są różne rodzaje kolek i ,że to normalne bo te właśnie zaczynają się od 3 miesiąca... Przepisał probiotyki,oraz leki właśnie na koleczki...:tak:

Black- ja tego nie rozumiem.... Ja np mieszkam z Grześkiem i uważam ,że nie robimy nic złego:baffled: W końcu robimy to dla dobra dziecka. Uważam że on powinien uczestniczyć w wychowaniu dziecka od początku:baffled: i nie będę sie tłumaczyc księdzu:baffled: Pewnie jak pójdziemy to też się o nas zapyta czy mieszkamy razem:-p Ale chętnie podyskutuję:tak:

Pola-dobrze ze z Ludwiczkem wszystko w pozadku:-)ja nie mialam takich prolemow i dobrze zeTwoj malec tak spokojnie to przechodzi:-)

a ja czekam na mezusia jeszcze pol godz i sie poprzytulamy:rofl2:hihi na powitanie zrobilam mu jego ulubione ruskie pierogi:rofl2:

dobranoc

reklama
Witam Mamuski , dzis pobudka o 6 ale nie zaluje bo Ala usnela odrazu jak Ja polozylam do lozka i spala do rana bez zadnej pobudki :tak:
i niestety u Nas snieg pada :dry:

a i tak pewnie by sie trząsł ze moze na jego syna sufi spasc...

dobre to jest ........ :-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D
Przemek zawsze panikowal jak mielismy jechac gdzies samochodem a bruch byl juz ogromny :sorry2: zakazdym razem kiedy zapielam pasy to ten musial sprawdzic czy nie mam za ciasno :sorry2::-):-D
Ale dowalilas ksiedzu tekstem :-p:-)

Pola dobrze ze to tylko kolka :tak:pewnie Ci strasznie uzlylo ;-)

mamaola heh umnie Przemek poprosil o domowa pizze jak wroci :rofl2::-D

Do góry