reklama
umi2
Fanka BB :)
Witajcie
Ja miałam pobudke o 4 sniło mi sie ze mi wody odchodzą a jak sie obudziłam to okazało sie ze ledwie do łazienki dobieglam tak mi sie siku chciało
Dzisiaj ide załatwic sobie nauczanie indywidualne nie wiem co i jak ale to nic.
A pogoda u mnie fatala wieje tak ze szkoda gadac głowe moze urwac normalnie masakra jakas ja chce wiosne
AdiLea pozycz tego słoneczka troche bo u mnie dzis strasznie wieje, zimno i brzydko na dworze
mamaola ja własnie nie rozumiem czemu rzeczy na chłopca sa niebieskie ja mojemu staram sie kupowac zielone albo pomaranczowe ale najwiecej tych niebieskich w sklepach:-(
Ja miałam pobudke o 4 sniło mi sie ze mi wody odchodzą a jak sie obudziłam to okazało sie ze ledwie do łazienki dobieglam tak mi sie siku chciało

Dzisiaj ide załatwic sobie nauczanie indywidualne nie wiem co i jak ale to nic.
A pogoda u mnie fatala wieje tak ze szkoda gadac głowe moze urwac normalnie masakra jakas ja chce wiosne
AdiLea pozycz tego słoneczka troche bo u mnie dzis strasznie wieje, zimno i brzydko na dworze
mamaola ja własnie nie rozumiem czemu rzeczy na chłopca sa niebieskie ja mojemu staram sie kupowac zielone albo pomaranczowe ale najwiecej tych niebieskich w sklepach:-(
czesc
ja mialam dzis pobudke o 5.30,maly przespal cala noc ale dlatego ze nie jadl w nocy to tak wczesnie wstal.....
AdiLea-ja tez poprosze troszke slonka bo u mnie go brak i tez wieje strasznie.....
Umi-jak Darus byl malutki to mialam ubranka glownie niebieskie albo biale...i troszke jakis innych kolorow,teraz staram sie kupowac ubranka w roznych kolorach,ma duzo zoltego,czerwonego,pomaranczowego i takie roznokolorowe we wzorki ale i tak dziewczynki maja lepiej...
ja mialam dzis pobudke o 5.30,maly przespal cala noc ale dlatego ze nie jadl w nocy to tak wczesnie wstal.....
AdiLea-ja tez poprosze troszke slonka bo u mnie go brak i tez wieje strasznie.....
Umi-jak Darus byl malutki to mialam ubranka glownie niebieskie albo biale...i troszke jakis innych kolorow,teraz staram sie kupowac ubranka w roznych kolorach,ma duzo zoltego,czerwonego,pomaranczowego i takie roznokolorowe we wzorki ale i tak dziewczynki maja lepiej...
Adilea- no to gratuluję przespanej nocy
:-) No ,u nas takie piękne słońce i niebo:-) Normalnie pogoda cud miód

Umi- Właśnie moje koleżanki też miały indywidualny tok nauczania... W trakcie ciąży oraz po porodzie chyba przez rok....Fajna sprawa, jak ma się małe dziecko;-)
U nas również noc okay
Grzesiek w pracy, a my sami:-( Czasem jak Mody śpi, a ja mam wszystko posprzątane to normalnie nudzi mi się
;-)

Umi- Właśnie moje koleżanki też miały indywidualny tok nauczania... W trakcie ciąży oraz po porodzie chyba przez rok....Fajna sprawa, jak ma się małe dziecko;-)
U nas również noc okay

Avacanda84
Zaangażowana w BB
Dziewczyny mam ważne pytanie...nie wiem gdzie o to zapytać wieć nie bądzcie złe jak zrobie to tutaj
W tamtym miesiącu pare dni po okresie kochałam się z mężem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) teraz 15 miałam dostać okres a tu cisza... nie ma...
Od dnia kiedy miałam go dostać robie dziennie test ciążowy i za każdym razem jest tylko jedna kreseczka.Przez to całodzienne myślenie że moge być w ciąży rozbolały juz mnie piersi...chyba sama sie wkrecam.Wizyte u lekarza mam w piątek.Myślicie że te testy mogą oszukiwać i naprawde jestem?(kazdy test był innej marki)Czy moze mi sie spóżniac,choć nigdy nie spóżniała.Dodam ze miałam pare dni stresujacych i chodziłam ze złosci nakrecona...Ale dlaczego mnie te sutki bolą...Prosze o jakas odpowiedz bo zwariuje do piatku
Pozdrawiam...

Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Hej
u mnie noc w sumie dobra mała poszła spać przed 23 i wstała dopiero o 4
teraz śpi.
tzn. wierci się troszkę .
Ja już zaczynam nabierać kolorków, bo tak to cały czas biała byłam.
co do tych kolorów, że różowy dla dziewczynki niebieski dla chłopczyka, ja mam w sumie sporo różowych , ale to dlatego że w sklepach bardzo mało jest rzeczy dziewczęcych o innym kolorze, dlatego dużo kopiłam zielonych , białych, żółtych i pomarańczowych.
Wiecie co moja mala lezy i normalnie glowe podnosi na chwile
ja juz nie wiem co mam zrobic , bo to raczej nie za dobrze.. wkurze sie i przywiaze jej glowe do łóżeczka chyba. A i zapisalam malą prywatnie do lekarza , bo ma problemy jakieś z bioderkami , tych nóżek nie chce rozchylać zabardzo i 22 kwietnia jade z nią na USG . Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.
No nic zmykam , bo mala sie budzi. Milego dnia. ;*
co do tych kolorów, że różowy dla dziewczynki niebieski dla chłopczyka, ja mam w sumie sporo różowych , ale to dlatego że w sklepach bardzo mało jest rzeczy dziewczęcych o innym kolorze, dlatego dużo kopiłam zielonych , białych, żółtych i pomarańczowych.
Wiecie co moja mala lezy i normalnie glowe podnosi na chwile

A spokojnie moge Wam popozyczac troszke tego sloneczka;-).
umi2 oj wspolczuje Ci pelnego pecherza. Ja pod koniec ciazy potrafilam obudzic sie w nocy nawet 6 razy i leciec do wc
.
pola997 ja bym sie chciala troche ponudzic;-). Ale mala mi sie daje
.
avacandra po prostu poczekaj jeszcze kilka dni. Samo powinno sie wyjasnic.
Maagda_ tez musze isc na usg bioderek bo cos mi sie nie podoba jak mala rozchyla nozki. Jakos tak krzywo
.
umi2 oj wspolczuje Ci pelnego pecherza. Ja pod koniec ciazy potrafilam obudzic sie w nocy nawet 6 razy i leciec do wc

pola997 ja bym sie chciala troche ponudzic;-). Ale mala mi sie daje

avacandra po prostu poczekaj jeszcze kilka dni. Samo powinno sie wyjasnic.
Maagda_ tez musze isc na usg bioderek bo cos mi sie nie podoba jak mala rozchyla nozki. Jakos tak krzywo

umi2
Fanka BB :)
Avacanda84 Nie chce cie straszyc ale jak ja robiłam testy to wszystkie wychodziły negatywnie a potem okazłao sie ze jestem w ciazy. No ale skoro to tylko 3 dni po terminie to nie ma narazie powodu do obaw spokojnie bedzie dobrze.
mamaola Ja własnie tez w takich kolorkach staram sie kupowac ubranka, ale czesciej takie kolory na ciuchach znajduje niz w normalnych sklepach bo tam to wszystko takie pod pastelowy niebieski....
pola997 Mnie został tylko miesiac chodzenia do szkoł bo koncze w kwietniu, ale troche sie boje w tym ostatnim miesiac siedziec w szkole bo jakbym zaczeła rodzic to ie wiem co bym zrobiła
Maagda_ Mnie tez sie wydaje ze troszke za szybko główke podnosi no ale nie wemspecjalista nie jestem nawet własnego szkraba nie mam
AdiLea no koncówka ciazy jeszcze przede mną a juz teraz coraz czesciej do wc biegam. Cos to słonko od ciebie nie dochodzi
mamaola Ja własnie tez w takich kolorkach staram sie kupowac ubranka, ale czesciej takie kolory na ciuchach znajduje niz w normalnych sklepach bo tam to wszystko takie pod pastelowy niebieski....
pola997 Mnie został tylko miesiac chodzenia do szkoł bo koncze w kwietniu, ale troche sie boje w tym ostatnim miesiac siedziec w szkole bo jakbym zaczeła rodzic to ie wiem co bym zrobiła

Maagda_ Mnie tez sie wydaje ze troszke za szybko główke podnosi no ale nie wemspecjalista nie jestem nawet własnego szkraba nie mam

AdiLea no koncówka ciazy jeszcze przede mną a juz teraz coraz czesciej do wc biegam. Cos to słonko od ciebie nie dochodzi

polna_N
Mama Ali ... 2007
Witam Mamuski ;-) a ja od 7:30 pilnuje Lucji , siostra z Dawidem pojechali do lekarza !! i tak jak pisze Umi pogoda do dupy , bylam przedtem powiesic pranie to myslalam ze mi glowe urwie 
chwala ze rozstawilam ten namiot to mam chwile spokoju bo Lucja z Ala sie bawia w Nim !!
Umi jak to nie wiesz co bys zrobila ? krzyczalabys ze rodzisz i cala klasa panikuje a nauczycielka zabiera Cie do auta i zawozi do szpitala

AdiLea oooo a do mnie Twoje slonko dochoci
no i Gratuluje przespanej nocki ;-) ja sie wysypialam dopiero jak Ala miala 5 miesiecy 
Magda Ty powinnas sie cieszyc ze glowke podnosi a nie panikowac ;-)zreszta dzien , dwa a pewnie zapomni jak sie podnosi glowke bo fakt to jest za wczesnie ale kazde dziecko jest inne
mamaola a ja tam nie patrze czy to bluzeczka dla chlopczyka czy dziewczynki tylko ubieram to co mam pod reka :-) Ala lubi miec bluzeczki po synku mojej siostry bo strasznie luui autka a na punkcie samolotow to ma fiola
nawet Boba budowniczego oglada i strazaka sama

a jak leciala formula 1 to siedziala z moim tata i ogladali Razem - nie wiem co z Niej wyrosnie

chwala ze rozstawilam ten namiot to mam chwile spokoju bo Lucja z Ala sie bawia w Nim !!
Umi jak to nie wiesz co bys zrobila ? krzyczalabys ze rodzisz i cala klasa panikuje a nauczycielka zabiera Cie do auta i zawozi do szpitala

AdiLea oooo a do mnie Twoje slonko dochoci

Magda Ty powinnas sie cieszyc ze glowke podnosi a nie panikowac ;-)zreszta dzien , dwa a pewnie zapomni jak sie podnosi glowke bo fakt to jest za wczesnie ale kazde dziecko jest inne

mamaola a ja tam nie patrze czy to bluzeczka dla chlopczyka czy dziewczynki tylko ubieram to co mam pod reka :-) Ala lubi miec bluzeczki po synku mojej siostry bo strasznie luui autka a na punkcie samolotow to ma fiola

nawet Boba budowniczego oglada i strazaka sama

a jak leciala formula 1 to siedziala z moim tata i ogladali Razem - nie wiem co z Niej wyrosnie

reklama
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Avacanda84 test ciążowy powinien przynieść jaki kolwiek efekt po 9 dniach od wspolzycia. Ja na tescie mialam 2 kreseczki z tym ze drugą bylo slabo widać i jak sie okazalo bylam już 3 tyg, w ciąży, także różnie to bywa, najlepiej jak zrobisz badanie krwi.
umi2 juz niedlugo i bedziesz miala. ;*AdiLea mi kazala isc lekarka jak jeszcze bylam w szpitalu. Trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok. Idz jak najszybciej , bedzie lepiej
polna_N mam nadzieje
A ja wlasnie jem kisiel żurawinowy, nie zaszkodzi prawda ?
umi2 juz niedlugo i bedziesz miala. ;*AdiLea mi kazala isc lekarka jak jeszcze bylam w szpitalu. Trzymam kciuki żeby wszystko bylo ok. Idz jak najszybciej , bedzie lepiej
polna_N mam nadzieje
A ja wlasnie jem kisiel żurawinowy, nie zaszkodzi prawda ?