reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Black jakie czopki dalas? U nas tez problemy z kupka ale nic nie dziala.:-(
Pola kurcze musze zaczac smarowac ta mustela bo ostatnio tylko stoi na polce. Upolowałam na allegro MNS Roller masazer PROFESJONALNY ZABIEG spa 1,5 mm (572498634) - Aukcje internetowe Allegro i bede stosowac jak tylko przyjdzie. Wyglada jak narzedzie tortur ale ponoc dziala.
Mamaola brzuszek ja boli i calymi dniami wyje:-(. Nic jej nie pomaga. Mnie tez jakos głowa boli. Zaraz mam jazde i znowu pewnie skasuje jakis slupek tak jak wczoraj:-p

reklama
Black- Biedne dziewczyny:-( U nas tez największe problemy są jak klucha kupki nie może zrobić:dry: Tylko u mnie młody ma problemy jak ja coś zjem nie potrzebnie.... Odpoczywaj puki Jula śpi... Mustele kupiłam w aptece.... Wg mnie warto zainwestować;-).... Miałam niby mało rozstępów,ale na poczatku były dosyć duże i okropne:dry:

Adilea- Ja staram się smarować regularnie....:-) Mam wiele preparatów na rozstępy,ale ten najlepszy:tak::-p Dasz znać, czy ten przyzad działa:-p

mamaola - Mojemu mężowi marzy się jakies tam BMW ale wątpie czy będzie go kiedyś na nie stać.

umi - Jakoś tak odkąd tutaj zaglądam zawsze byłaś i tak się zastanawiałam co u Ciebie.
Klaudynka rośnie jak na drożdzach. Jej ulubione zajęcie to wspinaczka no i chyba nauczy się raczkowania bo coś tam pomalutku próbuje.

mamaola, olcia - U mnie też snieg pada i wogóle ponuro. Kiedy będzie wiosna... taka prawdziwa, ciepła i zielona.

pola - Szkoda, że My pomału kończymy karmienie piersią. teraz to tylko raz w dzień no i w nocy jest cyc.

ewi - Oby Synek jak najszybciej wyzdrowiał.

Black - Dobrze, że w końcu czopki pomogły. A pomarudzic każdy czasem może :).

Ostatnia edycja:
Ewi-zdrowka dla synka:)i dla Ciebie no i cierpliwosci:)
AdiLea,Black-oj biedne dziewczyny....kurcze nie pomoge wam bo naprawde nigdy moj maly nie mial problemow z kupka ani z kolkami....czasem go brzuszek pobolewal ale ta herbatka HIPP pomagala.Ale dzis przegladajac gzetke trafilam na produkt o nazwie WINDI to na kolki,to takie jak by czopki do dupki sie wsadza....ja nigdy nie uzywalam ale moze warto sprobowac....to tylko w aptece mozna dostac.....

AdiLea-jejku podziwiam Cie...to wyglada na narzedzie tortur:rofl2:ale daj znac czy dziala,tez by mi sie cos takiego przydalo bo brzych mam okropny....

Panistepelek-BMW wcale nie sa takie drogie....My z Darkiem kochamy BMW,jak jeszcze Darusia na swiecie nie bylo to praktycznie kazdy weeckend spedzalismy na zlotach klubowych,(maz jest zalozycielem jednego takiego),a byl taki czas ze tych BMW mielismy kilka.....

Darek dzis do domku wraca wiec musze upichcic cos smaczniutkiego....no i na spacer zaraz lece z Malym....

STEPELEK CÓRKA ŚLICZNA. A ząbki są czy jeszcze nie? No to jeszcze trochę i będziesz musiała ganiac za nią.
BLACK twoja Julka też śliczna. Rośnie jak na drożdżach. No to zły dzień dziś masz. U nas też śnieg spadł. Ogólnie to chlapaka..

Julka się już uspokoiła. Je z apetytem, później śpi. Zaraz przychodzi do nas jej przyszła chrzestna, siostra mojego Grześka, zostawiamy jej Julkę i jedziemy po mój akt chrztu do Gdańska. Ojj wcale mi się niepodoba ta latanina z papierami przed ślubem :dry:. No, ale to ostatnia rzecz, którą musimy załatwić.

Ewi dziękuje :-) Oj mała rośnie i rośnie, jeszcze niedawno była taka malutka :sorry2: Aż się wierzyć nie chce ;-)

mamaola - Ja tam w cenach się nie orientuje ale mąż właśnie mówił, że takie BMW (jakieś nowsze) co chce to trochę kosztuje.
A takie zloty, napewno są fajne.

Ewi - Dziękuję.
Ząbków nadal nie ma.

reklama
Do góry