reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Płock-Asia A ty jak widze jestes załozycielka wątku:-) Cos co na poczatku słabo prosperuje potem sie rozkreca:-)
pola997 Ja własnie sie nad chusta zastanawiam bo podobno mozna jej uzywac juz od urodzenia. napisz jak sie sprawuje:-)

reklama
Pola, Umi ja słyszałam, że chusty są dobre, ale tylko w przypadkach gdy dzidziuś nie jest w niej długo. Podobno długie noszenie w chuście (i częste) źle wpływa na kręgosłup dziecka. To opinia wielu lekarzy. Sama też chciałam kupić, ale jak się nasłuchałam to zrezygnowałam.

Mamaola ja mam sporo rzeczy dla Julki z ciucholandów :tak: Raz, że są tanie, a dwa, że można trafić na coś naprawdę ładnego.

Płock-Asia a n o kilka stron jest :-)

Pola-pieknie piszesz o wiezi z synkiem:-)ja niestety nie karmilam ale to przez moja glupote niestety,no teraz bardzo zaluje bo wiem ze odebralam synkowi cos co mu sie nalezalo a nie chcialm mu tego dac....bardzo zaluje....myslimy z Darkiem nad rodzenstwem dla Darusia(za jakis czas oczywiscie)i wtedy to napewno bede karmic...
.
Umi-witaj...pamietaj o dzidziusiu i nie przemeczaj sie za bardzo:-)

Plock-Asia-hihi z moich rodzinnych stron jestes(no ja z pod Plocka)a czemu to zalozycielka tematu nie udziela sie tutaj;-)

Blac-ja tez nie mialam chusty,podobno mozna nosic dzidzie 2-3 godz dziennie i wydawalo mi sie ze moge sie bez tego obejsc(no i obeszlam sie)

a ja pierwszy raz tak ubranka w ciuchlandzie kupilam....tez nie mam nic przeciw temu tylko jakos nie zagladalam tam poprostu:rofl2:a naprawde sporo fajnych ciuszkow tam bylo tylko juz na Darusia za malych:baffled:

jutro moj men wraca z delegacji...musze sie wypindrzyc co by nie powiedzial ze mu sie zonka zapuscila przez te pare dni....

BlackWizard Kurcze a ja jak czytałam opinie w necie to ludzie zadowoleni byli eh pewnie zalezy wszstko do lekarzy i ich nastawienia.
mamaola ja u siebie znalazłam taki ciuchaland w którym sa same rzeczy dla dzieci jak tam wpadłam to wydałam jakies 30 zł a kupiłam cała ogromna siatke ubranek, tak wiec naprawde warto.

Postaram się was cześciej odwiedzać .... ale z czasem tak krucho :)) I ostatnio ciągle moja córunia zajmuje komputer ciągle gra ....
Polecam dla dzieci już od ponad roku gre np..
BBC - CBeebies - Teletubbies - Fun and Games - More than One
wystarczy tylko spacje nacisnac a teletubis się wita i żegna :))
Moja corunia albo gra w gry
BBC - CBeebies - Teletubbies - Fun and Games
badz Gry online i zabawy online dla dzieci 2-4 lat od 2-4 lat sa i dla starszych :) Akurat ta gra wiele uczy juz na przyszłość hihi mycie okien,odkurzanie itp.. łatwa w obsłudze Klaudusi nie musze pomagac daje sobie rade bez problemu. Jesli ktoś potrzebuje chwili dla siebie dziecko napewno się przez dłuższy czas się zajmnie grą :))
Chodz gra z myciem zabków wiele mi pomogła .... bo ostatnio Klaudia wcale niechciała myc zebów ale jak sobie pograła typu mycie czarnych zebów hipcia badz wiercenie ząbków by sciagnac próchnice to odrazu na biegu teraz myje hihi

Ostatnia edycja:
Black - Z tym staniem to jeszcze raczej tak niebardzo... niby jak ją się trzyma to trochę stoi ale na samych paluszka.

anetka - Mi udało się karmić tylko piersią przez te 6 miesięcy więc oby i Tobie się udało.

pola, baska - W imieniu Klaudii dziękuję za miłe słowa.

pola - Według mnie karmienie piersią to też coś cudownego. Taka magiczna czynność. czy nie jest wspaniale czuć tę bliskość gdy przytulasz dziecko... Albo obserwować jak słodko wtedy maluszek wygląda... Nie wspomnę już o kontakcie wzrokowym czy o tych uśmieszkach jakie dziecko robi nie wypuszczając sutka z buźki. A gdy dziecko jest już trochę większe tak uroczo bawi się twarzą mamy.

mamaola - Póki córcia zacznie chodzić jeszcze minie conajmniej miesiąc, tak czuję.
Co do prawka, to mój mąż nie ma go jeszcze więc mi bardzo często się przydaje.
A można wiedzieć co to za autko?

umi - Fajnie, że zajrzałaś. Pytałam o Ciebie wczoraj :)

Płock-Asi - Cieszę się, że odezwała się założycielka tego wątku. Obys jak najczęściej do Nas zaglądała.

Ostatnia edycja:
Panistepelek-BMW e34 535i,biekna i szybka bestia z niej byla,uwielbialam to autko ale niestety mezu puknol z smieciarke i o...a teraz Darek ma sluzbowe auto i nie wsiadam do niego czekam na swoje....

reklama
panistepelek Mówisz masz:-p steskniłas sie:-p?? eh, fakt jest taki ze człowiek przez niedługi czas nie wejdzie na forum to jak juz wchodzi to nie wie od czego zaczac bo tak produkujecie:-) Co tam u ciebie i Klaudynki?

A co do gier to swietne cos dla mnie normalnie co prawde teletubisie mi nie leza ale reszta super jak juz urodze i mój mały podrosnie to tym zjame:-)

Do góry