reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard- nie dziwie sie, ze nie podoba ci sie ta latanina, ja np jutro jadę oglądac kościół w którym bedziemy ślub brać.... Potem te sprawy papierkowe:dry: tragedia...
dobrze,że z Julą dobrze:tak::-)

Młody śpi sobie właśnie w chuście:-p chyba mu na razie odpowiada:-p

reklama
mamaola - Kiedyś miałam jechac na taki mini zlot golwów ale nie wypaliło.

olcia - Moja córcia też lubi jabłko z bananem. Przed wczoraj sama jej zrobiłam.

REKLAMA - "...Mieć z pół kilo biżuterii..."

W związku, że rodzinie powinno się pomagać, a w szczególności tej najbliższej, polecam Wam blog mojej Siostry na którym prezentuje swoje ręcznie robione prace. Póki co są tam tylko kolczyki, ale zbiór "robótek" napewno z czasem będzie się zwiększał. Wszystkie prezentowane tam rzeczy można zakupić, ale o tym to już sobie sami doczytacie zaglądając na coofeeeart.bloog.pl
Jako osoba, która widziała wszystkie kolczyki na własne oczy, naprawdę polecam.

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas bardzo wiele znaczy

Moje dziecie wylo CAŁĄ noc. I wyje dalej:-(. Juz nie wiem o co moze jej chodzic. Nosze ja na rekach bo boje sie z nia polozyc do lozka. Wygladam jak zombie i w ogole mam dosc:dry:

pola jaka chuste kupilas? Mi rece wysiadaja od noszenia tej kluski i moze taka chusta by nam pomogla.
panistepelek zdolna masz siostre. Przesliczny jest ten komplet 'pewnej nocy w kairze'.

Adilea- nie dziwię się ,że masz dosyć.... Ale te kolki w końcu się skończą. Mam nadzieję,że Hania da Ci się wyspać w końcu... Ja mam chuste firmy bebelulu jest dla dzieci od urodzenia do chyba 2 albo 3 lat...Mały spał w niej wczoraj 2 godziny.:-p

Olci90- Mój ma 3 miesiące i w chuście noszę go w pozycji na tzw fasolkę. Jak dziecko trzyma główkę można je nosić w różnych fajnych pozycjach:tak: Ogólnie chyba każda chusta będzie ok dla 4 miesięcznego dziecka... potem czy na zakupy , czy na spacer- idealna;-):-p

U nas w nocy znów wycie... AdiLea teraz wiem co przechodzisz codziennie :sorry2: Na szczęście mój Grzesiek, mimo że o 4.30 miał wstać do pracy siedział z nią całą noc zebym w razie czego dziś z nią miała siłę siedzieć. A Julka ani specjalnie apetytu nie ma, teraz śpi, zjadła mi tylko 60 ml :baffled: No i w nocy 150 ml mleka i 100 ml herbatki koperkowej. Mam nadzieję, że ten sajgon się skończy.

I tak czuję się zdechła, bo nie bardzo mogłam spać jak słyszałam jej wrzask :baffled:

Pola dobrze, że chusta się sprawuje ;-) My kościoł to znamy na wytol bo znajduje się 10 metrów od mojego domu ;-). Papiery mamy załatwione, teraz tylko nauki przedmałżenskie i byle do ślubu ;-)

AdiLea-oj bidulko,niestety z kolkami to tak jest ze trzba to przezyc....na szczescie kiedys mijaja.....no wlasnie a moze sprobujesz z takim nosidelkiem lub chusta....moze pomoga,trzymam za Ciebie kciuki
Panistepelek-sliczna ta bizuteria....zdolniacha z Twojej siostry....
oj dziewczyny cos sie ze mna dzieje,jestem notorycznie zmeczona,boli mnie glowa,wczoraj caly dzien bylo mi nie dobrze....
pogoda dzis u mnie piekna ruszm na spacer moze swierze powietrze mi pomoze

edit.
Black-nalozyly nam sie posty.....dobrze ze Ci przyszly maz pomaga....mozesz odsapnac,a i tak caly dzien przed wami.....moze to przesilenie wiosenne daje sie dziewczynkom we znaki:)
no slub zbliza sie wielkimi krokami.....

Ostatnia edycja:
witam! pisze do was poniewaz zaczełam sie troszke nie pokoic o moje malenstwo. Jestem w 25 tc i zadko czuje ruchy malenstwa...wczesniej czułam je o wiele częściej...niewiem moze dzidzia teraz wiecej śpi... jesli mozecie mi pomóc w tej kwestii proszę o odpowiedzi. pozdrawiam

reklama
Do góry