reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

BlackWizard- nie dziwie sie, ze nie podoba ci sie ta latanina, ja np jutro jadę oglądac kościół w którym bedziemy ślub brać.... Potem te sprawy papierkowe:dry: tragedia...
dobrze,że z Julą dobrze:tak::-)

Młody śpi sobie właśnie w chuście:-p chyba mu na razie odpowiada:-p

reklama
mamaola - Kiedyś miałam jechac na taki mini zlot golwów ale nie wypaliło.

olcia - Moja córcia też lubi jabłko z bananem. Przed wczoraj sama jej zrobiłam.

REKLAMA - "...Mieć z pół kilo biżuterii..."

W związku, że rodzinie powinno się pomagać, a w szczególności tej najbliższej, polecam Wam blog mojej Siostry na którym prezentuje swoje ręcznie robione prace. Póki co są tam tylko kolczyki, ale zbiór "robótek" napewno z czasem będzie się zwiększał. Wszystkie prezentowane tam rzeczy można zakupić, ale o tym to już sobie sami doczytacie zaglądając na coofeeeart.bloog.pl
Jako osoba, która widziała wszystkie kolczyki na własne oczy, naprawdę polecam.

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem mama 8 letniego Kuby i rocznego Mateuszka, ponadto nosze pod serduszkiem jeszcze jedno malenstwo. Wzielam Z Mateuszkiem udzial w konkursie organizowanym przez pampers. Moglibysmy wygrac roczny zapas pieluszek co w naszej sytuacji byloby duza pomoca. Potrzebne nam jednak glosy poniewaz konkurencja jest duza. Jesli ktoras z mam moglaby pomoc glosujac na mojego synka bylibysmy strasznie wdzieczni. Glosy mozna oddawac wielokrotnie jeden na dzien. Bardzo prosimy o pomoc. W moich suwaczkach jest link. Z gory dziekuje za kazdy glos. Klikniecie nic nie kosztuje a dla nas bardzo wiele znaczy

Moje dziecie wylo CAŁĄ noc. I wyje dalej:-(. Juz nie wiem o co moze jej chodzic. Nosze ja na rekach bo boje sie z nia polozyc do lozka. Wygladam jak zombie i w ogole mam dosc:dry:

pola jaka chuste kupilas? Mi rece wysiadaja od noszenia tej kluski i moze taka chusta by nam pomogla.
panistepelek zdolna masz siostre. Przesliczny jest ten komplet 'pewnej nocy w kairze'.

Adilea- nie dziwię się ,że masz dosyć.... Ale te kolki w końcu się skończą. Mam nadzieję,że Hania da Ci się wyspać w końcu... Ja mam chuste firmy bebelulu jest dla dzieci od urodzenia do chyba 2 albo 3 lat...Mały spał w niej wczoraj 2 godziny.:-p

Olci90- Mój ma 3 miesiące i w chuście noszę go w pozycji na tzw fasolkę. Jak dziecko trzyma główkę można je nosić w różnych fajnych pozycjach:tak: Ogólnie chyba każda chusta będzie ok dla 4 miesięcznego dziecka... potem czy na zakupy , czy na spacer- idealna;-):-p

U nas w nocy znów wycie... AdiLea teraz wiem co przechodzisz codziennie :sorry2: Na szczęście mój Grzesiek, mimo że o 4.30 miał wstać do pracy siedział z nią całą noc zebym w razie czego dziś z nią miała siłę siedzieć. A Julka ani specjalnie apetytu nie ma, teraz śpi, zjadła mi tylko 60 ml :baffled: No i w nocy 150 ml mleka i 100 ml herbatki koperkowej. Mam nadzieję, że ten sajgon się skończy.

I tak czuję się zdechła, bo nie bardzo mogłam spać jak słyszałam jej wrzask :baffled:

Pola dobrze, że chusta się sprawuje ;-) My kościoł to znamy na wytol bo znajduje się 10 metrów od mojego domu ;-). Papiery mamy załatwione, teraz tylko nauki przedmałżenskie i byle do ślubu ;-)

AdiLea-oj bidulko,niestety z kolkami to tak jest ze trzba to przezyc....na szczescie kiedys mijaja.....no wlasnie a moze sprobujesz z takim nosidelkiem lub chusta....moze pomoga,trzymam za Ciebie kciuki
Panistepelek-sliczna ta bizuteria....zdolniacha z Twojej siostry....
oj dziewczyny cos sie ze mna dzieje,jestem notorycznie zmeczona,boli mnie glowa,wczoraj caly dzien bylo mi nie dobrze....
pogoda dzis u mnie piekna ruszm na spacer moze swierze powietrze mi pomoze

edit.
Black-nalozyly nam sie posty.....dobrze ze Ci przyszly maz pomaga....mozesz odsapnac,a i tak caly dzien przed wami.....moze to przesilenie wiosenne daje sie dziewczynkom we znaki:)
no slub zbliza sie wielkimi krokami.....

Ostatnia edycja:
witam! pisze do was poniewaz zaczełam sie troszke nie pokoic o moje malenstwo. Jestem w 25 tc i zadko czuje ruchy malenstwa...wczesniej czułam je o wiele częściej...niewiem moze dzidzia teraz wiecej śpi... jesli mozecie mi pomóc w tej kwestii proszę o odpowiedzi. pozdrawiam

reklama
Do góry