reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
umi- to i ja Ciebie przywitam :-) Bardzo fajnie,że się pojawiłaś! :tak:

Black
- Jaja słyszałam że można spokojnie nosić, ale oczywiście nie cały czas tak jak piszesz:-)
Zobaczę,najwyżej wymienię....Od normalnego noszenia ręcę bolą mnie strasznie:-p Chociaż Mały uwielbia leżaczek, to ja chce go również nosić na rączkach puki mogę;-):-p

mamaola,panistepelek- No ja mam nadzieję,że również uda mi się karmić przynajmniej do 6 miesiąca,jeżeli tylko będę miała pokarm, to oczywiście będę karmić dłużej:tak:

panistepelek- tak jak piszesz,ja również uwielbiam patrzeć na maluszka ja wcina:tak: Tak mu smakuje mleczko mamusi:-p Takie minki strzela,wygląda słodziutko:tak:;-)

Płock-Asia,ola14024- Witam również:-):tak:

Witam wszystkie nowe mamy i oczywiście założycielkę wątku. Fajnie że zajzalas do nas.
MAGDA Gratulacje. W końcu się doczekałas.
Co do karmienia to ja jeszcze karmie. Wystarcza chęci. Fajnie jest jak Marek za policzek mnie łapie jak ciąga cyca albo tak sam próbuje włożyć sobie sutka do buzi.
Wybaczcie ale nie mam ostatnio czasu a raczej chęci na pisanie. Większość mojego czasu zajmuje mi opieką nad małym bo chory jest nadal. Miłej nocy wszystkim życzę.

Znowu mam mase do nadrabiania:-(. Jakos nie mam czasu ostatnio wchodzic na forum. Mala urządza cyrki a ja biegam na te jazdy. To moje drugie podejscie. Pierwszy egzamin oblalam po 3 minutach:-p. Teraz tez nie zdam bo nadal nie czuje sie pewnie za kolkiem.
Magda GRATULACJE:-)

czesc
ŚNIEG U MNIE PADA:baffled::baffled::confused::confused::angry:
AdiLea-nic sie nie martw,glowa do gory:)a co sie mala dzieje ze tak Ci dokucza?

za mna noc spokojna,Maly spal do 8.00.tylko ze znowu cos glowa mnie boli:-(

Witam. U nas nocka spokojna zaczynamy omijac jedno karmienie:-) dzis spalismy do7.30. Mielismy wyjsc dzis na spacerek, ale taka pogoda..

witam:)

u nas również noc ok:tak:

Adilea- ja też ćwiczę, ale niestety nie mam rowerka:-(,ćwiczę sobie sama z płytą:-D Brzucha na szczęście już nie mam,chociaż pępek jeszcze jakoś dziwnie wygląda:confused::dry: Rozstępy bieleją, stały się jakby mniejsze. (prawie nie widoczne...) mustela zdziałała cuda:-D:-p
Ewi- życzę Mareczkowi powrotu do zdrowia...:tak:

mamaola- u mnie też pada:baffled: chociaż teraz jakby przestał... Chce już wiosnę!!! Chociaż uwielbiam zimę,ale chciałabym żeby już było cieplej:-p a Twój synek przesypia całą nockę??? glowa mnie też boli...:dry: napij się kawki powinno pomóc;-)

Pola-a u nas z nockami to roznie,czasem Darus (tak jak dzis)zacznie marudzic okolo 1-2 w nocy dam mu butle i spi (dzis do 8).Wczoraj np.spal prawie cala noc ze mna bo strasznie sie krecil ale to baaardzo rzadko.Nie no nie ma tragedii-nie nazekam .A kaffke juz wypilam zaraz pewnie jeszcze jedna chlapne.
Kurcze i ja musze sie wziac za cwiczenia ale takiego lenia dostalam ze nic mi sie nie chce....

reklama
Dziewczyny umieram :dry::dry::dry:
Julka w nocy miała pierwszy raz w życiu problem ze zrobieniem kupki. Od 3 do 6 płacz niesamowity, zanoszenie się. Nic nie pomagało. Aż się wkurzyłam i wysłałam Julkowego tatusia po czopki dla niemowląt do apteki pełniącej dyżur. I pomogło. Dałam jej na wszelki wypadek herbatkę koperkową, po zrobieniu kupki jeszcze z tego wszystkiego płakała, ale w końcu usnęła mi na rękach. No to odczekałam trochę i hop ją do łóżeczka. Pospała 10 min i znowu wrzask. Zrobiłam jej mleko, zjadła i spała tylko do 8. Przewijam ją, patrzę, a w pieluszce znowu kupa. Zjadła znów i póki co od 9.30 śpi. Ja jestem nieprzytomna. Do tego spadł śnieg :szok: i jest strasznie zimno, więc ze spacerku nici. A już miałam nadzieję, że jak znów będzie marudzić to wpakuję ją do wózka i w drogę :baffled: Oj koszmarny dzień mi się zaczął :baffled: Wczoraj przyszła do mnie paczka z bardotką ślubną zamówioną na allegro i sprzedawca się pomylił i zamiast bardotki wpakował mi push-up. :dry: Więc muszę lecieć jeszcze na pocztę i go odesłać, żeby mi wymienili :baffled: Masakra. Oj będę Wam dziś marudzić :zawstydzona/y:. Póki co kończę, bo się ciutkę rozpisałam :sorry2:

Mamaola oj mi kawa po tej nocy też się przyda, zaraz biegusiem idę sobie zrobić ;-)

Pola mustele kupowałaś w aptece? Ile płaciłaś? Ja chyba też zainwestuje, bo nic innego mi nie pomaga. A co do chusty, to wypróbuj sama. I zdaj nam wtedy opinię :-)

Do góry