reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kocham moja mame. Wziela młoda i ja buja. Hanka zaciesza bo lubi byc na raczkach u babci a ja mam chwilke spokoju;-)

Kurcze ciekawe czy moja mala bedzie chciala siedziec w tej chuscie. Musze cos upolowac na allegro.
Od tygodnia nie bylysmy na spacerku bo pogoda okropna. Dzisiaj zasypalo mi cale okno:dry: wiec tez z nia nie pojde.

Tak z ciekawosci, na czym polegaja nauki przedmalzenskie?

kamusia ja bym na Twoim miejscu skonsultowała sie z lekarzem.Dzieciaczek ma czasem spokojniejsze dni wiec pewnie nie ma sie czym martwic, ale warto sprawdzic czy na pewno wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
kamusia-tak jak napisala AdiLea dzidzia mozemiec czasem takie dni ze slabiej sie rusza ale jesli Cie to niepokoi to idz do lekarza:)

AdiLea-ach te mamy:)a ty odpocznij troszke:)wiesz co ja na Twoim miejscu zapakowalabym mala w wozek i poszla na spacer....nic tak dobrze nie robi jak spacerek a moze mala zasnelaby spokojnie na swierzym powietrzu.....sprobuj:)na mojego babla dzialalo:)

AdiLea - U mnie nauki prowadził ksiądz i poruszał różne tematy dotyczące rodziny, miłości i takie tam.
Pozatym to współczuję i córcia i Tobie, że tak się męczycie. Dobrze, że Twoja mama choć na chwile odciążyłą cię.

kamusia - Wiesz, dzieci czasem są bardzo spokojnie. Moja córcia np. wogóle mało się ruszała i bywały dni, że prawie wogóle nic nie czułam. Pozatym czym bliżej końca to dziecko ma coraz mniej miejsca w brzuszku.

mamaola, AdiLea - Fajnie, że biżuteria siostry podoba się. A jeszcze fajniej gdyby ktos coś kupił :D.
Co do tego kompletu "pewnej nocy w kairze" to na zdjęciu jestem ja hihi :D

Ostatnia edycja:
- Dziewczyny nie dam rady Was nadrobic, tyle naskrobalyscie, wiec tak mniej wiecej odpisalam :-( Reszte bede nadrabiac :tak:
- Byłam wczoraj u mojego Gin. mój Synek ma juz 2 kg. mój Pulpecik Kochany :tak: Tu wklejam zdjecie jego rączki :tak:
Przeslicznie, prawda? :-D
13606f33.jpg

anetka551 - Damy rade karmc piersia tyle ile chcemy, wierze w Nas :tak:
polna_N - Masz pocieche z córeczki :tak:
mamaola - Czuje sie swietnie (Oczywiscie bola mnie zebra, mam zgage :-p) Ale to wszystko to nic w porównaniu do tego jak dobrze czuje sie z brzuszkiem :tak:
pola997 - Tez bym wylala, ale ta pielegniara na mnie patrzyla ze nie moglam :-p To szybko musisz isc zrobic te badania, ja ide w srode, takze dam znac w czwartek :tak: Tez bym chciala karmic, wlasnie ze wzgledu na ta więź, podobno to niesamowite uczucie :tak: Ludwiczek przesliczny :tak:
Płock-Asia - I ja przylaczam sie do Dziewczyn, i witam zalozycielkę wątku :tak:

dorom - Super wugląda to zdjęcie z usg.

A tak z innej beczki, to próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie księzyca i wyszło mi cos takiego

Załączniki

• DSC00485.jpg
    DSC00485.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 32
BLACK- no właśnie my jestesmy w trakcie nauk.... Dziś właśnie mamy:dry: ogólnie to czasem jest pencanie ,czasem normalnie zasypiam:-p Papierkowych spraw nie mam jeszcze pozałatwianych do końca....:dry::baffled: no chusta się na razie sprawuje, ponoszę do pon jak nie będzie ok to oddam;-):-p

dorom- Aż mi się łezka w oku zakręciła.... choćby Dla takich wzruszających i pięknch chwil ,znowu chciałabym być w ciąży:tak: Tak jak piszesz jak będziesz chciała to się uda z karmieniem... Tylko zdrowa dietka i będzie ok!:tak: dziękuję za komplement w imieniu mojej Kluseczki:-p

Adilea- nauki to takie niby przygorowanie do ślubu. My mamy ogólnie mamy z księdzem, ale były też spatkania z babka z domu dziecka, z jakąś nawiedzoną położną itp:-p tak jak pisze panistepelek- różne tematy są poruszane....

panistepelek- biżuteria napawdę ładna :tak: Zdolna Twoja siostra:tak:

Hej dziewuszki. Przepraszam za pomyłkę , ale mała ważyła 3550 a nie 3200 zle mi powiedzieli. Dziś wyszłyśmy ze szpitala mała obecnie wazy 3220 ;) jest słodziutka , wczoraj troszkę ją brzuszek bolał , ale wyprutala się i już jest ok. :) Teraz korzystam póki śpi. ;) A co do cesarki to załuje , że nie spróbowałam naturalnie , wszystko mnie boli, cały kregosłup, ledwo co chodze .. także współczuję każej z was która miała lub będzie miala cesarke.. Jednym słowem według mnie przeje.. ale ciesze sie tym ze mała już ze mną . :) Brzuszek z dnia na dzień coraz mniejszy :p

Zaraz wstawię jej zdjęcie do albumu . ;) A teraz zmykam , bo mała coś się wierci .
Dziękuję za gratulacje . ;***

mikus_a- fajnie,że się pojawiłaś:tak: dziękujemy za miłe słowa;-):-) napisz co tam u Was:)

Magdaa- Witam!!! ale dobrze, że juz w domku,że z Małą wszystko okay:tak:
Biedna, miałaś cesarkę ze wskazań, tak? Ja np też jestem po cc, ale nie żałuję.... no może kiedyś troszkę żałowałam.... Fakt dochodzenie do siebie to tragedia,ale jakoś przeżyłam:-p Następne dziecko też przez cc;-) Po sn tyle lepiej,że szybciej odzyskuje sie formę:tak: Oczywiście każdy ma swoje zdanie:tak: Jeżeli jest możliwość to napewno lepiej sn...
Jak będziesz miała chwilę to napisz wszystko co i jak, jestem ciekawa hehe:-p
Buziaki dla Was :*

(ciekawe co tam u Krystynki...)

Pola997 wczoraj z nią pisalam . U niej ok mały ciagle na cycu.
dla mnie cesarka byla okropna, dostalam glupiego jasia i zaczelam sie drzec, obudzilam sie pod koniec operacji myslalam ze umre, pozniej obudzilam sie z rurami w gardle, a jeszcze pozniej nawet nie pamietalam o malej i zastanawialam sie poo co tu jestem.. takze tyle dobrego ze mala ze mną ;)

reklama
Do góry