reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Kocham moja mame. Wziela młoda i ja buja. Hanka zaciesza bo lubi byc na raczkach u babci a ja mam chwilke spokoju;-)

Kurcze ciekawe czy moja mala bedzie chciala siedziec w tej chuscie. Musze cos upolowac na allegro.
Od tygodnia nie bylysmy na spacerku bo pogoda okropna. Dzisiaj zasypalo mi cale okno:dry: wiec tez z nia nie pojde.

Tak z ciekawosci, na czym polegaja nauki przedmalzenskie?

kamusia ja bym na Twoim miejscu skonsultowała sie z lekarzem.Dzieciaczek ma czasem spokojniejsze dni wiec pewnie nie ma sie czym martwic, ale warto sprawdzic czy na pewno wszystko jest ok.

Ostatnia edycja:
reklama
kamusia-tak jak napisala AdiLea dzidzia mozemiec czasem takie dni ze slabiej sie rusza ale jesli Cie to niepokoi to idz do lekarza:)

AdiLea-ach te mamy:)a ty odpocznij troszke:)wiesz co ja na Twoim miejscu zapakowalabym mala w wozek i poszla na spacer....nic tak dobrze nie robi jak spacerek a moze mala zasnelaby spokojnie na swierzym powietrzu.....sprobuj:)na mojego babla dzialalo:)

AdiLea - U mnie nauki prowadził ksiądz i poruszał różne tematy dotyczące rodziny, miłości i takie tam.
Pozatym to współczuję i córcia i Tobie, że tak się męczycie. Dobrze, że Twoja mama choć na chwile odciążyłą cię.

kamusia - Wiesz, dzieci czasem są bardzo spokojnie. Moja córcia np. wogóle mało się ruszała i bywały dni, że prawie wogóle nic nie czułam. Pozatym czym bliżej końca to dziecko ma coraz mniej miejsca w brzuszku.

mamaola, AdiLea - Fajnie, że biżuteria siostry podoba się. A jeszcze fajniej gdyby ktos coś kupił :D.
Co do tego kompletu "pewnej nocy w kairze" to na zdjęciu jestem ja hihi :D

Ostatnia edycja:
- Dziewczyny nie dam rady Was nadrobic, tyle naskrobalyscie, wiec tak mniej wiecej odpisalam :-( Reszte bede nadrabiac :tak:
- Byłam wczoraj u mojego Gin. mój Synek ma juz 2 kg. mój Pulpecik Kochany :tak: Tu wklejam zdjecie jego rączki :tak:
Przeslicznie, prawda? :-D
13606f33.jpg

anetka551 - Damy rade karmc piersia tyle ile chcemy, wierze w Nas :tak:
polna_N - Masz pocieche z córeczki :tak:
mamaola - Czuje sie swietnie (Oczywiscie bola mnie zebra, mam zgage :-p) Ale to wszystko to nic w porównaniu do tego jak dobrze czuje sie z brzuszkiem :tak:
pola997 - Tez bym wylala, ale ta pielegniara na mnie patrzyla ze nie moglam :-p To szybko musisz isc zrobic te badania, ja ide w srode, takze dam znac w czwartek :tak: Tez bym chciala karmic, wlasnie ze wzgledu na ta więź, podobno to niesamowite uczucie :tak: Ludwiczek przesliczny :tak:
Płock-Asia - I ja przylaczam sie do Dziewczyn, i witam zalozycielkę wątku :tak:

dorom - Super wugląda to zdjęcie z usg.

A tak z innej beczki, to próbowałam wczoraj zrobić zdjęcie księzyca i wyszło mi cos takiego

Załączniki

• DSC00485.jpg
    DSC00485.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 35
BLACK- no właśnie my jestesmy w trakcie nauk.... Dziś właśnie mamy:dry: ogólnie to czasem jest pencanie ,czasem normalnie zasypiam:-p Papierkowych spraw nie mam jeszcze pozałatwianych do końca....:dry::baffled: no chusta się na razie sprawuje, ponoszę do pon jak nie będzie ok to oddam;-):-p

dorom- Aż mi się łezka w oku zakręciła.... choćby Dla takich wzruszających i pięknch chwil ,znowu chciałabym być w ciąży:tak: Tak jak piszesz jak będziesz chciała to się uda z karmieniem... Tylko zdrowa dietka i będzie ok!:tak: dziękuję za komplement w imieniu mojej Kluseczki:-p

Adilea- nauki to takie niby przygorowanie do ślubu. My mamy ogólnie mamy z księdzem, ale były też spatkania z babka z domu dziecka, z jakąś nawiedzoną położną itp:-p tak jak pisze panistepelek- różne tematy są poruszane....

panistepelek- biżuteria napawdę ładna :tak: Zdolna Twoja siostra:tak:

Hej dziewuszki. Przepraszam za pomyłkę , ale mała ważyła 3550 a nie 3200 zle mi powiedzieli. Dziś wyszłyśmy ze szpitala mała obecnie wazy 3220 ;) jest słodziutka , wczoraj troszkę ją brzuszek bolał , ale wyprutala się i już jest ok. :) Teraz korzystam póki śpi. ;) A co do cesarki to załuje , że nie spróbowałam naturalnie , wszystko mnie boli, cały kregosłup, ledwo co chodze .. także współczuję każej z was która miała lub będzie miala cesarke.. Jednym słowem według mnie przeje.. ale ciesze sie tym ze mała już ze mną . :) Brzuszek z dnia na dzień coraz mniejszy :p

Zaraz wstawię jej zdjęcie do albumu . ;) A teraz zmykam , bo mała coś się wierci .
Dziękuję za gratulacje . ;***

mikus_a- fajnie,że się pojawiłaś:tak: dziękujemy za miłe słowa;-):-) napisz co tam u Was:)

Magdaa- Witam!!! ale dobrze, że juz w domku,że z Małą wszystko okay:tak:
Biedna, miałaś cesarkę ze wskazań, tak? Ja np też jestem po cc, ale nie żałuję.... no może kiedyś troszkę żałowałam.... Fakt dochodzenie do siebie to tragedia,ale jakoś przeżyłam:-p Następne dziecko też przez cc;-) Po sn tyle lepiej,że szybciej odzyskuje sie formę:tak: Oczywiście każdy ma swoje zdanie:tak: Jeżeli jest możliwość to napewno lepiej sn...
Jak będziesz miała chwilę to napisz wszystko co i jak, jestem ciekawa hehe:-p
Buziaki dla Was :*

(ciekawe co tam u Krystynki...)

Pola997 wczoraj z nią pisalam . U niej ok mały ciagle na cycu.
dla mnie cesarka byla okropna, dostalam glupiego jasia i zaczelam sie drzec, obudzilam sie pod koniec operacji myslalam ze umre, pozniej obudzilam sie z rurami w gardle, a jeszcze pozniej nawet nie pamietalam o malej i zastanawialam sie poo co tu jestem.. takze tyle dobrego ze mala ze mną ;)

reklama
Do góry