reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

baska201 postaram się, bo nie chcę wylądować w szpitalu na 2 miesiące przed porodem...

panistepelek no mam taką nadzieję :) a odpoczywać staram się :-) śliczna córeczka :tak:

dorom5 ta glukoza niedobra była, blee myślałam, że zwymiotuje jak ją wypiłam ;-) te nasze maluszki widać bardzo lubią słodkie rzeczy :tak::tak: mi się wydaje, że przez jakiś czas był już odwrócony, ale później znowu się przekręcił ;P
Też zamierzam karmić piersią przez pół roku, mam nadzieję, że nam się uda ;-)

reklama
Baska Witam. Jestem mamą 4,5 miesięcznego Patryka. JEstem z pazdziernikoweczek 2008 weszłąm na to forum bo tez jestem młodą mamusią i mam nadzieje,ze mnie przyjmiecie:tak:

Dorom nom Ala strasznie lubi chodzic z tym koszyczkiem - tylko jajka ma teraz takie plastikowe :-) czekoladowe kroliczki,kurczaczki i zajaczki zostawilam na swieconke :rofl2: i to musialam gleboko schowac zeby mnie nie korcilo :szok::-D

Black sliczne pieski :tak:no i trzymam kciuki zeby hodowla sie powiekszala :-) bo Wy pewnie Je pozniej sprzedajecie czy jak ??

Magda to akurat coreczka wyskoczyla na obiad :-)
teraz to ja czekam na jakies zdjecia :tak:

Polna a no sprzedajemy. Rozmarzam swoje suczki, z tym że na tatusiów wybieram nie swoje psy, ale zagraniczne, żeby coś nowego wprowadzić do Polskich hodowli. No i bawimy się w wystawy i zaprzęgi :-)

Olcia jasne, ze Cie przyjmiemy:-)Im nas wiecej tym lepiej:-) Witaj wsrod nas i czuj sie jak u siebie.. Udzielaj sie czesto:tak::-)

Panistepelek alez mas sliczna coreczke:-):tak: mala pannica:-)

hej
Olcia-witaj wsrod nas:-)
Black-Sliczna coreczka,a jaka juz duza:-)

Anetka-pogadaj z maluszkiem zeby sie przekrecil:rofl2:no i zeby sie ujawnil:rofl2:i odpoczywaj bo pozniej to kiepsko z odpoczynkiem.....

Polna-to ucieche masz z coreczki,moj jeszcze za malutki i nic nie kuma ze swiat.Fajnie tak malego czlowieczka obserwowac jak poznaje swiat....

Panistepelek-widze ze corcia powoli przymieza sie do chodzenia....oj bedzie miala mama zjecie:rofl2:a wracajac do prawa jazdy to narazie mi sie nie przydaje...jak chce gdzies jechac to Darek mnie wiezie a poza tym moje autko ukochane juz nie zyje wiec dopiero jak bede miec takie samo to wsiade.....i pojade hen hen:rofl2:

Dorom-a ty jak sie czujesz??juz niedlugo i dzidzia bedzie z Toba:-D

Ja nie karmilam piersia,sciagalam pokarm przez dwa miesiace i dawalam Malemu z butli.
Dziewczyny kupujecie czasem jakies ciuszki dla dzieciakow w ciucholandzie???ja dzis jak bylam na spacerku to weszlam do jednego i kupilam Malemu 3 koszulki na lato.Nowiuskie z metkami.Nawet nie wiedzialam ze takie cacuszka mozna tam upolowac.a najlepsze ze za wszystko dalam 10 zl:confused:
pogoda sie spaprala u mnie-snieg pada:crazy::confused:

Witajcie
znowu zrobiłam sobie przerwe, ale to z braku czasu grafik dnia codziennego to szkoła, dom, sen, z naciskiem na sen, bo ostatnio strasznie chce mi sie spac. straszliwie szybko sie mecze. Jutro ide na badania rano a potem robie sobie dzien wolny od szkoły. Tak sie pograzułam w ksiazkach i zwykłych czynnosciach ze, zapomniałam ze jestem w ciazy:-p jak widze swje odbicie w lustrze to mi sie przypomina:-p

EDIT
mamaola ja bardzo duzo rzecz kipiłam mojemu małemu na ciuchach zreszta sobie tez kupuje bo mzona znaleźć swietne rzeczy

reklama
:tak:Witam!!!

Black- sliczna Juleńka :) Rośnie jak na drożdżach....:tak: Fajnie ,że masz hodowlę...:tak:;-) uwielbiam psy, ale mam tylko jednego jamniczka:-D

Anetka- Nie martw się ,dzidziuś ma troszkę czasu jeszcze:tak::-) Przekręci się;-)
Odpoczywaj,panistepelek ma rację! :-p

Magda- Najważniejsze,że mała Łucja zdrowa! :-) Dojdziesz do siebie szybko, przy dziecku zapomina się o bólu;-) Ale się cieszę!!! na prawdę:-):tak:

dorom- to jak będziesz mieć wyniki daj znać:tak: Glukoza fakt jest obrzydliwa, mnie mdliło po niej cały dzień :baffled::-p Trochę nawet wylałam jak pielęgniarka nie widziała:zawstydzona/y::sorry2: normalnie nie mogłam takie obrzydlistwo!
Ja muszę zrobić morfologię,żeby zobaczyć jak tam moje żelazo i hgb... czuję się okay tylko czasem kręci mi się w głowie i słabo mi...
Ja np na poczatku nie lubiłam karmić... Denerwowało mnie to, męczyło, miałam dosyć, cycki mnie bolały.... Chciałam nawet na sztuczne przejść... Teraz karmię 3 miesiące i widzę jak jest to potrzebne mi i synkowi:tak: Chce jak najdłużej karmić... Myślałam,że to bajki jak piszą ,że wytwarza się więź między matką a dzieckim, ale jest tak naprawdę:tak: Coć nie samowitego, nie do opisania. :tak: (przynajmniej w moim przypadku:-p;-)) Daltego polecam karmienie ,oczywiście jak ma się taką możliwość.:tak:

Olcia90- Witaj:tak:

panistepelek- Klaudynka to mała gwiazdeczka :tak: Musisz mieć dużą pociechę(tak jak pisały dziewczyny) z małej:tak:

mamaola- ja też jak znajdę coś fajnego to kupię w ciuchlandzie :tak: nie widzę wtym nic złego:-p;-)

Kupiłam dziś chustę do noszenia małego i zobaczymy czy się sprawdzi,jak nie, mogę w ciągu 7 dni oddać:-p

Buziaki :* ;p

Do góry