reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WIADOMOŚĆ OD MAGDY:
"Już lepiej, wszystko mnie boli, ale maleńka cudna. Waży 3200, a mierzy 57cm. Mały śpioch z niej. Wczoraj zjadła o 24 i spała do 6. Teraz też śpi około godzinę. I podobna do taty. Urodziła się wczoraj przez cesarkę o 12.55 i dostała 10 punktów"

Ogromne gratulacje mamusiu :-):-):-)

reklama
czesc
Black-fajnie ze masz tyle pieskow,my niestety narazie nie mozemy miec psiaka po 1)mieszkamy w bloku i miejsca brak,po 2)niedawno uspilismy pieska mial 15 lat i strasznie chorowal i jakos ciezko nam sobie wyobrazic innego psa na jego miejsce:-(mialam jeszcze kotke ale to dluga historia....
Halsowa panna-dziewczyny dobrze radza,powiedz rodzicom im predzej tym lepiej....napewno wszystko sie jakos pouklada....
Anetka-rzeczywiscie maly uparciuszek z Twojego szkrabka....a ktory to tydzien???
za mna slaba nocka...maly spal prawie cala noc ze mna,strasznie sie krecil...wiem ze przynudzam z tymi zabkami ale mogly by juz wyjsc i bylby spokuj....maruda z niego okropna...ach czsem mam dosc ale strasznie mi go szkoda ze tak sie meczy...
ladna pogoda narazie jest u mnie,sloneczko wiec pewnie dzis spacerek murowany....

mamaola 31 tydz 4 dzień :tak: mam nadzieję, że w ogóle się w końcu odwróci, bo wolałabym urodzić naturalnie, no ale jeszcze ma czas :-)

No i u nas ze spacerku nici, bo się rozpadało :baffled:
Ponudzę Was znów fotkami rosnącej Julki ;-)

Załączniki

• Obraz 205.jpg
    Obraz 205.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 34
  • Obraz 199.jpg
    Obraz 199.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 36
Magda ogormne gratulacje:-) a jaka dluga ta Twoja panna:-) :tak:to teraz czekamy na Ciebie:-)

Widze, ze mamy nowa mame:-) tak mi sie wydje przynajmniej:-) Olcia witaj:-) my sie chyba jeszcze nie znamy;-)

halsowa_panna najlepiej powiedz to prosto z mostu - mamo bede miala dziecko, albo mamo bedziesz babcia:tak::-)uwierz mi lepiej nic nie ukrywac.. ja tez sie balam a mialam 21 lat - szkole skonczona, mature na koncie a balam sie jak 16 latka.. przez to nabawilam sie nerwicy prawie.. masakra.. a w rezultacie mama sie ucieszyla:-)Glowa do gory - nie moze byc tak zle.. w koncu to dziecko:-)

Anetka a Ty uwazaj na siebie i oszczedzaj sie..

Dzień dobry.

Dorom - jakoś wypadło mi z główy, że umi ma przeciez maturkę. Niech sie uczy i pieknie zda.

halsowa_panna - Moja mama dowiedziała się trochę przez żarty, bo przez kilka dni chodziłam jak struta i raz sobie siostra zażartowała, że chyba w ciąży jestem a ja ponoc wtedy taka minę zrobiłam, że odrazu było widać, że o to chodzi. Mama na początku była oczywiście w szoku, ale szybko się z tym oswoiła i zadzwoniła do Taty. Potem razem stwierdzili, że nie ja pierwsza itd. I wogóle byli pozytywnie nastawieni. nie to co ja.

black - Ja tam mogę nawet codziennie oglądać zdjęcia Twojej córci :). Co do pogody, u mnie narazie bardzo ładnie, ale pewnie później jak będę chciała iść z Małą na spacer to zacznie padac tak jak wczoraj.

aagaa - Witaj na forum. Przeczytaj regulamin. Pozatym to chyba jesteś moją imienniczką.

anetka - Miejmy nadzieje, że Dzidzia jeszcze sie przekręci. A TY odpoczywaj póki możesz.

MAGDA - Jeszcze raz moje gratulacje! :tak:
polna_N - Juz chodzi z koszyczkiem Ala? :-) To masz pociehce z córeczki :tak:
Ja pamietam jak Mama mi opowiadala ze jak bylam malutka to chodzilam wszedzie z koszyczkiem pelnym czekoladowych jajeczek i je wszedzie gubiłam jak tak machalam koszyczkiem :-D
Black - Nie no dlaczego odrazu na latwizne ;-) 3 tyg. i przynajmniej wiesz jakie to jest uczucie trzymac swoja coreczke przy cycu :tak: No ja bede probowala wytrwac pol roku, ale jak nie dam rady to oczywiscie tez nie bede sie jakos meczyc.
Anetka551 - Ost. pisalam o Tobie :tak: Tez ostatnio pilam glukoze, strasznie mi bylo niedobrze po niej kilka godzin :no: Ale dokladnie mialm to samo Maluszek po niej zaczal sie strasznie wiercic :tak: Musiala mu smakowac :-p Mój Szkar jest juz ulozony główkowo :tak: Niedlugo u Ciebie tez sie przekreci :tak:
panistepelek - No napewno zda :tak:

mamaola - Zapomniałam jeszcze Tobie odpisać. Ja jak zdawałam już za tym czwartym razem byłam przekonana, że mi sie nie uda, bo dwa razy zachaczyłam jakoś o krawężnika i np. nie zaciagałam ręcznego gdy była taka potrzeba. Na szczęście chyba Egzaminator iał dobry dzień, bo ukradkiem zauważyłam, że przedemna aż 3 osoby u Niego zdały. No a ja byłam 4.

A oto moja mała pannica

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 37
  • page.jpg
    page.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Do góry