reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

WIADOMOŚĆ OD MAGDY:
"Już lepiej, wszystko mnie boli, ale maleńka cudna. Waży 3200, a mierzy 57cm. Mały śpioch z niej. Wczoraj zjadła o 24 i spała do 6. Teraz też śpi około godzinę. I podobna do taty. Urodziła się wczoraj przez cesarkę o 12.55 i dostała 10 punktów"

Ogromne gratulacje mamusiu :-):-):-)

reklama
czesc
Black-fajnie ze masz tyle pieskow,my niestety narazie nie mozemy miec psiaka po 1)mieszkamy w bloku i miejsca brak,po 2)niedawno uspilismy pieska mial 15 lat i strasznie chorowal i jakos ciezko nam sobie wyobrazic innego psa na jego miejsce:-(mialam jeszcze kotke ale to dluga historia....
Halsowa panna-dziewczyny dobrze radza,powiedz rodzicom im predzej tym lepiej....napewno wszystko sie jakos pouklada....
Anetka-rzeczywiscie maly uparciuszek z Twojego szkrabka....a ktory to tydzien???
za mna slaba nocka...maly spal prawie cala noc ze mna,strasznie sie krecil...wiem ze przynudzam z tymi zabkami ale mogly by juz wyjsc i bylby spokuj....maruda z niego okropna...ach czsem mam dosc ale strasznie mi go szkoda ze tak sie meczy...
ladna pogoda narazie jest u mnie,sloneczko wiec pewnie dzis spacerek murowany....

mamaola 31 tydz 4 dzień :tak: mam nadzieję, że w ogóle się w końcu odwróci, bo wolałabym urodzić naturalnie, no ale jeszcze ma czas :-)

No i u nas ze spacerku nici, bo się rozpadało :baffled:
Ponudzę Was znów fotkami rosnącej Julki ;-)

Załączniki

• Obraz 205.jpg
    Obraz 205.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 27
  • Obraz 199.jpg
    Obraz 199.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 30
Magda ogormne gratulacje:-) a jaka dluga ta Twoja panna:-) :tak:to teraz czekamy na Ciebie:-)

Widze, ze mamy nowa mame:-) tak mi sie wydje przynajmniej:-) Olcia witaj:-) my sie chyba jeszcze nie znamy;-)

halsowa_panna najlepiej powiedz to prosto z mostu - mamo bede miala dziecko, albo mamo bedziesz babcia:tak::-)uwierz mi lepiej nic nie ukrywac.. ja tez sie balam a mialam 21 lat - szkole skonczona, mature na koncie a balam sie jak 16 latka.. przez to nabawilam sie nerwicy prawie.. masakra.. a w rezultacie mama sie ucieszyla:-)Glowa do gory - nie moze byc tak zle.. w koncu to dziecko:-)

Anetka a Ty uwazaj na siebie i oszczedzaj sie..

Dzień dobry.

Dorom - jakoś wypadło mi z główy, że umi ma przeciez maturkę. Niech sie uczy i pieknie zda.

halsowa_panna - Moja mama dowiedziała się trochę przez żarty, bo przez kilka dni chodziłam jak struta i raz sobie siostra zażartowała, że chyba w ciąży jestem a ja ponoc wtedy taka minę zrobiłam, że odrazu było widać, że o to chodzi. Mama na początku była oczywiście w szoku, ale szybko się z tym oswoiła i zadzwoniła do Taty. Potem razem stwierdzili, że nie ja pierwsza itd. I wogóle byli pozytywnie nastawieni. nie to co ja.

black - Ja tam mogę nawet codziennie oglądać zdjęcia Twojej córci :). Co do pogody, u mnie narazie bardzo ładnie, ale pewnie później jak będę chciała iść z Małą na spacer to zacznie padac tak jak wczoraj.

aagaa - Witaj na forum. Przeczytaj regulamin. Pozatym to chyba jesteś moją imienniczką.

anetka - Miejmy nadzieje, że Dzidzia jeszcze sie przekręci. A TY odpoczywaj póki możesz.

MAGDA - Jeszcze raz moje gratulacje! :tak:
polna_N - Juz chodzi z koszyczkiem Ala? :-) To masz pociehce z córeczki :tak:
Ja pamietam jak Mama mi opowiadala ze jak bylam malutka to chodzilam wszedzie z koszyczkiem pelnym czekoladowych jajeczek i je wszedzie gubiłam jak tak machalam koszyczkiem :-D
Black - Nie no dlaczego odrazu na latwizne ;-) 3 tyg. i przynajmniej wiesz jakie to jest uczucie trzymac swoja coreczke przy cycu :tak: No ja bede probowala wytrwac pol roku, ale jak nie dam rady to oczywiscie tez nie bede sie jakos meczyc.
Anetka551 - Ost. pisalam o Tobie :tak: Tez ostatnio pilam glukoze, strasznie mi bylo niedobrze po niej kilka godzin :no: Ale dokladnie mialm to samo Maluszek po niej zaczal sie strasznie wiercic :tak: Musiala mu smakowac :-p Mój Szkar jest juz ulozony główkowo :tak: Niedlugo u Ciebie tez sie przekreci :tak:
panistepelek - No napewno zda :tak:

mamaola - Zapomniałam jeszcze Tobie odpisać. Ja jak zdawałam już za tym czwartym razem byłam przekonana, że mi sie nie uda, bo dwa razy zachaczyłam jakoś o krawężnika i np. nie zaciagałam ręcznego gdy była taka potrzeba. Na szczęście chyba Egzaminator iał dobry dzień, bo ukradkiem zauważyłam, że przedemna aż 3 osoby u Niego zdały. No a ja byłam 4.

A oto moja mała pannica

Załączniki

• 2.jpg
    2.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 30
  • page.jpg
    page.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Do góry