reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej:)ja tez bede mloda mama i bardzo sie z tego ciesze:),no ale mam maly problem jestem w 34/35tc.i waga mojego maluszka wynosi 2250g.czy to dobra waga?

reklama
galarecia- no właśnie wiem,ze tak się mówi... Szczerze to nie chce mi sie szukać;-) ale muszę zacząć powoli....:tak: ah, musiałam Cię przywitać:-p;-)... Dawno Cię nie było i bardzo fajnie,że jesteś:-):tak:

ika82-Witam:tak:

magda- Mam nadzieję ,że dzidzia jest już z Tobą! :tak:

mamaola- biedny Twój Mały:-( a ile Twój Daruś już ma???

Mój chyba miał dziś kolkę,ale nie wiem darł się strasznie:confused:... Tylko na rączkach było okay:-p:tak:...

daria- wydaję mi się ,że waga jest okay... Jeszcze zostało trochę czasu, dzidziuś na pewno podrośnie jeszcze:tak::-)

Narazie Magda nie dała znaku życia

Daria mi również wydaje się, że jest ok. Moja Julka na 5 tyg przed urodzeniem ważyła około 3600, a w dniu urodzin już 4400 więc bardzo dużo przybrała przez ostatnie tygodnie.

Pola-Darus ma 13 mcy...wogole ostatnio taki marudny sie zrobil okropnie...ale wybaczam mu wszystko bo mysle ze to te zabki daja mu sie w znaki....Pola a probowalas dawac synkowi herbatke HIPP na trawienie,Darusiowi bardzo pomagala jak go brzuszek bolal....no i masaze i cieple oklady....choc musze powiedziedzec ze kolke to moze mial ze dwa razy......
Daria-witaj,a co na ta wage twoj gin?dzidzia jeszcze powinnna podrosnac....nie martw sie:)

MAGDA - 3mamy kciuki za Ciebie :tak:
pola997 - Fajnie ze imprezka rodzinna udana, i ze juz po chrzcinach :tak:
No a Ludwiczek sie spisal, nie plakał :tak:
AdiLea - I jak sie jezdzlo "L"? Polapalas sie gdzie co jest? Bo ja juz teraz bym miala problemy :-p
mamaola - No wlasnie, a pozniej po porodzie beda goscie :tak: Przyjada ogladac Alanka to zeby nie mowili ze wygladam jak niewyglad :-p
panistepelek, Black - No i dobrze, taka wizyta u fryzjera do tego poprawi nam humorki na wiosne :tak: A Ty to obowiazkowo Black przed slubem :tak:
Black - Przecudny widok :tak: Uwielbiam pieski :tak: Sama mam w domku malutką mieszana chihuahuke, a na dzialce owczarka niemieckiego :tak:
Ucałuj Magde od Nas :tak: Napisz ze 3mamy kciuki zeby sie szybko rozpakowala :tak:

Dorom no przed ślubem to na pewno ;-) Już zaczęłam regularne wizyty na solarium, bo nie dość, że mam jasną karnację to przez anemię jestem blada jak trup :dry:
Ja mam hodowlę psów zaprzęgowych - siberian husky i samoyedów :-)

Black - Solarum, mmm :sorry2: Zazdroszcze Ci tego ciepelka, ja zawsze jak chodzilam to mialam odrazu lepsze samopoczucie, taka wypoczeta sie czulam :sorry2:
Musialam wpisac na googlach "samoyedy" bo nie wiedzialam jaka to rasa. Ale te pieski sa sliczne :tak: Normalnie sie zakochalam :tak: Cudne :-p

Oj mi w ciąży też brakowało solarium. Pamiętam jak marudziłam mojemu Grześkowi :-p, później karmienie piersią, więc też nie mogłam, ale teraz już mogę sobie pozwolić :-). A samoyedy, ładne, ale z charakterem ;-)

MAGDA URODZIŁA!!! Póki co napisała, że już po i że mały pulpecik z niej, a całą resztę napisze jutro.

GRATULACJE!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Magda- GRATULUJĘ!:tak: czekamy na dalsze wieści:tak: :-)

Black,mamaola
- muszę sobie kupić herbatkę taką, na wszelki wypadek...:tak:

BLack- ja też zaczynam chodzić na solarium:-):-D Podobnie jak Ty jestem blada jak ściana :-pJa karmię, ale na razie będę zakrywać piersi... No i będę chodzić na krótko... Lekarz mówi ,ze jak nie mogę wytrzymać to mogę iść sobie:-p

Dorom- na pewno będziesz ładnie wyglądac po porodzie:tak: Zobaczysz;-) a jak tam wyniki??? Jak się czujesz??

Do góry