reklama
galarecia- no właśnie wiem,ze tak się mówi... Szczerze to nie chce mi sie szukać;-) ale muszę zacząć powoli.... ah, musiałam Cię przywitać;-)... Dawno Cię nie było i bardzo fajnie,że jesteś:-)
ika82-Witam
magda- Mam nadzieję ,że dzidzia jest już z Tobą!
mamaola- biedny Twój Mały:-( a ile Twój Daruś już ma???
Mój chyba miał dziś kolkę,ale nie wiem darł się strasznie... Tylko na rączkach było okay...
daria- wydaję mi się ,że waga jest okay... Jeszcze zostało trochę czasu, dzidziuś na pewno podrośnie jeszcze:-)
ika82-Witam
magda- Mam nadzieję ,że dzidzia jest już z Tobą!
mamaola- biedny Twój Mały:-( a ile Twój Daruś już ma???
Mój chyba miał dziś kolkę,ale nie wiem darł się strasznie... Tylko na rączkach było okay...
daria- wydaję mi się ,że waga jest okay... Jeszcze zostało trochę czasu, dzidziuś na pewno podrośnie jeszcze:-)
BlackWizard
Fanka BB :)
Narazie Magda nie dała znaku życia
Daria mi również wydaje się, że jest ok. Moja Julka na 5 tyg przed urodzeniem ważyła około 3600, a w dniu urodzin już 4400 więc bardzo dużo przybrała przez ostatnie tygodnie.
Daria mi również wydaje się, że jest ok. Moja Julka na 5 tyg przed urodzeniem ważyła około 3600, a w dniu urodzin już 4400 więc bardzo dużo przybrała przez ostatnie tygodnie.
Pola-Darus ma 13 mcy...wogole ostatnio taki marudny sie zrobil okropnie...ale wybaczam mu wszystko bo mysle ze to te zabki daja mu sie w znaki....Pola a probowalas dawac synkowi herbatke HIPP na trawienie,Darusiowi bardzo pomagala jak go brzuszek bolal....no i masaze i cieple oklady....choc musze powiedziedzec ze kolke to moze mial ze dwa razy......
Daria-witaj,a co na ta wage twoj gin?dzidzia jeszcze powinnna podrosnac....nie martw sie
Daria-witaj,a co na ta wage twoj gin?dzidzia jeszcze powinnna podrosnac....nie martw sie
BlackWizard
Pola ja na brzuszkowe problemy też daję herbatkę na lepsze trawienie z Hippa
MAGDA - 3mamy kciuki za Ciebie
pola997 - Fajnie ze imprezka rodzinna udana, i ze juz po chrzcinach
No a Ludwiczek sie spisal, nie plakał
AdiLea - I jak sie jezdzlo "L"? Polapalas sie gdzie co jest? Bo ja juz teraz bym miala problemy
mamaola - No wlasnie, a pozniej po porodzie beda goscie Przyjada ogladac Alanka to zeby nie mowili ze wygladam jak niewyglad
panistepelek, Black - No i dobrze, taka wizyta u fryzjera do tego poprawi nam humorki na wiosne A Ty to obowiazkowo Black przed slubem
Black - Przecudny widok Uwielbiam pieski Sama mam w domku malutką mieszana chihuahuke, a na dzialce owczarka niemieckiego
Ucałuj Magde od Nas Napisz ze 3mamy kciuki zeby sie szybko rozpakowala
pola997 - Fajnie ze imprezka rodzinna udana, i ze juz po chrzcinach
No a Ludwiczek sie spisal, nie plakał
AdiLea - I jak sie jezdzlo "L"? Polapalas sie gdzie co jest? Bo ja juz teraz bym miala problemy
mamaola - No wlasnie, a pozniej po porodzie beda goscie Przyjada ogladac Alanka to zeby nie mowili ze wygladam jak niewyglad
panistepelek, Black - No i dobrze, taka wizyta u fryzjera do tego poprawi nam humorki na wiosne A Ty to obowiazkowo Black przed slubem
Black - Przecudny widok Uwielbiam pieski Sama mam w domku malutką mieszana chihuahuke, a na dzialce owczarka niemieckiego
Ucałuj Magde od Nas Napisz ze 3mamy kciuki zeby sie szybko rozpakowala
BlackWizard
Dorom no przed ślubem to na pewno ;-) Już zaczęłam regularne wizyty na solarium, bo nie dość, że mam jasną karnację to przez anemię jestem blada jak trup
Ja mam hodowlę psów zaprzęgowych - siberian husky i samoyedów :-)
Ja mam hodowlę psów zaprzęgowych - siberian husky i samoyedów :-)
Black - Solarum, mmm Zazdroszcze Ci tego ciepelka, ja zawsze jak chodzilam to mialam odrazu lepsze samopoczucie, taka wypoczeta sie czulam
Musialam wpisac na googlach "samoyedy" bo nie wiedzialam jaka to rasa. Ale te pieski sa sliczne Normalnie sie zakochalam Cudne
Musialam wpisac na googlach "samoyedy" bo nie wiedzialam jaka to rasa. Ale te pieski sa sliczne Normalnie sie zakochalam Cudne
BlackWizard
Oj mi w ciąży też brakowało solarium. Pamiętam jak marudziłam mojemu Grześkowi , później karmienie piersią, więc też nie mogłam, ale teraz już mogę sobie pozwolić :-). A samoyedy, ładne, ale z charakterem ;-)
MAGDA URODZIŁA!!! Póki co napisała, że już po i że mały pulpecik z niej, a całą resztę napisze jutro.
GRATULACJE!!!
MAGDA URODZIŁA!!! Póki co napisała, że już po i że mały pulpecik z niej, a całą resztę napisze jutro.
GRATULACJE!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Magda- GRATULUJĘ! czekamy na dalsze wieści :-)
Black,mamaola- muszę sobie kupić herbatkę taką, na wszelki wypadek...
BLack- ja też zaczynam chodzić na solarium:-) Podobnie jak Ty jestem blada jak ściana Ja karmię, ale na razie będę zakrywać piersi... No i będę chodzić na krótko... Lekarz mówi ,ze jak nie mogę wytrzymać to mogę iść sobie
Dorom- na pewno będziesz ładnie wyglądac po porodzie Zobaczysz;-) a jak tam wyniki??? Jak się czujesz??
Black,mamaola- muszę sobie kupić herbatkę taką, na wszelki wypadek...
BLack- ja też zaczynam chodzić na solarium:-) Podobnie jak Ty jestem blada jak ściana Ja karmię, ale na razie będę zakrywać piersi... No i będę chodzić na krótko... Lekarz mówi ,ze jak nie mogę wytrzymać to mogę iść sobie
Dorom- na pewno będziesz ładnie wyglądac po porodzie Zobaczysz;-) a jak tam wyniki??? Jak się czujesz??