reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczyny:-)

AdiLea mam nadzieje, ze juz jest dobrze:-(Biedna Haneczka:-( Daj znac..

Black sliczna sukieneczka:tak:A Julcia tez slodziutka.. Takie malenstwo.. I jak slicznie glowke trzyma:tak::-)

Magda trzymam mocno kciuki za Ciebie:-) Badz dzielna:tak::-)I czekamy na info:-)

Polna ja dostalam czekoladki:-D:tak:Badyla potem pewnie dostane :-D:-D

No i kobietki ja tez Wam skladam Wszystkiego Najlepszego:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!

AdiLea-Trzymam kciuki za mala Haneczke....koniecznie daj znac jak sie czuje....

Ja wczoraj mialam Dzien Kobiet bo dzis maz mnie opuszcza..:-(Bylo bardzo milo tak wyskoczyc gdzies tylko we dwoje,jak za dawnych dobrych czasow....
a dzis dostalam kwiatka od tescia.....

Witam :-)

Życzę Nam Wszystkim bez wyjątku,aby ten dzień był jedyny w swoim rodzaju, aby Nasi panowie spełniali wszystkie nasze zachcianki:tak: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!! :tak::-)

Adilea- daj znać co z Hanią... Może po tym szczepieniu czuje się jeszcze osłabiona...:-(

Magdaa- 8 marca to faktycznie chyba dobry termin;-) hehe:-p Jeszcze cały dzień przed Tobą,więc wszystko może się zdarzyć;-):tak: czekamy :tak:

Black-sukieneczka słodka:sorry: Julka będzie w niej wyglądać jak księżniczka:-p:tak:

Ja jeszcze postaram się tu zajrzeć na 12.30 mamy chrzest,więc idę się ogarniać:-p

Buźka ,miłej niedzieli:-)

Dzisiaj juz lepiej:-).Cala noc siedzialam przy jej łozeczku bo balam sie ze sie cos stanie.Strasznie dziwnie sie zachowywala.Mam nadzieje ze nastepna dawke zniesie lepiej...

Maagda_ ja tez trzymam kciuki za Ciebie;-).
polna_N u mnie narazie tylko życzenia:dry:
mamaola fajnego masz teścia.
pola997 co do tych zachcianek to jestem za:tak::-p

Wiadomość od Maagdy:

"Hej, zostałam przyjęta na oddział. Jutro mam mieć podłączoną kroplówkę. Już nie mogę się doczekać. Przed chwilą miałam ktg i wszystko jest ok :). Trzymajcie kciuki żeby szybko zadziałała kroplówka. Odezwę się jutro :) :* "

A więc trzymam kciuki! :-) I dziękujemy za miłe słowa co do kiecki i Julki ;-)

Witam Was. Wczoraj nie zaglądałam, dzis też tylko na momeńcik jestem i przepraszam, że tylko tak pobieznie przejrzałam ostststnie strony.

Black - Śliczne ubranko do chrztu kupiłaś córci,

AdiLea - Mam nadzieję, że z Twoją córcią, dziś już jest lepiej.

To ja mykam. Jutro zajrzę już normalnie.
No i Ja jako jedna z licznych przedstawicielek Gatunku Babek składam Wam, moje drogie Panie serdeczne życzenia w Naszym Dniu.
Niech Wam wszystko się układa, niech uśmiech nie schodzi z Waszych twarzy z życie kwiatami było usłane.

Załączniki

• 12430_1__1_.jpg
    12430_1__1_.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Black-to super,przygotowania ruszyly pelna para:))))

a ja mialam z tesciowa sie przejsc do Makro tylko ze Dara spi mi juz trzecia godzine:szok::confused: i o.....nici z wyprawy

Do góry