reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc dziewczyny:-)

AdiLea mam nadzieje, ze juz jest dobrze:-(Biedna Haneczka:-( Daj znac..

Black sliczna sukieneczka:tak:A Julcia tez slodziutka.. Takie malenstwo.. I jak slicznie glowke trzyma:tak::-)

Magda trzymam mocno kciuki za Ciebie:-) Badz dzielna:tak::-)I czekamy na info:-)

Polna ja dostalam czekoladki:-D:tak:Badyla potem pewnie dostane :-D:-D

No i kobietki ja tez Wam skladam Wszystkiego Najlepszego:-)

reklama
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!!!!

AdiLea-Trzymam kciuki za mala Haneczke....koniecznie daj znac jak sie czuje....

Ja wczoraj mialam Dzien Kobiet bo dzis maz mnie opuszcza..:-(Bylo bardzo milo tak wyskoczyc gdzies tylko we dwoje,jak za dawnych dobrych czasow....
a dzis dostalam kwiatka od tescia.....

Witam :-)

Życzę Nam Wszystkim bez wyjątku,aby ten dzień był jedyny w swoim rodzaju, aby Nasi panowie spełniali wszystkie nasze zachcianki:tak: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANE!!! :tak::-)

Adilea- daj znać co z Hanią... Może po tym szczepieniu czuje się jeszcze osłabiona...:-(

Magdaa- 8 marca to faktycznie chyba dobry termin;-) hehe:-p Jeszcze cały dzień przed Tobą,więc wszystko może się zdarzyć;-):tak: czekamy :tak:

Black-sukieneczka słodka:sorry: Julka będzie w niej wyglądać jak księżniczka:-p:tak:

Ja jeszcze postaram się tu zajrzeć na 12.30 mamy chrzest,więc idę się ogarniać:-p

Buźka ,miłej niedzieli:-)

Dzisiaj juz lepiej:-).Cala noc siedzialam przy jej łozeczku bo balam sie ze sie cos stanie.Strasznie dziwnie sie zachowywala.Mam nadzieje ze nastepna dawke zniesie lepiej...

Maagda_ ja tez trzymam kciuki za Ciebie;-).
polna_N u mnie narazie tylko życzenia:dry:
mamaola fajnego masz teścia.
pola997 co do tych zachcianek to jestem za:tak::-p

Wiadomość od Maagdy:

"Hej, zostałam przyjęta na oddział. Jutro mam mieć podłączoną kroplówkę. Już nie mogę się doczekać. Przed chwilą miałam ktg i wszystko jest ok :). Trzymajcie kciuki żeby szybko zadziałała kroplówka. Odezwę się jutro :) :* "

A więc trzymam kciuki! :-) I dziękujemy za miłe słowa co do kiecki i Julki ;-)

Witam Was. Wczoraj nie zaglądałam, dzis też tylko na momeńcik jestem i przepraszam, że tylko tak pobieznie przejrzałam ostststnie strony.

Black - Śliczne ubranko do chrztu kupiłaś córci,

AdiLea - Mam nadzieję, że z Twoją córcią, dziś już jest lepiej.

To ja mykam. Jutro zajrzę już normalnie.
No i Ja jako jedna z licznych przedstawicielek Gatunku Babek składam Wam, moje drogie Panie serdeczne życzenia w Naszym Dniu.
Niech Wam wszystko się układa, niech uśmiech nie schodzi z Waszych twarzy z życie kwiatami było usłane.

Załączniki

• 12430_1__1_.jpg
    12430_1__1_.jpg
    8,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Black-to super,przygotowania ruszyly pelna para:))))

a ja mialam z tesciowa sie przejsc do Makro tylko ze Dara spi mi juz trzecia godzine:szok::confused: i o.....nici z wyprawy

Do góry