reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mamaola- garniturek czaderski:tak: Też o takim myślałam,ale kurde szkoda mi było kasy na jeden raz:dry: Kupiłam coś w czym będzie mógł chodzić potem:-p ale ogólnie fajny:tak::-p

Ewi -czekam na zdjęcie z fryzurką:tak::-p i życzę Wszystkim powrotu do zdrówka:tak:

Jutro chrzest, a ja tych bucików nie kupiłam:-( Może jeszcze dziś pojadę;-) W ogóle nazbierało mi się 28 osób, nie wiem skąd tyle tego towarzystwa:dry:

co do tych nauk, wczoraj byliśmy ,mieliśmy zajęcia z kobietą z poradnictwa rodzinnego:huh: Puściła nam prezentacje multimedialną,pokazywała obrazki:-D, kazała nam opowiadać o sobie itp(czułam się jak na lekcji w podstawówce) ... normalnie KOMEDIA... Pencaliśmy z niej strasznie:-p

reklama
Ale mi sie dzisiaj nic nie chce:zawstydzona/y:. Mialam isc z przyjaciolkami na pokazy łyzwiarstwa do muzyki z HSM ale jakos nawet na to nie mam ochoty:baffled:.

pola997 mi sie chce pizzy. Caly czas mysle o przejsciu na sztuczne ale skoro moje piersi i tak juz wygladaja masakrycznie to sie jeszcze pomecze. Najwyzej pozniej nazbieram sobie na jakies ich podciagniecie;-) Mlodej chyba lepiej po tym sztucznym:-(
mamaola mi tez sie podoba garniturek. Z tym plaszczykiem strasznie elegancko to wyglada:tak:
EWI44 chyba po szczepieniu bo dzisiaj jest troche lepiej. Zdrowia zycze.

Hej byłam na KTG wszystko ok. Lekarz do mnie mówi ze mam skurcze a ja ze nic nie czuje , czuje tylko twardniejący brzuch nie czuje żadnych bóli , a on do mnie bole to są w glowie . Ucieszylam sie. Jutro przed 9 mam sie na oddzial zglosic. Powiedzial tez ze niedziela to dobry dzień, zobaczymy jutro. :) Napewno napisze co i jak. :) Już się nie mogę doczekać . :) Eh.. może mała zdecyduje się wkońcu wyjść. :))

A co do tych czopków, to miałam nadzieje, że mi coś pomogą a tu dupa wzięłam wczoraj na wieczór i do dzisiaj nic sie nie dzieje . Moge wziąść teraz jeszcze jednen czy nie za bardzo. ?

Adilea- musiałam kiedyś też dawać przez jeden dzień bebilona, bo miałam zmasakrowane sutki:baffled: PO nim np wcale nie ulewał, po moim są dni,że ulewa bardzo:baffled: Bidulka jesteś:-( Ale pomyśl z jakim smakiem zjesz potem tą pizzę:-p

Magdaa- No widzisz ,więc widocznie się zaczyna!!!:-) Może już wieczokiem coś się ruszy :-pCo do czopków, brałaś jeden czy dwa? Ja pamiętam ,że brałam czasem dwa... Jeszcze spróbuj może śliwki suszone:tak:

Maagda-super ze dzidzia wszystko ok....no i moze juz jutro dostaniesz Swoja panne na raczki...trzymam kciuki...a czopka mozesz wziac jeszcze jednego,nie zaszkodzi....na "te"sprawy super jest kompot sliwkowy,mozesz sprobowac...

spadam do tego fryzjera.....

pola997' Nie nastawiam się . Takie twardnienia dosyć często mi się zdarzały Czopek wzięłam jeden. Pisze żeby wsiąść 1-2 na noc.
mamaola wezmę ten czopek jeszcze raz.

magda- mi równiez zdarzały się twardnienia od 25 tygodnia jakoś tak... Jak już przyjechałam do szpitala to na początku nic nie czułam, a położna mówi ze się zaczyna ,bo ktg zarejestrowało skurcze... To było w dzień, a ja w nocy dostałam juz mocniejszych skurczy,potem bóli i się zaczęło:-)

Hej dziewczyny. Zdjęcia Julkowej kreacji wrzucę ciut później jak wyschnie :-)
A teraz chwalimy się jak Julaskowi wychodzi podnoszenie główki :-) Z tym, że dziwnie wyszła na tych fotkach, jakaś taka nie podobna do siebie ;-)

Adilea ja to Cię podziwiam, bo bym wymiękła i przeszła na sztuczne. Zresztą Julka jest na sztucznym i ani razu nie miała żadnej kolki. I tak jestem wymęczona zajmowaniem się nią, a co dopiero gdybyśmy wieczorami miały cyrki, niewyobrażam sobie. Ja karmiłam piersią nie cały miesiąc i biustu też już nie mam jak przed ciążą. Niby rozstępów nie ma, ale i tak marudzę i narzekam, że niewyglądają jak wcześniej :dry:

Maagda trzymam kciuki po raz kolejny. W razie czego dawaj znać :-)

Mamaola jak wrócisz pochwal się fryzurką :-)

Ewi tak, jesteśmy z tej samej parafii :-)

Załączniki

• Obraz 182.jpg
    Obraz 182.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 181.jpg
    Obraz 181.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 38
  • Obraz 183.jpg
    Obraz 183.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 184.jpg
    Obraz 184.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Black- ślicznie Twoja córcia podnosi głowę:tak:, mój coś nie chce:-( Juz powinien, a on tylko czasem podniesie,na chwilę... Strasznie się denerwuje... Musze chyba umówić się na wizytę do neurologa , bo ta jego głowa mnie niepokoi:-( Np tylko leży na jednej stronie. W nocy podkładamy mu wałeczki. Jeden pediatra mówi ,że nic nie jest drugi żeby skonsultować to z neurologiem. Chyba w pon zadzwonię i się umówię.

Do góry