reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna997 - Ahh, tez uwielbiam czarny :tak: Nio mi sie wydaje ze duzy mam brzuszek, znajomi mowia tez ze duzy. Ale znajoma co ma termin po mnie :tak: Ma jeszcze wiekszy :szok::tak:
AdiLea - Biedna Haneczka :-( Tyle czasu plakala :-( Żal takiego malutkiego dzieciaczka :-(
Maagda_ - To ja trzymam kciuki zeby to bylo juz jutro! :tak: I zeby Twoja Mała nie byla takim uparciuchem :-p
EWI44 - Jak zdrówko? :-( Mam nadzieje ze lepiej?:-(
Black - Nio jakie fajen ma wloski Twoja córcia :tak:

reklama
Pola Julka też mi na jednej stronie tylko głowę trzymała. Ale kładłam ją na tym boku, na którym nie chciała leżeć i opatulałam ją poduszkami, żeby głowy nie odwróciła. I się przyzwyczaiła i już jest ok. Kręci głową na lewo i prawo.

A oto nasza kiecka i spodenki :-)

Załączniki

• Obraz 187.jpg
    Obraz 187.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz 188.jpg
    Obraz 188.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 39
Black-super Twoja corcia....rozkoszna....i ubranko tez super,wogole dla dziewczynek sa takie piekne sukienusie,ozdobne,jak dla laleczek a dla chlopcow jakos mniej albo srednio mi sie podobaja.....

Pola-ja mialam podobny problem z Darusiem,co prawda podnosil do gory ale bardzo przekrzywial glowke na lewa strone,chodzilam z nim do rechabilitanta i cwiczylam w domu....postaraj sie mu zabaweczki poukladac po tej mniej aktywnej stronie tak by mosial na nie zerkac....no i te waleczki to dobry pomysl.....a najlepiej jak odwiedzisz specjaliste-bedziesz spokojniejsza....

AdiLea-ja tez Cie podziwiam,ja malemu sciagalam przez dwa miesiace mleko,a potem przeszlam na modyfikowane,nigdy nie mial kolek.....dzielna z Ciebie dziewczyna,a cycochy jeszcze powroca do dawnej formy.....

bylam u fryzjera i fundnelam sobie fryzurke na "boba"z grzywka....tak srednio wyszlo bo ciut za krotko ale do chrzcin bedzie w sam raz.....

Moj Darek wyjerzdza jutro w delegacje i dzis z okazji Dnia Kobiet zaprosil mnie do restauracji i kina.....Na "wyznania zakupocholiczki"dam znac czy warto tracic na to kase.....

BLACK Śliczna sukienka. Jula też ładna dziewczynka. I ładnie trzyma główkę.
MAMAOLA Udanej randki. Czekamy na relacje.
POLA koleżanki synek też cały czas głowę w jedną stronę kładł. Miał 6 mies i jeszcze tak robił. Dziewczyna podkładala mu walki pod bok i kładla zabawki na stronę na która on nie kręcił głową i chyba to pomogło.

Black śliczne ubranko. :)

Oj powiem wam ,że coś mnie strasznie pachwiny bolą idę zaraz się kąpać a jutro szpital także ja już się z wami żegnam. :) Proszę, trzymajcie kciuki za nas. ;* i wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet. ;*

Zaraz zeświruje z nerwów. Mała wydaje sie strasznie osłabiona, przespala mi cały wczorajszy dzien. Jest taka jakby 'wiotka' - nie trzyma w ogole glowy, raczki jej lataja na wszystkie strony:-(. Nie wiem co jest grane a nasz pediatra nie odbiera telefonu:-:)-:)-(

A ja Wszystkim Kobietkom ZYcze Wszystkiego Najlepszego :-):happy:

Dostalyscie juz jakiegos badyla albo czekoladki ? :confused: bo ja nic :sorry2::-D

Magda mam nadzieje ze dzis Juz bedziesz szczesliwa Mamusia :tak:;-)

Black sliczna sukienka a Julcia juz bardzo ladnie trzyma glowke :tak:

AdiLea a miala goraczke ? :confused: qrcze oby juz wszystko bylo wporzadq ;-)

Wiecej nie pamietam , mialas dzis zrobic sobie dzien wolny BB ale jakos nie moge wytrzymac zeb nie luknac czy wszystko jest oki i mialam cicha nadzieje ze Magda urodzila przez noc :-):rofl2:

reklama
polna_N oj kochana ja tez mialam taką nadzieje , ale niestety.

Jak dowiem się co i jak to napisze. :) mamy zamiar pogadać z lekarzem na temat przyspieszenia porodu, zobaczymy co uda się załatwić. :)

Do góry