reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Wszystkiego najlepszego dla Was Dziewczyny! :tak:
Maagda_ - Nio, 8 maca to fajna data. Ale kazda bedzie wyjatkowa :tak:
Trzymam kciuki Kochana :tak:
AdiLea - Dobrze ze z Haneczka lepiej, ciesze sie :tak:
Mamaola - Kazdy wybira sie do fryzjera, zmienia fryzurki, ja chyba tez sie wybiore przed swietami Wielkanocnymi, w koncu musze jakos wygladac ;-)
Black - Nio, dołaczam sie do Dziewczyn, sukienusia sliczna :tak:

reklama
Witam :tak:

Magda Trzymam Kciuki ;-):tak:

Black jak cos to pisz szybko do Nas jak Magda urodzi :-p:-);-)

mamaola pusta nie tylko dlatego ze Dzien Kobiet ale tez dlatego ze w weekendy mamuski wola spedzic czas z mezami , chlopakami,rodzina itp !! zawsze tak jest :tak:

A ja wczoraj mialam gosci :szok: myslalam ze mi glowa peknie :baffled:
ale przynajmniej dostalam kwiatka i czekoladki :-D a Ala od dziadka (mojego tescia) 2 sukienki i maskotki :tak:

Witam! :)

My po chrzcinach:-) Mały Ludwik (już chrześcijanin;-) ) całą mszę przespał, nawet się nie obudził w trakcie polewania wodą :-p a chlapnął mu ksiądz nie źle;-):-p ogólnie dzień był udany, imprezka rodzinna również hehe:tak:;-)

polna- chyba dzień kobiet w takim razie udał się Wam:tak: zamieszanie jest zawsze jak w domu pojawiają się goście;-) (ale ja czasem lubię takie właśnie zamiesznia:-p;-)) Ja też dostałam kwiaty, ale tylko od przyszłego teścia:dry:

Magda- ciekawe czy Twoja córcia przyszła na świat w dniu swojego święta:-)

Black- my też mamy sale juz na bank na 13 czerwca,tylko jeszcze nie wiadomo jak z kościołem:baffled: Jutro idziemy załatwiać.

potem nadrobię , teraz mykam do miasta pozałatwiać sprawy:baffled:

Miłego dnia dziewczyny!!!:-)

Moje dziecko bylo wczoraj slodkim anioleczkiem. W ogole nie plakala, usmiechala sie do gosci i w ogole nawet chwilke sama sie soba zajmowala zebym ja mogla posprzatac. Ale juz jej przeszlo i dzisiaj jest krzyk od rana:-:)dry:.

Ja zaraz lece wsiąść w 'L-ke' i zalamac sie ze nic nie umiem. W przyszly poniedzialek egzamin a ja ostatni raz jezdzilam we wrzesniu. Nawet nie pamietam gdzie jest sprzęgło:zawstydzona/y::hmm:

Narazie nie mam wieści od Magdy.

AdiLea dasz rade :-)
Pola na 13? pechowy termin ;-)

A mi po wielu trudach i zabawianiach w końcu udało sie uchwycić Julkowy uśmiech :-)

Załączniki

• Obraz 190.jpg
    Obraz 190.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 37
czesc wszystkim....

Black-najpieknieszy na swiecie jest usmiech dziecka....cudnie.....

Polna-N-no wiem wiem ze mamuski zajete byly rodzinka,tylko zemoj maz wjechal akurat wczoraj no i tak zagladalam tu....a tu pusto....i nastepny weeckend tez wyjezdza....znowu bede marudzic....Fajnie ze taki mily dzionek mialas....

AdiLea-to widze ze taka mala terrorystka z Twojej panny,jak goscie to grzeczna a jak nie to daje mamie popalic....mam nadzieje zewroci wszystko szybko do normy.....

Dorom-pewnie ze trzeba cos z czupryna na wiosne zrobicco by ludzi na ulicy nie straszyc:))))

Pola-fajnie ze juz imprezka za Toba....ja jeszcze miesiac musze poczekac....

a u mnie dzis pochmurno i deszczowo....ze spaceru nici a mialam pojsc i na paznokcie sie zapisac...

dorom - Dobry pomysł, ja chyba też przed wielkanocą wybiorę się do fryzjera :)

polna - Fajnie, że imprezka była udana i że Ludwiczek był grzeczny w kościele.

black - śliczny usmiech Twojej córci.

mamaola - U mnie niestety też kiepksa pogoda.

mamaola, panistepelek dziękuję w imieniu Julki :-)

panistepelek, dorom
ja też się jakoś w okolicach wielkanocy wybieram do fryzjera, bo musi mi odrosty pofarbować już na ślub.

mamaola Ty to masz dobrze :tak: Ostatnio fryzjer, teraz pazurki ;-) Oj mi też pazurki by się przydały, ale jakoś czasu na to nie mam, ale będzie trzeba coś pomyśleć :-)

No a ja zabieram się za porządki, a później za obiadek. Macie jakiś pomysł na coś dobrego do zjedzenia? Bo mi się pomysły wyczerpały :baffled:

reklama
Black - Dawno sobie włosów nie farbowałam. Na włąśny slub tez tego nie robiłam.
U mnie na obiad jest pomidorowa z ryżem.

Do góry