reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N Dokładnie zgadzam sie, ine szpitale to poprostu dno czasem trafi sie dobry ginekolog na dyrzurze ale tak to strach sie bac isc.
mamaola no i zamiast jednego mezczyzny trzba było ubrac 2;-) co dopiero gdy sie człowiek pobiera a wczesniej miał bliźniaki:-p
Maagda_Ja tez chodze do ordynatora mam nadzieje ze jak ja bede miała rodzic to takich akcji nie bedzie.
panistepelek to w takim razie zaokragliłas sie w dobrych miejscach:-p nie masz co narzkac wygladasz swietnie.
pola997 niech hcrzestny idzie do ksiedza i powie ze juz z ta dziewczyna nie mieszka:-) Moze podziałac, albo ksiadz sie zorientuje ze go chłopak kantuje. a ja mieszkam na podkarpaciu:-)

reklama
umi - Ja tam mam inne zdanie i płaski brzuszek byłby o wiele lepszy. Tylko jak taki mieć jak tyle słodyczy je się i nie chce się ćwiczyć tylko marudzę.

panistepelek a no znam ten ból. ale albo slodycze albo brzuszek:-p ja wybrałabym slodka przyjemnosc bo zawsze lubiłam sobie pojesc:-)

umi - Taaa... ja jakoś z podjadania tez nie umiem zrezygnować. Ale przed ciążą miała lepszy metabolizm, bo też tyle wcinałam a tak nie tyłam.

paniestepelek,umi -wtrącę się do rozmowy-:sorry2: Ja osobiście uważam, że kobieta powinna mieć tu i ówdzie "więcej":tak: Kobieta powinna być kobietą!!! Ja osobiście pracuję nad tym żeby trochę przytyć:-p tak z 5 kg i będę zadowolona :tak: Chciałabym mieć większy tyłek, trochę okrąglejesze bioderka... Podoba mi sie typ urody a'la Marilyn Monroe...:tak:

Panistepelek- Uważam,że jesteś zgrabna! (z tego co widać na Twoich zdjęciach:tak:;-))

pola - I tu się różnimy. Oczywiście nie chcę wyglądac jak kościotrup ale ta wieksza ilośc ciałka tu i ówdzie mi nie odpwiada. Ogólnie nie twierdze, że jestem gruba czy cos takiego, gdyby nie ten brzuszek to wsumie wszystko było by ok. Przed ciążą nie miałam praktycznie bioder i biustu.

Panistepelek-najwazniejsze to sie dobrze czuc w swoim ciele....wiem co czujesz bo ja sama chetnie bym zgubila kilka kilo tak z 10 bo po ciazy mi zostalo....i taki brzuch okropny ze szok.....i wogole masakra....a slodycze jak widze to kwicze....leniwa jestem bo siedze w domu a tylka mi sie nie chce ruszyc by pocwiczyc....porazka.....a najgorsze ze juz maz zaczyna mi mowic ze paczuszek ze mnie sie zrobil.....zeby tak mi ktos kopa na rozped dal......

umi-a teraz jeszcze jeden garniturek musimy kupic na chrzciny....:laugh2:bo w tamtym to spodenki kolenek siegaja......

spadam bo do dziadka na imieniny idziemy....znowu nawpycham sie ciasta....i cukierkow....

panistepelek- tzn pisząc tu i ówdzie, miałam na myśli biust, bioderka i pupę:-p Oczywiście jak jest to w dodatku umięśnione....:-p Na biust nie mogę narzekać,ale chciałabym mieć więcej ciałka:-p. Kobiety przeważnie się odchudzają, a ja mam problem żeby przytyć:-p... Ogólnie kościste sylwetki nie podobają mi się...

hej dziewczyny kopiłam sobie czopki glicerynowe. One są dobre.? Nic nie zaszkodzą. Pisze ze należny się skonsultować z lekarzem lub farmaceutom, wiec byłam w aptece i poleciła mi te. Jak myślicie? Dodam że mam zaparcia.

reklama
Julce kupiłam prześliczną sukienkę, która będzie już na chrzest, bo ma tydzień po naszym ślubie ;-) Aktualnie jest w praniu, ale jutro ją obfoce i wrzucę tu żeby Wam się pochwalić :-) Do tego karnet na solarium wykupiony, umowa o wypożyczenie sukni podpisana, garnitur zamówiony, papiery załatwione ;-)

Maagda naprawde dziwnie Cie potraktowali.
Pola ja też uważam, że kobieta powinna mieć kobiece kształty. Kościaków nie lubię i też próbuję w niektórych partiach ciała przytyć, ale jeśli tyję to nie tam gdzie trzeba :baffled:

Do góry