reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

polna_N Dokładnie zgadzam sie, ine szpitale to poprostu dno czasem trafi sie dobry ginekolog na dyrzurze ale tak to strach sie bac isc.
mamaola no i zamiast jednego mezczyzny trzba było ubrac 2;-) co dopiero gdy sie człowiek pobiera a wczesniej miał bliźniaki:-p
Maagda_Ja tez chodze do ordynatora mam nadzieje ze jak ja bede miała rodzic to takich akcji nie bedzie.
panistepelek to w takim razie zaokragliłas sie w dobrych miejscach:-p nie masz co narzkac wygladasz swietnie.
pola997 niech hcrzestny idzie do ksiedza i powie ze juz z ta dziewczyna nie mieszka:-) Moze podziałac, albo ksiadz sie zorientuje ze go chłopak kantuje. a ja mieszkam na podkarpaciu:-)

reklama
umi - Ja tam mam inne zdanie i płaski brzuszek byłby o wiele lepszy. Tylko jak taki mieć jak tyle słodyczy je się i nie chce się ćwiczyć tylko marudzę.

panistepelek a no znam ten ból. ale albo slodycze albo brzuszek:-p ja wybrałabym slodka przyjemnosc bo zawsze lubiłam sobie pojesc:-)

umi - Taaa... ja jakoś z podjadania tez nie umiem zrezygnować. Ale przed ciążą miała lepszy metabolizm, bo też tyle wcinałam a tak nie tyłam.

paniestepelek,umi -wtrącę się do rozmowy-:sorry2: Ja osobiście uważam, że kobieta powinna mieć tu i ówdzie "więcej":tak: Kobieta powinna być kobietą!!! Ja osobiście pracuję nad tym żeby trochę przytyć:-p tak z 5 kg i będę zadowolona :tak: Chciałabym mieć większy tyłek, trochę okrąglejesze bioderka... Podoba mi sie typ urody a'la Marilyn Monroe...:tak:

Panistepelek- Uważam,że jesteś zgrabna! (z tego co widać na Twoich zdjęciach:tak:;-))

pola - I tu się różnimy. Oczywiście nie chcę wyglądac jak kościotrup ale ta wieksza ilośc ciałka tu i ówdzie mi nie odpwiada. Ogólnie nie twierdze, że jestem gruba czy cos takiego, gdyby nie ten brzuszek to wsumie wszystko było by ok. Przed ciążą nie miałam praktycznie bioder i biustu.

Panistepelek-najwazniejsze to sie dobrze czuc w swoim ciele....wiem co czujesz bo ja sama chetnie bym zgubila kilka kilo tak z 10 bo po ciazy mi zostalo....i taki brzuch okropny ze szok.....i wogole masakra....a slodycze jak widze to kwicze....leniwa jestem bo siedze w domu a tylka mi sie nie chce ruszyc by pocwiczyc....porazka.....a najgorsze ze juz maz zaczyna mi mowic ze paczuszek ze mnie sie zrobil.....zeby tak mi ktos kopa na rozped dal......

umi-a teraz jeszcze jeden garniturek musimy kupic na chrzciny....:laugh2:bo w tamtym to spodenki kolenek siegaja......

spadam bo do dziadka na imieniny idziemy....znowu nawpycham sie ciasta....i cukierkow....

panistepelek- tzn pisząc tu i ówdzie, miałam na myśli biust, bioderka i pupę:-p Oczywiście jak jest to w dodatku umięśnione....:-p Na biust nie mogę narzekać,ale chciałabym mieć więcej ciałka:-p. Kobiety przeważnie się odchudzają, a ja mam problem żeby przytyć:-p... Ogólnie kościste sylwetki nie podobają mi się...

hej dziewczyny kopiłam sobie czopki glicerynowe. One są dobre.? Nic nie zaszkodzą. Pisze ze należny się skonsultować z lekarzem lub farmaceutom, wiec byłam w aptece i poleciła mi te. Jak myślicie? Dodam że mam zaparcia.

reklama
Julce kupiłam prześliczną sukienkę, która będzie już na chrzest, bo ma tydzień po naszym ślubie ;-) Aktualnie jest w praniu, ale jutro ją obfoce i wrzucę tu żeby Wam się pochwalić :-) Do tego karnet na solarium wykupiony, umowa o wypożyczenie sukni podpisana, garnitur zamówiony, papiery załatwione ;-)

Maagda naprawde dziwnie Cie potraktowali.
Pola ja też uważam, że kobieta powinna mieć kobiece kształty. Kościaków nie lubię i też próbuję w niektórych partiach ciała przytyć, ale jeśli tyję to nie tam gdzie trzeba :baffled:

Do góry