reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Black ano tak sprawy papierkowe sa najgrosze a najglubsze jak sie bierze slub koscielny to trzeba chodzic na nauke przedmalzenska i jeszcze daja te tabelki z cwiczeniami zeby wpisywac jaki ma sie cykl :sorry2:ja bylam w ciazy i odpisalam wsio z tabelki mojej siostry ale babka jak przeczytala t sie pyta czy to ja pisalam wiec mowie ze .. tak ale to nie moj cykl .. :rofl2::-D babka odrazu kazanie ze sobie wyglupy robimy i niepowazni Jestesmy wiec Jej odslonilam brzuch to odp ze to juz 4 para w tym dniu co zaciazyla :-D

Magda oooo to jeszcze zdarza Ci dac oxy i dzis mozesz urodzisz :tak: zreszta fajnie by bylo gdybys urodzila w dzien Kobiet :-)

Maagda-strasznie mocno trzymam za Was kciuki:))),mam nadzieje ze pojdzie szybko,sprawnie i wogole......no i wracaj szybko do Nas:))))))

Black-ah te papierkowe sprawy....masakra.....ale sa i przyjemniejsze jak zakupy.....a najwazniejsza zabawa....

nyla-witaj...

ruszam na spacer z Malym...do apteki musze zajrzec.....

papa

mamaola to Wy macie jakas ladna pogode ze tak ciagle na spacerki wychodzisz ?? bo u Nas od wczoraj deszcz pada :dry:

nyla witaj i napisz cos wiecej o sobie ;-) wiesz juz czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka - jakie imie planujecie dac , co z tata itp .

Będzie to nataniel:) chłopczyk
Co do tatusia- jest narzeczony i na razie chcemy, żeby tak zostało:) Chciałabym wziąć ślub jak będzie synek większy z wielkim weselem:)

mamaola postaram się wrócić jak najszybciej ale to nie zależny ode mnie . :)
polna_N.Oj wiesz wątpię ze dziś ale możne jutro :)

No to kochane ja się z wami żegnam :) Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :) bo pewnie do niedzieli nie wrócę. Na bieżąco będę pisać do Black i ona bd was informować. :) Trzymać kciuki żebym wróciła szybko , z malutką . :)

reklama
Polna-N-ja to codziennie staram sie z malym wychodzic...nawet jak pogoda nie najlepsza,a dzis zimno u mnie i wietrznie.....wiem ze te spacerki duzo daja....

a ja nie opisywalam swojej "sytuacji rodzinnej":rofl2:upieklo mi sie:rofl2::rofl2:

zapisalam dzis Darusia na szczepienie takie terminy ze dopiero na 2 kwietnia:confused::szok: to sie naczekamy.....

kurcze moj maz wyjezdza(znowu) w delegacje w niedziele i wraca w czwartek....lipa troszke bo sama bede....a nie lubie....jakos tak bede za nim tesknic....

Do góry