reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Black ano tak sprawy papierkowe sa najgrosze a najglubsze jak sie bierze slub koscielny to trzeba chodzic na nauke przedmalzenska i jeszcze daja te tabelki z cwiczeniami zeby wpisywac jaki ma sie cykl :sorry2:ja bylam w ciazy i odpisalam wsio z tabelki mojej siostry ale babka jak przeczytala t sie pyta czy to ja pisalam wiec mowie ze .. tak ale to nie moj cykl .. :rofl2::-D babka odrazu kazanie ze sobie wyglupy robimy i niepowazni Jestesmy wiec Jej odslonilam brzuch to odp ze to juz 4 para w tym dniu co zaciazyla :-D

Magda oooo to jeszcze zdarza Ci dac oxy i dzis mozesz urodzisz :tak: zreszta fajnie by bylo gdybys urodzila w dzien Kobiet :-)

Maagda-strasznie mocno trzymam za Was kciuki:))),mam nadzieje ze pojdzie szybko,sprawnie i wogole......no i wracaj szybko do Nas:))))))

Black-ah te papierkowe sprawy....masakra.....ale sa i przyjemniejsze jak zakupy.....a najwazniejsza zabawa....

nyla-witaj...

ruszam na spacer z Malym...do apteki musze zajrzec.....

papa

mamaola to Wy macie jakas ladna pogode ze tak ciagle na spacerki wychodzisz ?? bo u Nas od wczoraj deszcz pada :dry:

nyla witaj i napisz cos wiecej o sobie ;-) wiesz juz czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka - jakie imie planujecie dac , co z tata itp .

Będzie to nataniel:) chłopczyk
Co do tatusia- jest narzeczony i na razie chcemy, żeby tak zostało:) Chciałabym wziąć ślub jak będzie synek większy z wielkim weselem:)

mamaola postaram się wrócić jak najszybciej ale to nie zależny ode mnie . :)
polna_N.Oj wiesz wątpię ze dziś ale możne jutro :)

No to kochane ja się z wami żegnam :) Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :) bo pewnie do niedzieli nie wrócę. Na bieżąco będę pisać do Black i ona bd was informować. :) Trzymać kciuki żebym wróciła szybko , z malutką . :)

reklama
Polna-N-ja to codziennie staram sie z malym wychodzic...nawet jak pogoda nie najlepsza,a dzis zimno u mnie i wietrznie.....wiem ze te spacerki duzo daja....

a ja nie opisywalam swojej "sytuacji rodzinnej":rofl2:upieklo mi sie:rofl2::rofl2:

zapisalam dzis Darusia na szczepienie takie terminy ze dopiero na 2 kwietnia:confused::szok: to sie naczekamy.....

kurcze moj maz wyjezdza(znowu) w delegacje w niedziele i wraca w czwartek....lipa troszke bo sama bede....a nie lubie....jakos tak bede za nim tesknic....

Do góry