reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Powiem wam ze jestem już taka wkur... ze szok.. poszłam do szpitala .. okazało się ze mojego lekarza nie ma i lekarka nie możne mnie przyjąć.. wiec wiedzialam ze przyjmuje teraz w przychodzi poszlysmy zaczal sie smiac z tej lekarki i mowi zebym poszla na KTG i zebym przyszla w niedziele.. poszlam na KTG okzalo sie ze przedemną jest kobieta na usg i KTG ktore ma trwac godzine.. wiec poszlam do domu i pojde jutro rano.. wkurzylam sie, ale jakos wytrzymam do tej niedzieli. I czekamy ..

reklama
Maagda_jak słowo daje dziwnie cie potraktowali... rózne rzeczy widziałam ale takich jeszcze nie...
panistepelek No dodałas zdjecia i na nich wygladasz jak laska:-) poczekaj kg zaczna spadac jak co sie córka rozbiega tak ze nie nadązysz:-D
polna_N wywołuja tylko w szpitalu na szopena ( chyba ze piszesz o jakims innym) bo tylko tam jest opieka pirwsza klasa przynajmniej ja tak uwazam:-p a reszta szpitali ma ludzi gdzies.
BlackWizard To juz wiem czemu bierze sie slub przed zajsciem w ciaze... bo jak sie dziecko urodzi to trzeba bedzie kase wydac na ubranko dla dziecka:-) ale ja tez bede miała ten problem kiedys w przyszłosci, z tym ze ty kupisz malej jakas wystrzałową kiecke a ja chyba garniturek:-p

A ja musze posprzatac wcale mi sie nie chce. miałam dzis gosci:-) i nawet sympatycznie było posmiałam sie troche z kolezanki:-p Ogólnie to sympatyczny dzien dzis jest nie liczac tego ze dokuczają mi plecy i zebra.

Magda :szok: jaja sobie robia z ludzi :confused2:
Ty nie mialas skierowania ? zreszta lekarz nie mogl przedzwonic na izbe przyjec zeby Cie przyjeli bo Jestes Jego pacjetnka itp ? :eek:

Umi tak mowie o Szopena :tak: moim zdaniem najlepszy szpital podwzgledem ginekologicznym i polozniczym w Rzeszowie !! w innych szpitalach pacjentki traktowane sa jak zwierzeta :angry:

mamaola to faktycznie swietny termin :baffled:

Maagda-bidulo ty...ale moze ta Twoja dzidzia do niedzieli sama sie pospieszy....wez tam z Nia pogadaj.....a swoja droga ta sluzba zdrowia to porazka.....

Umi-hihi fakt z tymi dodatkowymi ubrankami dla dzidzi...my bralismy slub jak Darus mial 8 mcy i zamiast jednego garnitura trzeba bylo dwa kupowac....

Dopiero po urodzeniu dziecka zrozumiesz, że ono jest wazniejsze od faceta!
Już niedługo, zatem teraz skup się na sobie, będzie ciężko, ale jak zobaczysz bejbi to od razu nie będziesz widziała świata poza nim :-)

Nie miałam skierowanie bo ja chodzę do ordynatora .. kazał przyjść wiec myślałam ze będzie. ;/ a tu nie było Go . Lekarka nie chciała mnie przyjąć, bo nie ma mojego lekarza prowadzącego czyli ordynatora.. i powinnam czekać na lekarza dyżurnego.. zresztą w dupie już to mam pójdę w niedziele tak jak kazał ok 9.

mamaola - Wiesz, na tych zdjęciach to widać mnie ważącą 47 kg. teraz przytyłam 3 i naprawde widać to głównie po brzuszku i trochę po udach.

nyla - Fitaj na forum. Pisz jak najczęściej. A iule lat ma Twój narzeczony?

Maagda - Strasznie dziwne. Ja jak leżałam w szpitalu kilka razy w czasie ciązy to lekarz do niczego nie był potrzebany, bo badał ten który akurat był na dyżurze.

My też już po spacerku. Niby wieje ale mniej niż wczoraj. No a teraz Klaudia sobie śpi.

Magda ja tez chodzilam do ordynatora i skierowanie do szpitala mi dal , nawet dzwonil na izbe przyjec zeby mnie przyjeli na patologie mimo ze miejsc nie bylo , chodizaz lozko sie znalazlo :-)
wiec kompletnie nie rozumiem ich postepowania :sorry2:

witam:)

Magda- Wytrzymasz:tak:, tak to posiedzisz w domku,czekanie na poród w szpitalu jest straszne:dry::baffled: ja czekałam jeden dzień i dłużył mi się niesamowicie:dry:

Umi- a dokładnie gdzie Ty mieszkasz , w jakim rejonie Polski???

BLACK- zgadzam się, przygotowania są straszne:baffled: My jesteśmy w takcie nauk (na szczęscie są ciekawe, ksiądz nie przynudza:-p) Musimy spisać protokół, ogólnie termin mamy na 13 czerwca;-) Jeszcze trochę czasu,ale te urzędowe sprawy chce załatwić teraz,żeby potem mieć czas zająć się tymi bardziej przyjemnymi sprawami;-)

Polna- Ja np mieszkam we Wrocławiu szpitali z oddziałami gin-położniczymi jest od zasr***, a największa umieralność noworodków jest odnotowywana właśnie we Wro...:baffled: Wynika to z zaniedbania przez lekarzy i pielęgniarki:baffled::dry:
Pacjętki również są traktowane jak zwierzęta(przynajmniej jak ja leżałam w 12 tyg w szpitalu to ak było:baffled:) Masakra... Osobiście bałam się tu rodzić (tyle się mówiło o tych noworodkach:baffled:) rodziłam w rezultacie 50 km od Wrocławia...

Byłam dziś z Malym na wycieczce w mieśćie:-p pojechaliśmy do mojej mamy do pracy:-p Wogóle jestem strasznie wkurzona, chrzest w niedzielę, a ksiądz nie chce wydać zaświadczenia chrzestnemu,ze może nim zostać,ponieważ mieszka z dziewczyną:angry::szok: Nie wiem co teraz robić:dry::baffled: TRAGEDIA

reklama
Do góry