reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Czesc Dziewczyny:))
Maagda-ty sie tylko kochana nie denerwuj,juz naprawde coraz blizej....nie wiem co Ci napisac zebys sie lepiej poczula:sorry2:no Bardzo mocno trzymam kciuki i za Cie bie i za malenstwo.....

Panistepelek-na zdjeciach to ty taka kruszynka jestes.....ciekawe gdzie ty tam w tluszczyk obrastasz.....

Lenna-witaj

Halsowa_panna-moze na miare cos uszyj sobie.....albo poszukaj w szlonach sukien slubnych.....
Kurde nie wyspalam sie maly o 4.30 pobudke strzelil....i z godzine niespal....a teraz marudzi tak ze juz sluchac nie moge....ahhhh

ja tez szukam jakiegos stroju dla Malego na chrzest,sa rozne garniturki ale jakos szczegolnie to one mi sie nie podobaja......no zobaczymy.....

reklama
Maagda TRZYMAM KCIUKI ! Ja też myślę, że mogą Ci już wywołać poród ;-) Jakby co to kochana pisz mi smski, a ja tutaj dziewczynom będę meldować co z Tobą i dzidziuśkiem.

A u mnie od dziś zaczynają się mega przygotowania do ślubu. Dostaliśmy kredyt, więc dziś lecimy z moim G zamówić jakiś ładny garniturek, dla siebie butki na allegro wypatrzyłam, więc będę dziś zamawiać. No i dla Julki na nasz ślub chcę kupić coś super do ubrania :-) No i jeszcze do urzędu cywilnego lecimy po jakieś durne zaświadczenie, że obydwoje jesteśmy wolni. Teraz się wyda, że mój wspaniały ma 2 żony na boku hihihi :-D No więc czeka mnie dziś trochę latania.

Zobaczysz, wszystko będzie dobrze! Najważniejsze nie ulegać presji! Szczególnie,że jesteś w ciąży i potrzebujecie z Maleństwem dużo odpoczynku:-)))

Pamiętam jak nasi rodzice nalegali, żebyśmy wzięli ślub kościelny, ile było nerwów i łez!! Ale postawiliśmy na swoim, wzięliśmy cywilny, a po 3 latach jak zaszłam w ciążę z naszym Lwiątkiem:) kościelny.

Dziewczyny mają racje nie przejmuj się. Zdaje sobie sprawe,że ciężko ci to zrobic. ale jak urodzisz to świata nie będziesz widziec za dzieckiema tatuś będzie żałował tego że cię zostawił. Trzymaj się i myśl o dziecku;-)

mamaola dzięki. Wiem że coraz bliżej . :)
BlackWizard jasne, że napisze. ;) Jak tylko dowiem się co i jak. :)
No to kochana szykuj się. ;) Zazdroszczę .Ja na ślub niestety jeszcze muszę poczekać. :)

Magda a Ty oktorej jedziesz ??

Black nom ja lubialam te przygotowania do slubu , zakupy a najbardziej wybieranie sukienki :-) przymierzylam z 20 a juz wtedy mialam spory brzuch :-D
a na kiedy macie termin ??

reklama
Do góry