reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
W ja jestem zla... Moj glupi brat (chciala bym zeby mama juz zamki zmienila, zeby nie mogl do domu wejsc!!!!) wydzwania do J zeby ten z nim gdzies jechal;-/ cpun jeden!!! Mam go dosyc!!! Dobrze ze do konca maja sie bede z nim mordowala tylko.... Potrafi mame nawyzywac tylko dlatego ze kuchnie na noc zamknela, albo ze kaze mu pokuj sprzatnac (chlew juz w nim zrobil, strach wogole wejsc!!!!) zero szacunku!!!! szma... jeden!!! A matce jeszcze go szkoda, mimo tego ze powynosil juz cala bizuterie i pare rzeczy typu, mp4, radia itp....

Snoopy masz racje... trzymaj J z dala od brata jeżeli ten mógłby pogorszyć sytuacje...
Ja też protestuje;-) ja tu tylko do sklepu wyszłam a wy naprodukowałyście... jednego dnia nikogo a drugiego to dogonic nie idzie... ależ mój maluch dzisiaj bryka :)

Tez mnie to troche dziwi, jak jestem caly dzien na forum to najwyzej pare postow poleci a jak nie ma mnie dluzej niz 5 godz to zaraz jakies 4 stronki do czytania;))) czuje sie tak jak bym jakas pokrzywke miala;))) reby nie bylo ze od brudu bo 2 razy dziennie sie myje. Wy tez tak mialyscie??

Ale sie naczytalam !:rofl2: dobry dzien widze dzisiaj dla wszystkich :) ja umowilam sie z kolega i tak mi szybko dzien minal ! :) jeszcze sie dowiedzialam ze chlopak z ktorym kiedys bylam chcial by wrocic do mnie ... (a wie ze jestem w ciazy) :szok: szok ... ale milo sie zrobilo ze sa faceci dla ktorych to nie problem :) :-)

Powinnas sie cieszyc;))) Widocznie ten chlopak jest juz na tyle dojrzaly ze rozumie wiekrzosc rzeczy;))) Tylko pozazdroscic;))) tez tak chce;)))
moj smierdziuch film sobie wlaczyl i usnol...;))) widocznie jakies traumatyczne przezycie go spotkalo;)))) mam nadzieje ze dzisiaj sie wyspimy;))) Mi brzuchol faluje od dluzszego czasu;))) Mala sie strasznie wierci;)))

No ciesze sie ciesze ale i tak nie chce poki co :) ale podnioslo mnie to bardzo na duchu ;D jej jak ja chce czuc juz tego szkraba jak glupia siedze wieczorem godzinami trzymajac sie za brzuch i czekam na jakis ruch :p

A tak poza ty mam pytanie... przed ciaza palilam 6 lat i teraz jest mi ciezko sie powstrzymac momentami myslicie ze jak zapale raz na jakis czas to zaszkodze dzidzi... ?

ta... tylko ze ja go nie kocham i raczej bym nie pokochala :dry: zawsze cos ale i tak mnie to pocieszylo :-) A z tym paleniem to masakra jakas nalogi sa straszne...

A tym czasem uciekam spac glowa mnie strasznie boli i jutro trzeba wstac do tej szkoly tak malo zostalo czasu a tak duzo do zrobienia :baffled:

femme fatal ja takze pale juz 6 lat i powiem ci ze musisz palic ze wzgledu na dziecko poniewaz w twoich organizmie po zajsciu w ciaze nikotyna utrzymuje sie do 3 miesiecy wiec jak bys rzucila odrazu to to dla dziecka by byl szok wiec teraz przerzuc sie na bardzo slabe papieroski np. R1 i stopniowo rzucaj... powodzenia mi sie udalo:):)

Dziewczny ratujcie wlasnie zpstalam samotna matka moj partner zerwal ze mna :( jestem zalamana placze sama chodz musze to ukryc przed domownikami:/ a tak bardzo bym chciala sie wykrzyczec... jutro mial byc taki fajny dzien mielismy isc razem na USG a tu dupa sama ide... Ja chce do mojego A... Jaki moj los ***** przepraszam jest glupi... tak jak A... powiedzial ze jestem pusta i glupia ze nic nie potrafie i dzieckiem takze nie bede umiala sie zajac:/Ratujcie!!!!!!!!!!!!!!

reklama
poszlo o to ze kolega mu powiedzial ze jestem obecnie z innym kolesiem i ze dzidzia nie jest jego... ze kazde slowo moje to klamstwo.... on wiezy bardziej koledze niz mi ... jestem zalamana kompletnie... nawet jzu mi teraz przyszlo do glowy by nie bylo tego dziecka:(

Do góry