reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ahoj :) ulala..siedzę i czytam...czytam...czytam :szok: ale wenę dzisiaj macie :-D nie wiem jak tam w innych zakądkach świata;-) ale u mnie piękna pogoda, wysyp na ulicach kobietek z brzusiami a Wy przy monitorze, nie ładnie kobietki, nie ładnie :angry:;-)

reklama
zywa moze razem poszukamy jakiego dinozarla ale w solcu kujawskim bo tam podobno jest ich duzo... a w pracy co tak dlugo kurde ale juz do swojego malenstwa przy takie pogodzie i na spacer nie idziesz ojjoj kurde:):): wiec zbieraj sie z pracy i do domku marsz:): a rozweselic zawsze moge:):)

ahoj :) ulala..siedzę i czytam...czytam...czytam :szok: ale wenę dzisiaj macie :-D nie wiem jak tam w innych zakądkach świata;-) ale u mnie piękna pogoda, wysyp na ulicach kobietek z brzusiami a Wy przy monitorze, nie ładnie kobietki, nie ładnie :angry:;-)

Ja nie z wyboru:-p. Od 9 rano do 21 wieczorem jestem w pracy i nic innego mi nie pozostało jak zapychać wątki postami, żeby inni musieli później nadrabiać:-D:-D:-D.
Za to jutro mam wolne i będę nadrabiać na świeżym powietrzu:tak::tak:.

Madzia, a co to za cudowne miejsce w tym Solcu Kujawskim, że tam te najcenniejsze dinozaury urzędują:-D?

chwilami heh moj partner juz jedzie do mnie wiec ja zaraz mykam na spacer bo on mi nie pozwoli siedziec w domku:): a u mnie takze swietna pogoda:):)slonko no i cieplo ze szok:):

zywa w solcu kujawskim jest park z dinozarlami takie figurki nie zywe ale moze cos by sie znalazlo:):)::-Dw koncu jak szukac to wszedzie:):)

Madzia, rozwaliłaś mnie z tym parkeim z dinozaurami:-D:-D:-D:-D, śmieje się do monitora:rofl2:. Ale może jak jakiegoś się pocałuje to zamieni się w księcia:-p:-D:rofl2:.
Madzia, a co znaczy ten ludzik na dole pod Twoim avatarem? Co to znaczy wyślij wiadomośc przez MSN?

zywa chcialas troszkie humoru wiec masz okazje jestem do tego w pelni przygotowana :-Ddzis akurat zartujemy na temat dinozarlow:-)milo ze sie smiejesz do monitora moze ktos zauwazy :-)ale nie wychylaj sie zbytnio za monitor:p heh...a to pod avatorem to jest moja poczta jak chcesz podam ci w PW nr gg :)

Madzia, napisz gg;-).
A może jutro zrobię zdjęcie miejsca, w którym pracuję. Mam stoisko na samym środku, obok jest Play, kiosk, stoisko z torebkami i fryzjer, także nie ma opcji żeby się ze mnie nie śmiali, że się śmieję sama do siebie:-D:-D. Ale za to w sobotę poruszałyśmy na wątku Styczniowym takie tematy, że płakałam do monitora:-(. Także miła odmiana dziś:tak::-).

reklama
zywa no toczekam na zdjecie twojego stanoiska pracy:):) :-)a jak sie smieja to zgon na mnei ze to wszystko moja wina bo gadam ci o dinozurach:-)no i o poszukiwaniu ich:-)moj nr gg juz poszedl do ciebie w PW :) heh jak bedziesz miala dostep do gg odezwij sie do mnie:)

Do góry