reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

wiecie co, normalnie az smiac mi sie chced, wlasnie sie dowiedzialam ze moja siostra cioteczna, z ktora mieszkalam pod jednym dachem do slubu( mielismy taki 3 rodzinny domek, a teraz mieszkam u meza) i od ktorej jestem 4 dni starsza tez jest w ciazy:-) termin ma na grudzien

reklama
Madzia, mam gg, dzięki, napewno się odezwę, ale to już z domu, bo w pracy jakbym na tym swoim monitorze wyskoczyła z oknem od gadu gadu to by wszyscy naokoło czytali:-D. A fote strzele isame zobaczycie, muszę okno z BB tak zmniejszać, żebym tylko ja dojrzała:-D.
Madzik, fajnie że będziecie mieć dwoje dzieci w rodzinie w podobnym wieku, przynajmniej będą sie razm bawić:tak:. W mojej rodzinie są albo dzieci w ielku 8-10 lat albo nie ma wcale, ja zaczęłąam, teraz czas na moje młodsze kuzynki i starszego brata:-D:-D:-D.

Madzik1388 no to fajosko :laugh2: pogratuluj. Ja miałam roczek jak moja siostra urodziła córę i się razem wychowywałyśmy, ehhh to były czasy :rofl2::rofl2:

po lewicy to ja i moja siostrzenica :-D

qqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.jpg

no pewnie zawsze sie mozesz do mnie odezwac ja przewaznie jestem wieczorami na gg wiec mnie zobaczysz ):): heh kurde aki duzy monitor to rzeczywisci jak ktos by przeczytal jakie glupoty pisze i wogole to burakmurwany u mnie:):<lol> heh

Madzia, no ze mnie to już się śmieją, bo nikt nie wie, że ja na forum urzęduje a co chwilę widzą Hani zdjęcie w necie (mam w podpisie) i się dopytują, jak to jest, że się wciąż Hani zdjęcie w wielkim monitorze wyskakuje:-D:-D:-D.
Jeszcze tylko godzinka i do domu. Dzwoniłam do mamy i mówi, że Hania już śpi, ale katar się pod wieczór nasilił:-(. Chyba kolejna nieprzespana noc mnie czeka:no:.
Ps. Ja tez raczej wieczorami jestem na GG, jak Hania już zaśnie.

Ale wesoło sie zrobilo:-D
ja juz siedze wypluskana, Lena spi:rofl2: nareszcie, bo szalala jakby kawy sie opila:-) a jakie miny strzelala.. szok

Ania z rozmowy wnioskuje, ze pracujsze w jakims centrum handlowym..?? kurcze ja musze zaczac szukac pracy, bo mierznie mi takie siedzenie w domu.. kurcze co ide sie pytac o prace i dowiaduja sie, ze mam dziecko to mowia, ze nie, bo mam dziecko(jakby to byla jakas kara:wściekła/y::wściekła/y:) ahh a chcialabym pracowac w swoim zawodzie:wściekła/y::-(

Nic tylko wam tylki przekopac, jak mozna tyle drukowac co wy jakis abonament wygralyscie??? A ja jestem w szoku;))) Bo J po wczorajszej nocy sie bardzo zmienil;))) Nawet wkladeczki laktacyjne mi kupil, bo zaczelo leciec mleczko;))) Dzisiaj tez u mnie spi, bo jutro ma na 16 do pracy do 2 w nocy...;-/
wy tu o diorzarlach piszecie a ja sama sie jak dinus czuje;)))

Baska, tak pracuję na terenie supermarketu Carrefour. A co do szukania pracy to wiesz, że ja się nigdy jeszcze nie spotkałam z czymś takim. Zawsze mówiłam, że mam dziecko, ale od razu podkreślałam, że babcia się nią zajmuje i był luz, atmosfera się rozluźniała i każdy wiedział, że jestem sama i szukam pracy, bo w cv mam napisane stan cywilny panna. Także mnie na szczęście nic takiego nie spotkało;-).
Snoopy, nie narzekaj tylko czytaj:-p:rofl2:. Jak mnie nie było nikt mi się o zdanie nie pytał, czy będę później chciała nadrabiać:-p:-D:-D.

reklama
Do góry