reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kiedyś to strasznie sie kłociliśmy codziennie... jak razem zamieszkaliśmy to z 3-4 razy w tyg... A teraz to on świata poza mną i brzuszkiem nie widzi... Odkąd wiemy że będziemy mieli dzidzie to pokłociliśmy sie może ze 3 razy ale to w sumie tak na godzinke a potem już przychodił i chciał pogadać z brzuszkiem i mówił mu że jest mu smutno bo mamusia jest na niego zła i takmi przechodziło... Ja wiem że on jest prawdziwym skarbem...
No i Galarecia tobie też gratuluje trafienia na wspaniałego marsjanina ;-)

troszkie przerwa od forum i troszkie nauki :):) ale juz jestem ale tylko na chwile:): bo moj A... przyjezdza i idziemy na spacer:p:p A co do tematu mojej szkoly to naprawde super jest no i tylko jeden ma minus bo nauki to jak na studiach jest... ale daje rade:):)

kurde ten mezczyzna o ktorym piszecie to jakis skarb ktorego trzeba by bylo szukac w dzien ze swieczka:):):) tylko pozazdroscic....

ja juz po wizycie, wszystko jest ok, posluchalam sobie serduszka mojego malenstwa, i za 2 tyg znowu na wizyte:-)

kurcze ja to juz nie moge sie powstrzymac od kupowania ubranek dl dzidzi, ale wszyscy na mnie krzycza ze to za wczesnie i zeby nie zapeszyc, a moja mama ktora najwiecej gada juz zaczela zakupowe szalenstwo, i cala w skowronkach chodzi

madzik zostalo ci tylko 14 tyg wiec na co czekac szalenstwo zakupow wkoncu musi byc kiedys a napewno z malenstwem bedzie wszystko ok :) buzka trzymaj sie cieplo

Madzik, dobrze że wszystko jest ok:tak:. A od kupowania ubranek sie nie powstrzymuj:-D. Ja tez miałam nie kupować, żeby nie zapeszać a później jak tylko zobaczyłam w sklepie taki śliczny ręcznik kąpielowy z żabką to od razu go kupiłam a potem to już poszło:-D. Do tego stopnia, że ponad miesiąc przed porodem w pokoju stało łóżeczko z ubraną już pościelą:-D.
Madzia, masz rację, ze świecą takiego szukać:tak:, ginący juz gatunek:-D.

zywa moze gdzies w lesie bo dinozarly takie klimaty lubia:p:p:cool2::rofl2::biggrin2:no ale to tylko nasze zarty:):) niech zaden pan sie nie obraza:):)a ja sama jakiego takiego humorku dostalam :p i na zarty mi sie zebralo:)

reklama
zywa moze gdzies w lesie bo dinozarly takie klimaty lubia:p:p:cool2::rofl2::biggrin2:no ale to tylko nasze zarty:):) niech zaden pan sie nie obraza:):)a ja sama jakiego takiego humorku dostalam :p i na zarty mi sie zebralo:)

To dobrze, że masz humor. Mi o dziwo też w miarę dopisuje, choć siedzę już w pracy 10 godzin, nudzę się i non stop siedze przed kompem ( a mam monitor przed oczami 32 cale jak nie większy-nie znam się) i na oczy już nie moge patrzeć:no:. No i perspektywa kolejnej nieprzespanej nocy mnie dobija (Hania chora, ma katar).
Także prosze mnie tu rozweselać i żartować o dinozaurach:-D. Ja mam blisko park solankowy, może tam poszukam hehe:-D.

Do góry