reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A więc poleżałam, odpoczęłam, i jak zmierzyłam ciśnienie to jest ok... Niestety nie mam ciśnieniomierza w domu i pozostaje mi apteka... Ale jak już zmierzyłam to okazało sie że mam 111/66 tętno 86... tak więc teraz martwią mnie tylko opuchnięcia lewej strony ciała... Jestem po wizycie( byłam w środe) następna 9.06. Ale póki co już mi lepiej... Myślalam że w ciąży puchnie sie ale dopiero pod konec... Ja dopiero (albo i juz) 20 tydzień... Jutro ide zrobić wyniki... Może ja tak tylko panikuje... Czasami wieczorami mam wrażenie że dzidzia za mało kopała i że to też jest coś nie tak... Jeszcze 5miesiecy... jak tak dalej pójdzie to ja psyhicznie sie wykończe... :szok:
A wy dziewczyny kochane to normalnie litości nie macie... Produkujecie i produkujecie...

reklama
kasia lepiej byc ostroznym nic olewac to o sie dzieje:) takie jest moje zdanie ja zawsze dmucham na zimne:) i odpoczywaj duzo nie przemeczaj sie a bedze dobrze

Kasia, skoro to opuchnięcia tylko lewej strony to może to coś właśnie na tle nerwowym?
Madzia, ale masz fajnie, że masz takie luzy. U mnie na uczelni nie było zmiłuj:no:.

zywa u mnie w szkole specjalnie tak zrobili ze kobietki w ciazy maja ulge :) w koncu jestem w technikum a nie na studiach :) kolezanka z klasy tak samo w tym roku juz urodzila i takze ma ulge i nie chodzi do szkoly ze wzgledu na wychowane dziecko wiec nie narzekam na ta szkole tylko sie ciesze ze jest taka przychylna dla nas:)

Siedząc w domu, nie mając zajęć siedze i sie stresuje tylko... Sama sobie winna jestem... Ale zawsze w sumie mam takie gorsze dni kilka dni po wizycie u lekarza... Niedługo będe już sie zaopatrzała w ubranka dla dzidzi to będe miała zajęcie...Kupowanie, Pranie, prasowanie, wyprówanie metek... już sie nie moge doczekac jak bede mogła dzidzie przytulić...

Ależ mnie mój Marek dzisiaj rozczulił... Wziął mnie na kolana przytulił, pocałoał i powiedział "Kasiu... jestem w Tobie strasznie zakochany..." poczułam sie jak w dzień kiedy po raz pierwszy wyznał mi że mnie kocha... I cos az mi sie w brzuszku zakołotało... może to motylki może dzidzia się tak ucieszyła że mama taka happy... Aż mi łezki w oczach stanęły... Oby było tak zawsze...

KasiaF87 jaki on słodki.. Taki facet to normalnie SKARB!! Pilnuj go:-D:tak: Mój G. też jest taki słodki i wogóle opiekuńczy. Jeździ ze mną na zakupy, albo sam do sklepu jak ja chcę np wieczorem coś słodkiego, spełnia większość moich zachcianek.. I wogóle jest cudowny.. Dobrze że tacy faceci są jeszcze na tym świecie:tak:

reklama
Kasiu moge napisac tylko jedno: pozazdroscic faceta:) tak trzymac i oby sie nie zmienial:-) a jak takl Cie to martwi z tym puchnieciem to jedz do szpitala:-) moze lepiej sprawdzic niz potem sie zamartwiac:-)

A my przyszlismy ze spacerku cos zjesc i chcielismy jeszcze isc, ale przyszla moja siostra i porwala Lene wiec mam z godzine dla siebie:-) a pogoda taka piekna:-) mmm lato w pelni:-)

Do góry