reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
krystynka88 ja sie ciesze ze mnie przeczyscilo, bo niestety ja mam problemy z tym , nawet hemoroidy mi się zrobily. E tam nie przejmuj sie tym przeczyszczaniem, maly napewno niedlugo do Ciebie wyjdzie. :)

krystynka88 ja tez zycze Ci mocnych i regularnych skurczy. ;) ;*
BlackWizard nie przejmuj sie kochana tymi rozstepami, zawsze będą przypominac Ci o córci. :))

witam:)

BLACK-fakt wyglądasz świetnie, w ogóle jesz coś:-p?

umi- właśnie pytałam się lekarza, i od drugiego miesiąca można.w leżaczku spokojnie:-p pierwszy miesiąc tak jak piszesz trzymaliśmy Małego tylko w łóżeczku,albo w kołysce.

dorom- Nie wiem czy mozna,ale wydaje mi się, że tak:tak::-p Ze mną na sali opercyjnej była Teściowa i robiła zdjęcia telefonem( o dziwo są dobrej jakości:-p) bo nie wiedziała ,że będzie uczstniczyć w porodzie:-p

Kupiłam dziś ubranko do chrztu:-p takie błękinte. Chciałam typowo do chrztu dla chłopca(był garniturek sztruksowy i inne bajery),ale wg mnie było uszyte ze zbyt twardego materiału:dry:...Małemu chyba nie było wygodnie... więc kupiłam taki komplecik z mięciutkiego materiału(mama też mi tak doradziła):-p Kombinezonik biały mamy,czapeczkę też ,dziś dokupiłam i wszystko jest:tak: Jeszcze tylko buciki jakieś:-p i będzie git;-)

Laserowe usuwanie rozstępów kosztuje ( z tego co ja wiem) z brzucha ok 1500zł ,uda również ... Chociaż pewnie zależy gdzie...Ja mam na piersiach, ale stosuję jakieś "cudotwórcze" preparaty i na jednej ich już nie widać:-p... Na brzuchu mam dwa(stosuje mustelę )i też jestem bardzo zadowolona ,stały się mniejsze i też ledwo co je widać... wierze że będzie dobrze, i nie będę musiała usuwać laserem...:-p

Magda- zdjęcia wstawię:-p

reklama
Do góry