reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
krystynka88 ja sie ciesze ze mnie przeczyscilo, bo niestety ja mam problemy z tym , nawet hemoroidy mi się zrobily. E tam nie przejmuj sie tym przeczyszczaniem, maly napewno niedlugo do Ciebie wyjdzie. :)

krystynka88 ja tez zycze Ci mocnych i regularnych skurczy. ;) ;*
BlackWizard nie przejmuj sie kochana tymi rozstepami, zawsze będą przypominac Ci o córci. :))

witam:)

BLACK-fakt wyglądasz świetnie, w ogóle jesz coś:-p?

umi- właśnie pytałam się lekarza, i od drugiego miesiąca można.w leżaczku spokojnie:-p pierwszy miesiąc tak jak piszesz trzymaliśmy Małego tylko w łóżeczku,albo w kołysce.

dorom- Nie wiem czy mozna,ale wydaje mi się, że tak:tak::-p Ze mną na sali opercyjnej była Teściowa i robiła zdjęcia telefonem( o dziwo są dobrej jakości:-p) bo nie wiedziała ,że będzie uczstniczyć w porodzie:-p

Kupiłam dziś ubranko do chrztu:-p takie błękinte. Chciałam typowo do chrztu dla chłopca(był garniturek sztruksowy i inne bajery),ale wg mnie było uszyte ze zbyt twardego materiału:dry:...Małemu chyba nie było wygodnie... więc kupiłam taki komplecik z mięciutkiego materiału(mama też mi tak doradziła):-p Kombinezonik biały mamy,czapeczkę też ,dziś dokupiłam i wszystko jest:tak: Jeszcze tylko buciki jakieś:-p i będzie git;-)

Laserowe usuwanie rozstępów kosztuje ( z tego co ja wiem) z brzucha ok 1500zł ,uda również ... Chociaż pewnie zależy gdzie...Ja mam na piersiach, ale stosuję jakieś "cudotwórcze" preparaty i na jednej ich już nie widać:-p... Na brzuchu mam dwa(stosuje mustelę )i też jestem bardzo zadowolona ,stały się mniejsze i też ledwo co je widać... wierze że będzie dobrze, i nie będę musiała usuwać laserem...:-p

Magda- zdjęcia wstawię:-p

reklama
Do góry