reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dorom - cale popoludnie i cala noc mialam delikatne, nieregularne skurcze... Maly ruszal sie strasznie miedzy nimi...
Ale nie potrafie wyczuc u siebie jakichkolwiek objawow... Nie wiem czego sie mam spodziewc:-D:-D:-D
Moze jakby to byl drugi dzidź to byloby mi latwiej... a tak czekam na skurcze choc do konca nie wiem jak bardzo bolesne one maja byc... ;o) A jak Ty sie masz??

reklama
krystynka to teoretycznie w każdej chwili może się zacząć ;-)

Moja bratowa urodziła dziewuszke, 3700 wagi ;-) Ale mam radochę :-D
A swoją drogą zobaczcie jak moja Julka rośnie, zrobili nam sesje w domu i taki jest tego efekt ;-)

Załączniki

• Obraz 138.jpg
    Obraz 138.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 70
  • Obraz 137.jpg
    Obraz 137.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 60
krystynka88 - To 3 mam kciuki zebys sie szybciutko rozpakowala :tak:
Dziekuje, u mnie ogolnie to bardzo dobrze, czuje sie swietnie ;-) Dokuczaja mi tylko bole zeber i czasami zgaga, nie dajaca mi spokoju calymi dniami :-p
Black - Śliczne zdjecia :tak:

Dorom dziękuję ;-) Ja też miałam ucisk na żebra i chyba to mi najbardziej dokuczało, szczególnie już na samym końcu ciąży, bo z Julki gigancik był. A na zgagę pomagała mi herbata miętowa albo kilka łyczków coli ;-)

Black sliczne zdjecia , widac ze Córa rosnie :tak:;-)

Krystynka na poczatq skurcze sa bardzo delikatne a potem ..... OOooo na nogach nie ustojisz jak Cie skurczybyk zlapie :-):-D:-p
Trzymam Kciuki ;-) a w razie czego jak nie urodzisz w ciagu paru dni to na kiedy umawialas sie z lekarzem ??

BlackWizard - Kobietko... gdzie Ty masz brzuch? Przeciez Ty 1.5 miesiaca po porodzie i ani sladu ;o) Tylko pozazdroscic...
Dorom - tylko tak mocno trzymaj te kciuki ;o) a mi na zgage pomagalo mleko i jablka...
Polna_N - jutro mam ktg u mojego lekarza i dopiero ma mi dac dalsze wskazowki... Naprawde zaczynam troszke sie bac... Chyba za duzo sie naczytalam o tych przenoszonych ciazach...

Krystynka a gin badal Ci moze kiedys czystosc wod ?
Moze akurat jutro kaze Ci jechac prosto do szpitala , tak by bylo najlepiej bo ja bym sie bala czekac w domu na jakiekolwiek postepy :sorry2:

Polna_N - wlasnie i ja sie boje... Porozmawiam jutro z nim, niech cos zacznie dzialac... bo ja sie chyba psychicznie niedlugo wykoncze. Juz ok 3 tyg temu mowil, ze dzidzia donoszona gotowa do wyjscia tylko czekac... i ja tak wlasnie czekam... a tu NIC!!. Ostatnio wspomnial, ze wod plodowych jest duzo (ale nie mowil nic o czystosci) i ze wszystkie przeplywy sa ok, takze maly moze jeszcze byc w brzuszku... Ale jutro o wszystko dopytam - na pewno.

krystynka88 no niestety .. nie urodzilam.. mamy pecha. ;P ale powiem Ci wczoraj wierczorem mala tak sie ruszala , ze szok.. myslalam ze mnie rozerwie. ;P ja tez mam skurcze takie slabiutkie.. ale wazne ze sa :-)
dorom5 oj kochana tak bym chciala zeby mala byla juz ze mną .. ale jakos sie jej nie spieszy. Co do bolu zeber.. tez to mialam teraz jak mi brzuch się obnizyl jest lepiej , ale jak nawet leciutko dotykam zebra to bolą strasznie.. :-( ale trzeba to dzielnie zniesc dla dzidziusia :)
BlackWizard
kurde ales Ty chuda .. zazdroszcze. Ja tez chcialabym tak wygladac po porodzie. :)

Oj bylam na zakupach, poszlam specjalnie zeby sie pomeczyc. ;P i ćpach wyszlo na moje bo mam skurcze, no ale slabe , brzuch sztywny.. i na dodatek mnie przeczyscilo.. teraz czekam na mocne skurcze, ktorych pewnie i tak nie bedzie. ;P ale trzymajcie kciuki moze tym razem sie uda. ;))

reklama
Krystynka koniecznie sie popytaj lekarza :tak:;-) a ma ktoras nr do Ciebie bo jak cos to pisz eski gdybys wyladowala w szpitalu ;-)
Ja mialam raz sprawdzane czystosc wod i to w dniu porodu - dziwne uczucie :szok::-D ale bylam tak przejeta ze nawet nie czulam zadnego bolu a wszystkie babki ktore mialy sprawdzane a z Nimi rozmawialam to mowily ze boli :sorry2::rofl2:

Do góry