reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

umi- Ja kawy też nie lubię. Jak juz piję coś ciepłego to jakis kapocik czy sok z malin.

pola - Synek napewno będzie ślicznie wyglądał w dniu chrztu.
My Chrzciny robiliśmy w domku - taki większy obiadek - niestety przykro mi było gdy jedni pradziadkowie Klaudi bez słowa wyjasnienia poprostu nie przyszli.

Black - Zazdroszczę takiej nocki. U Nas ciągle musze wstawac do córci by jej smoka włożyć i pobujać. Ostatnie noce to mam dosyć wstawania co 15 minut i birę Ją do nas na łóżko.
Zdjęcia bardzo ładne - córcia rośnie jak na drożdzach no i Ty też slicznie wyglądasz.
Mi po 9 miesiącach od porodu rostępy praktycznie jeszcze nawet nie zbielały, niestety nie stac mnie na laserowe usuwanie.
Gratulacje dla Bratowej :)

Galercia - Powodzenia na egzaminie.

krystynka, Maagda - Trzymam kciuki by Wasze Dzidzie jak najszybciej wyszł z brzuszków.

reklama
Z opowiadań różnych osób słyszałam, że zwykle sąd pracy stoi po stronie pracownika. Jakiekolwiek potknięcie ze strony pracodawcy kończy się dla niego źle. Powodzenia.

Laserowe usuwanie kosztuje koło 1000 zł. A co do wielkości brzucha, to dzień po porodzie już tak wyglądałam. Przez ciąże przytyłam 14 kg, a 10 straciłam już po urodzeniu ;-)

AdiLea na to cholerstwo to chyba moga podzialac jeszcze modlitwy :-):-p:-D

Ja tam rozstepami sie nie przejmuje , jakies tam mam ale szkoda mi kasy na usuwanie :no::sorry2:

AdiLea:-p słabej wiary jestes:-p nie no zart, ja sie obawiam ze tez bede miala problemy z rozstepami:-(
BlackWizard świetnie wygladasz córeczka tez swietnie, ale ty to naprawde genialnie.
krystynka88 Ja to bym chciała zeby mi ktos zafundował laserowa depilacje tak jak twój maz tobie obiecał laserowe usówanie rozsępów:-p
pola997 O to swietnie:-) to jak tylko mały podrosnie t bede go przyzwyczajała do leżaczka:-), o to ja chce zobaczyc zdjecia jak juz Ludwiczek bedzie w nie ubrany:-) oczywiscie poczekam na dzien chrztu a nawet dzien dłuzej:-p

krystynka88 Maagda_ Sio na porodówke!!!!!!!!!

Wiecej nie pamietam co naskrobałyscie bo troche miałam tego do nadrobienia. Czuje sie dzis fatalnie bola mnie strasznie plecy, mam okropne kolki i żebro mi chyba sie odkreciło w drugą strone albo sama nie wiem co. I najchetniej poszłabym spac...

Myszka mi dzisiaj strasznie ulewa:-(.Eh juz nie wiem co mam z nia robic bo odbijanie nic nie daje.

umi spij poki mozesz;-)
Black faktycznie jak na miesiac po porodzie to wygladasz rewelacyjnie.Mi został jeszcze taki mini brzuszek ale po cc to ponoc normalne.Od jutra zaczynam cwiczyc bo do lata coraz blizej:-p

reklama
pola997 1500 zloty.. duzo dla mnie . chociaz ja narazie odpukac mam rozstepy podskorne , i są tylko na biodrach, nie jest ich duzo, mam nadzieje ze wiecej nie będzie.
krystynka88 oj kobitko a Ty jeszcze nie urodzilas? moja mala wierci sie jak szalona, a Ty jak sie czujesz?
panistepelek
dziękujemy. ;)
BlackWizard kurcze ja przytylam 18 kg, mam nadzieje ze mi tez z 10 zejdzie po porodzie. ;P
umi2 wyganiasz nas ? ;P ja mam jeszcze 6 dni , krystynka88 tylko jeden. ;P
AdiLea nie martw sie . ;) napewno czesc rozstepow zniknie, a reszta bedzie przypominac Ci o ciązy. ;)

Ja sie czuje fatalnie, mala wierci sie strasznie, caly brzusio juz boli, i nogi mam jak balony i strasznie bolą. No nic do jutra dziewczynki . ;)

Do góry