reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MAGDA Cierpliwość jest wskazana. Często bywa tak że in bardziej matka się niecierpliwi tym później rodzi. Najlepiej staraj się nie myśleć że moglabys przenosić ciążę. No a tak w ogóle to przenoszenie ciąży nie jest mile. Po pierwsze wszyscy prócz ciebie się niecierpliwia i Cię denerwują po drugie dziecko łyka już zielone wody i jakąś infekcje łapie. Oczywiście nie chce cię straszyć.
UMI W leżaczku mogą być dzieci od 3 miesiąca. Nie jestem pewną co do dwu miesięcznych niemowlaków.

reklama
dorom5 u mnie dobrze. ;P narazie nie urodzilam . ;) cos Ciebie dlugo nie bylo. :)
Umi2 a dziękuję ja tez mam nadzieje,że dzidzia nie będzie sie stawiac i wyskoczy szybciutko. ;)
EWI44 no to powiem Ci ze troszke mnie przestraszylas. Mam nadzieje , że urodze dzidzie w terminie.

Witam poniedziałkowo ;-)

Za mną baaardzo spokojna nocka. Mała jak zabita spała od 2 do 7 ;-). Pierwszy raz jej to się zdarzyło :-) Już nie pamiętam kiedy ostatnio byłam taka wyspana :-D A swoją drogą - za mną bardzo udany weekend ;-). Wczoraj pojechałam z moim Grześkiem na narty, wybawiliśmy się super, pomijając to, że teraz jestem cała poobijana :-D

Wczoraj ok. 23 mojej bratowej odeszły wody, teraz męczy się w szpitalu, więc dziś zostanę ciocią ;-)

Maagda a Ty jeszcze tu? Zmykaj na porodówkę :-p

BlackWizard heh wiesz chcialabym bardzo. ;) ale narazie sie nie zapowiada zebym tam poszla. :dry: mala wierci sie jakby chciala juz wyskoczyc, no ale skurczy brak. Ma jeszcze 6 dni. ;P

Ja spalam jak zabita.. jedyna noc w ktora spalam do 7;20 .. spalabym dluzej ale kolezanka zadzwonila, bo chciala numer do poradni "k" .. kurde jakby nie mogla poczekac do 8. no ale trudno, spalo mi sie swietnie tylko za krotko zeby sie wyspac.
A tak pozatym to zamierzam zacząc pic herbate z tych lisci malin. Mozna czy lepiej poczekac az mala sama zechce wyjsc?

Maagda spokojnie, dzidziuś ma jeszcze czas. A skurcze dopadną Cię pewnie w najmniej oczekiwanym momencie ;-) Ja w dniu kiedy dostałam skurczy bardzo dziwnie się czułam. Byłam taka jakby podekscytowana no i wieczorem koło 23 się zaczęło :-) A też mi się strasznie dłużyło i doczekać się nie mogłam ;-) A teraz to z chęcią pochodziła bym w ciąży jeszcze kilka miesięcy :-D Więc odpoczywaj póki możesz, bo jak dzidzia się urodzi to ciężko będzie znaleźć chwilę wolnego czasu dla siebie przez pierwsze tygodnie ;-)

Ojjj dziewuszki w dwupaku, dopiero 1.5 miesiąca jestem po porodzie, a już Wam zazdroszczę tego stanu, w którym jesteście :tak: No, ale na drugą dzidzię stanowczo zawcześnie ;-)

Witam!
U nas nocka taka sobie, ale nie mam zbytnio czasu na rozpisywanie się.
Nie dam rady was nadrobić.. Ja muszę w tym tyg się uczyć bo w sobotę mam egzamin do zaliczenia, więc troszkę rzadziej będe tu zaglądać, ale będe was podczytywać w wolnej chwili..
Tak więc udanego dnia życzę i do usłyszenia (a raczej do poklikania).

Witajcie dziwczynki i kazda z osobna:-D:-D:-D
Widze, ze Maagda nie urodzila... Ja niestety tez nie;o(
Bede plakac:-:)-:)-(
Nawet przeprowadzka nie pomogla... I co ja mam zrobic... ??
Jutro ostatni dzien oczekiwan na mojego maluszka i sie "przeterminuje". Ale dość o mnie.
Widzę, że coś ostatnio tu cichutko... i Was malutko...
Czyzby to przez ten kryzys?
:-D:-D:-D

Umi2 - Nio tylko chyba 4 czy 5 stronek :tak: Hehe, ze swiadectwem na porodówke :tak: Pomylisz sie i zamiast karty ciazy dasz swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej :-)
Maagda_ - Nio tak wyszlo, to dalej dalej, czas sie rozpakowac ;-) Bo ja czekam z niecierpliwoscia na reacje :tak:
krystynka88 - Nie wszystkie suwaczki mi sie pootwierały :dry: I nie wiedze ile dni jeszcze zostalo Ci do porodu :dry:

reklama
Do góry