MAGDA Cierpliwość jest wskazana. Często bywa tak że in bardziej matka się niecierpliwi tym później rodzi. Najlepiej staraj się nie myśleć że moglabys przenosić ciążę. No a tak w ogóle to przenoszenie ciąży nie jest mile. Po pierwsze wszyscy prócz ciebie się niecierpliwia i Cię denerwują po drugie dziecko łyka już zielone wody i jakąś infekcje łapie. Oczywiście nie chce cię straszyć.
UMI W leżaczku mogą być dzieci od 3 miesiąca. Nie jestem pewną co do dwu miesięcznych niemowlaków.
To że ciąża przenoszona nie oznacza zielonych wód!ja urodziłam 7dni po terminie a wody miałam czyściutkie! niekiedy dziecko jest urodzone z2-3 dni przed terminem a wody są zielone... więc nie ma co straszyć
Oj mi też mały strasznie żebra kopał, schylac sie nie mogłam, spałam bardzo mało, a najlepiej na pół siedząco z nogami do góry... Ja urodziłam po terminie (TOBIE NIE ŻYCZE) bo panicznie sie bałam że zaczne rodzić jak nikogo ze mną nie będzie... no i mały zdecydował sie wyjść dopiero jak poszłąm do szpitala ze skierowaniem... pamiętam że tego dnia miałam okropny humor... a w dzień kiedy szłam do szpitala delektowałam sie ostatnimi chwilami ciszy w mieszkaniu...krystynka88 - To 3 mam kciuki zebys sie szybciutko rozpakowala
Dziekuje, u mnie ogolnie to bardzo dobrze, czuje sie swietnie ;-) Dokuczaja mi tylko bole zeber i czasami zgaga, nie dajaca mi spokoju calymi dniami
Jabujaczki mam 2, i nie wyobrażam sobie funkcjonowania bez nich... fotelik też mamy ale w fteliku dziecko powinno przebywać jak najkrócej... zresztą ostatnio to i w bujaku Kacper mało leży, bo ciągle na kocu na podłodze sie kula :-)