reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witajcie dziewczynki...
Dzis niestety tylko na chwilke, poniewaz jestem w trakcie przeprowadzki i jak to bywa musze wszystko nadzorowac;o) szkoda sie wyprowadzac, ale takie zycie:-p:-p:-p
Pozdrawiam Was serdecznie i zycze udanego weekendu. Jesli nie urodze do poniedzialku, to sie odezwe:-D:-D:-D

reklama
U mnie z samego rana pech. Przed 5 zawoziłam mame do pracy samochodem rodziców (pierwszej młodości i jakości to on juz nie jest) i kurdę jak wracałam, na oststsniej prostej zgasł mi i już nie chciał zapalić. W związku, że tak zostawić go na ulicy zaraz za skrzyżowaniem to nie bardzo mogłam to go przepchałam na parking, który obok był. Matko... To był nie lada wyczyn, bo ja do zbyt silnych nie należę, ale jakos się udało, tyle, że przy tym wysiłku tak nawdychałam się mroźnego powietrza, że jeszcze teraz mnie trochę płuca bolą. No a potem "spacerek" do domu (niecałe kilometr na szczęście).

panistepelek to siedź teraz w domku i się wygrzewaj co by jakaś choroba Cię nie złapała ;-)
Mi Julka właśnie usnęła a przede mnie leże cała sterta pieluch tetrowych do wygotowania :baffled: No nic... Zabieram się do roboty :dry:

Black - Już czuję, że mnie coś bierze więc dlatego nie poszłam na spacer córcią.
Co do pieluch tetrowych - niedawno je prasowałam :p.

Maagda_ No tak uczyc sie z dzieckiem na reku nie jest latwo obie sie wpakowałysmy:-p ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Podobno jak kobeta w ciazy uczy sie czyta itd to dziecko jest potem madre:-) nasze beda małymi geniuszami:-p
BlackWizardPrzerazasz mnie:-p jak czytam ze jest ciezko to mnie strach ogrania bo nigdy nie radzilam sobie z nawalem obowiazków.
panistepelek Cieplutka herbatka i do wyrka!!!

Edit:
A zapomniałam sie pochwalic zakupem wprawdzie nie jest to o czym marzyłam ale i tak jestem zadowolona
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=559554653
Wybrałam lucze wiolinowe:-)

witam:)

Black- no właśnie ja też muszę wszystkie pieluchy wygotować:dry:

umi- co do obowiązków zależy jaki będzie Twój Synuś... Jak będzie grzeczniutki, to Ty będziesz miała więcej czasu dla siebie...:-p Oczywiście przy każdym dziecku jest dużo obowiązków,ale można sobie wszystko zorganizować:tak: a te klamerki są bardzo gustowne, ja uwielbiam wszelkie dodatki do dekoracji...:tak: Mieszkanie ma wtedy nie zwykły urok;-)

panistepelek-Mnie też coś bierze (od paru dni) :dry: cały czas biore jakieś leki żeby się nie rozłożyć na dobre...

wczoraj kupiliśmu Małemu leżaczek i jest naprawdę świetny...Ludwik "uwielbia" wszelkiego rodzaju bujaczki:-p

-W pon jadę załatwić to całe becikowe... Ile czasu się czeka,orjentujecie się może?
aaa i 8 marca mamy chrzest:-p

Ostatnia edycja:
W końcu udało mi się wszystko ogarnąć :-)

umi
mam podobne klamerki, tylko że w kształcie kotów :-) A do tego nadmiaru obowiązków da się przywyknąć, nie jest tak strasznie, tylko czasami po prostu brakuje czasu ;-)

panistepelek ja od kilku dni się z małą nie wynurzam, bo u nas normalnie syberia... Teraz mam -11 na termometrze :baffled:

pola997 ja też właśnie poszukuję jakiegoś fajnego leżaczka, co prawda małą bujam w nosidełku samochodowym, ale ubzdurałam sobie leżaczek i muszę mieć :-D
A co do becikowego to też się w poniedziałek wybieram ;-) Podobno czeka się maximum miesiąc, ale to tylko teoria,jak wygląda to w praktyce - pojęcia nie mam.

pola997 8 marca normalnie najwazniejsza data Dzien Kobiet:-p a tu jeszcz chcrzest:-) masz juz ubranko? Bedziesz robiła jakies przyjecie czy cos?
BlackWizard To gdzie ty mieszkasz u mie tylko w nocy mroz a tak to sie topi:-) No własnie czasu to mnie juz teraz brakuje co bedzie jak Kacperek sie urodzi:-( chyba sie z niczym wyrobic nie bede umiała.

umi - Nie lubię herbatki a zamist skorzystać z okazji, że Klaudia spała i się położyć to ja przy komputerze siedzę.
A te klamerki całkiem ładne.

pola - Życzę Ci w takim razie dużo zdrówka.
Ja na becikowe czekałam miesiąc.

Black - U mnie taż zima ale niema takich wielkich mrozów.

reklama
Umi2 damy rade. ;) no zobaczy sie w przyszlosci jakie bd mądre. ;) Kurcze ja tez bym chciala kupowac tak rzeczy do swojego mieszkanka. ;) zazdrosze. kiedy przeprowadzka?
Pola997 wogole to ile teraz dostaje sie becikowego? Moja kuzynka dostala becikowe po tygodniu.

Do góry