reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tam moge miec blizniaki:tak:
Para albo 2 chłopców:-)

Musze powaznie pogadac z P. o tym fitness, czy bedzie nas stac i czy bedzie mógł z mała zostawac, choc zawsze mama moze przyjechac do małej:tak:

a tam jest jeszcze odnowa biologiczna i solarium... ehhh:-)

I w koncu do ludzi bym wyszła...

reklama
Maadzia - sprobuję, może się przekonam... ;o)

Pola997 - każdy poród jest inny i każdy wyjatkowy... tak uważam. :-D A Twoje wspomnienia, które opisalaś są wspaniałe... i pomimo tego, ze nie znasz tego bolu (ja na razie tez nie:-D) to ważne jest to, że masz te wspomnienia i ze jetses mamusią...

krystynka- ja Tobie życzę wsapniałęgo porodu (mimo tego bólu,tych męczrni) Jak zobaczysz Synusia to nic innego nie będzie się liczyć(ja paniczie się bałam operacji...prawie zemdlałam podczas niej:-p) ale jak Jego zobaczyłam to nawet nie płakałam, (chociaż jak np oglądałam filmy z porodów:-p to zawsze się strasznie wzruszałam),tylko zaczełam się najzwyczajniej w świecie śmiać, jestem taka szczęśliwa się że już Go mam;-)

Polna- Tak kupki niby robi, tzn np zrobi jedną taką malutką ,albo kilka takich" centymetr na centymetr" dosłownie kropelkę. Wczoraj tak miał i przed wczoraj... Dziś rano zrobił ale też w sumie małą...Ttrochę termometr pomaga... Co do wysypki- to dobrze że to normalne bo już się wytraszyłam że ma jakieś uczulenie :-p

Asiowo- na pewno masz rację , nie każdy chudnie... Zależy od organizmu... Ja chce się zapisać na areobik....Żeby mięśnie wzmocnić, i się zrelaksować...:tak: teraz sama ćwiczę w domu,ale nie zawsze mi się chce:-p

Własnie jak się karmi można na solarium chodzić???

O ludzie ale sie opisałyście. Nadrobie was ta po łebkach bo nie mam za bardzo czasu.

panistepelek Ja mam w klasie podobnie same dziewczyny i tylko 3 chłopaków.:-)
Maagda_ Wybacz wczoraj doczytałam to pytanie ale mam straszna skleroze i zapomniałam odpisac. Chodze normalnie do szkoły jak narazie dopiero 16 marca bede miała zwolnienie i indywidualne nauczanie sobie załatwie. Ty domyslam sie tez masz nauczanie indywidualne?
Galarecia Pewnie bedzie sie wlekło nieublaganie i to nie sama koncówka tylko juz od czasu kiedy przejde na indywidualne :-(
krystynka88 Ja zjadlam jednego w szkole:-p a z czym masz;-p
pola997 A powiedz mi ile twój Ludwik miał gdy sie urodził? chodzi mi o cm i wage.

umi- 3050g 51 cm- byłam w szoku,myślałam że będzie ważył gdzieś góra 2,5 kg Mój lekarz też twierdził że mały się urodzi bo ja jestem mała,dalej nie wiem jak on w moim małym brzuszku się zmieścił:-p... pączuszki mniammm:-p hehe:-) mama mi przywiezie(mam nadzieje że nie zapomni:dry:) ja uwielbiam z czekoladką, abo z adwokatem:-)... Te tradycyjne mi się przejadły:-p

Asiowo- też tak myślę że nie można:confused: a jestem blada jak d***;-) i nie ukrywam poszłabym troszkę się zbrązowić:-p

hej dziewczyny:-) wiedziałyście że za dzieci urodzone w 2008 r pieniądze odlicza się za cały rok? Ja nie wiedziałam i dzisiaj jechałam z korektą pitu do Urzędu Skarbowego, bo księgowa źle mnie rozliczyła. Byłabym do tyłu o ok 700 zł.

krystynka88 warto sprobowac. ;)
umi2 ja normalnie bede chodzic do szkoly. jak juz pisalam mam zakonczenie roku pod koniec maja, a do szkoly mam zamiar wrocic po swietach wielkanocnych .Więc zostanie mi ok poltora miesiaca nauki. :)

reklama
Barszczyk ugotowany, zjedzony, przetrawiony. trochę blady mi wyszedł (gotowałam pierwszy raz) ale córci i mi smakował. Byłysmy tez na dworku a teraz Klaudia śpi.

pola - Ja mojej cóci gdy miała zaparcia dawałam herbatkę z kopru.

polna_N. krystynka - Sama nie wiem dlaczego pączków nie lubię, no chyba, że ewentualnie z serem to jeszcze może być.

Asiowo - gratuluję kolejnego ząbka.

Olena - Cos tam słyszałam z tym rozliczeniem za Dziecko ale dokładnie to nie wiem, bo mąż się jeszcze nie rozliczał.

Do góry