reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja tam moge miec blizniaki:tak:
Para albo 2 chłopców:-)

Musze powaznie pogadac z P. o tym fitness, czy bedzie nas stac i czy bedzie mógł z mała zostawac, choc zawsze mama moze przyjechac do małej:tak:

a tam jest jeszcze odnowa biologiczna i solarium... ehhh:-)

I w koncu do ludzi bym wyszła...

reklama
Maadzia - sprobuję, może się przekonam... ;o)

Pola997 - każdy poród jest inny i każdy wyjatkowy... tak uważam. :-D A Twoje wspomnienia, które opisalaś są wspaniałe... i pomimo tego, ze nie znasz tego bolu (ja na razie tez nie:-D) to ważne jest to, że masz te wspomnienia i ze jetses mamusią...

krystynka- ja Tobie życzę wsapniałęgo porodu (mimo tego bólu,tych męczrni) Jak zobaczysz Synusia to nic innego nie będzie się liczyć(ja paniczie się bałam operacji...prawie zemdlałam podczas niej:-p) ale jak Jego zobaczyłam to nawet nie płakałam, (chociaż jak np oglądałam filmy z porodów:-p to zawsze się strasznie wzruszałam),tylko zaczełam się najzwyczajniej w świecie śmiać, jestem taka szczęśliwa się że już Go mam;-)

Polna- Tak kupki niby robi, tzn np zrobi jedną taką malutką ,albo kilka takich" centymetr na centymetr" dosłownie kropelkę. Wczoraj tak miał i przed wczoraj... Dziś rano zrobił ale też w sumie małą...Ttrochę termometr pomaga... Co do wysypki- to dobrze że to normalne bo już się wytraszyłam że ma jakieś uczulenie :-p

Asiowo- na pewno masz rację , nie każdy chudnie... Zależy od organizmu... Ja chce się zapisać na areobik....Żeby mięśnie wzmocnić, i się zrelaksować...:tak: teraz sama ćwiczę w domu,ale nie zawsze mi się chce:-p

Własnie jak się karmi można na solarium chodzić???

O ludzie ale sie opisałyście. Nadrobie was ta po łebkach bo nie mam za bardzo czasu.

panistepelek Ja mam w klasie podobnie same dziewczyny i tylko 3 chłopaków.:-)
Maagda_ Wybacz wczoraj doczytałam to pytanie ale mam straszna skleroze i zapomniałam odpisac. Chodze normalnie do szkoły jak narazie dopiero 16 marca bede miała zwolnienie i indywidualne nauczanie sobie załatwie. Ty domyslam sie tez masz nauczanie indywidualne?
Galarecia Pewnie bedzie sie wlekło nieublaganie i to nie sama koncówka tylko juz od czasu kiedy przejde na indywidualne :-(
krystynka88 Ja zjadlam jednego w szkole:-p a z czym masz;-p
pola997 A powiedz mi ile twój Ludwik miał gdy sie urodził? chodzi mi o cm i wage.

umi- 3050g 51 cm- byłam w szoku,myślałam że będzie ważył gdzieś góra 2,5 kg Mój lekarz też twierdził że mały się urodzi bo ja jestem mała,dalej nie wiem jak on w moim małym brzuszku się zmieścił:-p... pączuszki mniammm:-p hehe:-) mama mi przywiezie(mam nadzieje że nie zapomni:dry:) ja uwielbiam z czekoladką, abo z adwokatem:-)... Te tradycyjne mi się przejadły:-p

Asiowo- też tak myślę że nie można:confused: a jestem blada jak d***;-) i nie ukrywam poszłabym troszkę się zbrązowić:-p

hej dziewczyny:-) wiedziałyście że za dzieci urodzone w 2008 r pieniądze odlicza się za cały rok? Ja nie wiedziałam i dzisiaj jechałam z korektą pitu do Urzędu Skarbowego, bo księgowa źle mnie rozliczyła. Byłabym do tyłu o ok 700 zł.

krystynka88 warto sprobowac. ;)
umi2 ja normalnie bede chodzic do szkoly. jak juz pisalam mam zakonczenie roku pod koniec maja, a do szkoly mam zamiar wrocic po swietach wielkanocnych .Więc zostanie mi ok poltora miesiaca nauki. :)

reklama
Barszczyk ugotowany, zjedzony, przetrawiony. trochę blady mi wyszedł (gotowałam pierwszy raz) ale córci i mi smakował. Byłysmy tez na dworku a teraz Klaudia śpi.

pola - Ja mojej cóci gdy miała zaparcia dawałam herbatkę z kopru.

polna_N. krystynka - Sama nie wiem dlaczego pączków nie lubię, no chyba, że ewentualnie z serem to jeszcze może być.

Asiowo - gratuluję kolejnego ząbka.

Olena - Cos tam słyszałam z tym rozliczeniem za Dziecko ale dokładnie to nie wiem, bo mąż się jeszcze nie rozliczał.

Do góry