reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dziewczyny od polodnia wymiotuje kurde zstanawiam sie czy moge wziasc gastrolit dla dzieci i czy to nie zaszkodzi a mi pomoze??

dziewczyny od polodnia wymiotuje kurde zstanawiam sie czy moge wziasc gastrolit dla dzieci i czy to nie zaszkodzi a mi pomoze??

Przykro mi, ale Ci nie pomogę, bo nie wiem nawet co to jest ten gastrolit:sorry2:. Napij się może gorzkiej mięty, mi pomagała przy mdłościach:tak:, choć ja nigdy nie wymiotowałam w ciąży.

HEH kurde z mila checia sie kiedys wybiore do ciebei zawsze nowe znajomosci sa przydatne:) zalezy jak sie bede czula bo jestem ta szczesciara co caly dzien potrafi wymiotowac:) heh... :-)za chwile wraca sasiad to sie go zapytam co moge wziasc bo jest lekarzem on bedzie wiedzial;:)

Madzia, niedługo wakacje, będziesz miała wolne a i mdłości ustąpią, więc co tu robić jak nie podróżować:-D:-D. A ja mam działeczkę, można poleniuchować no i poznasz uroki macierzyństwa jak się napatrzysz na moją Hanię:-D. Oj łobuz z niej straszny:-p:rofl2:.

zywa no tak niedlugo bo za niecale 3o dni i juz mam koniec szkoly :):) na wakacje wyjezzam z moim A... ale tylko w pierwszym tyg lipca...:) a pozniej czemu nie lubie podruzowac:) no i poznam twoje malenstwo:) heh :)

Netgirl, proszę o wybaczenie;-):-D, ale jak weszłam dziś rano to miałam 8 stron do nadrobienia, więc później juz mi się pewnie wszystko pomyliło;-).
Wiesz, ja długo po porodzie dochodziłam do siebie, wręcz miesiącami, zawsze było coś. Dlatego wszystko nam się unormowało tak koło 6 miesiąca, wtedy dopiero mogłam powiedzieć, że jestem w pełni szczęśliwa, wyspana (no tak prawie, bo do tej pory zdarza się, że mama śpi z Hanią, żebym zregenerowała siły) i cieszę się na maksa macierzyństwem:tak::tak:.
A jeśli chodzi o sen, to Hania była od urodzenia karmiona butlą, w nocy budziła się tylko raz na jedzenie, w dzień miała stałe godziny jedzenia i spania praktycznie od początku.

zywa no tak niedlugo bo za niecale 3o dni i juz mam koniec szkoly :):) na wakacje wyjezzam z moim A... ale tylko w pierwszym tyg lipca...:) a pozniej czemu nie lubie podruzowac:) no i poznam twoje malenstwo:) heh :)

To jesteśmy umówione:-D. A Ty czemu tak szybkko kończysz szkołe? Pomyliły mi się miesiące czy co:-p.

reklama
zywa chodze do szkoly rowne 30 dni poniewaz jestem w ciazy i nie musze po wystawieniu ocen uczeszczac ze wzgledu na dziecko mam przywileje w szkole:) wazne zebym teraz wszystko mila na czysto:) no to jestesmy umowione na poczatek wakacjo :)

netgirl dziekuje za oferte pomocy napewno sie bede zwracac bo naprawde jestem ta szczesciara co wymiotuje do 6 razy dziennie.... :/:) ale jakos daje rade :) teraz juz mam jakis soczek od lekarza wiec mi pomogl i mnie nie mdli... :) moze do konca dnia bedzie dbrze :)

Do góry