reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Maagda to Ty teraz Jestes w klasie maturalnej czy cos mi sie pokrecilo :sorry2::confused:
Wiesz masz racje ze lepiej chodzic dziennie ale tez trzeba brac uwage czy sobie wogole poradzisz bo planowanie i rzeczywisctosc bardzo sie roznia po urodzeniu dziecka :dry: no ale jezeli Twoja mama bedzie opiekowac sie dzieckiem i wyraza checi to dlaczego nie skorzystac :tak:

krystynka88 ja tez mam taka nadzieje. ;) Ile przytylas od poczatku ciąży?
aa dzięki za komentarz. ;)
polna_N wiem ze napewno nie bd tak jak sobie teraz to wyobrazam, nie ja mam 17 lat. I przepisalam sie do szkoly zawodowej zeby skonczyc , bo akurat mialam taka mozliwosc, i w tym roku juz koncze. A co do mojej mamy ona sama mowi zebym szla dziennie, bo pozniej jak bd chciala isc do pracy to raczej nie znajde takiej pracy jak po szkole dziennej.

przed ciaza wazylam ok 60 a teraz 78 . czyli 18 kg. :szok::zawstydzona/y:
Ale jak tylko urodze przestaje tyle jesc co teraz, i zaczynam cwiczyc. ;P ale chce schudnąc tylko na brzuchu, bo uda , biodra i dupka ladnie wygladają wedlug mnie. ;)

I ja po urodzeniu mam zamiar pozbyc sie troszke masy... tym bardziej ze czeka mnie drugi slub - musze wsadzic tyleczek w suknie, zakupiona przed ciaza;) Podobno przy karmieniu piersia mozna troszke zgubic... Fakt, ze trzeba jesc dla dwojga, ale duzo kalorii gubi sie przy produkcji mleczka dla dzidzi... Wierze w to ... :-D:-D:-D

Ja tez w to wierze. Ogladam wlasnie opowiesci o narodzinach, przed chwila kobitka urodzila w tak szybkim tempie ze szok, nie wiem czy 3 raz parla i juz. ;D zazdroszcze jej. :p

A ja wczoraj poszłam spać dopiero o 4, bo córcia zrobiła mi nocne posiedzenie. Teraz Wam tylko szybko odpisze i idę ugotować ziemniaki z barszczem z buraków. Ciekawe czy Klaudii będzie smakował.

Maagda - W takim razie trzymam kciuki, by udało się z tym wspólnym porodem. Co do chudnięcia to zabaczysz, że przy Dzidzi szybko będą kilogramy szły w dół, zwłaszcza jak będziesz karmić piersią.

Polna_N - Niestety jak mąż w pracy a tacie na dwór nie chce się wyjść, to musze ja odśnieżać.

Galercia - To fajnie, że tylko tydzień leżałaś w szpitalu Zazdroszczę
Pozatym to chyba zdjątko w awatarze zmieniłaś :p

krystynka - Ja za pączkami nie przepadam i nawet rzadnego w domu nie mam.

reklama
Do góry