reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Faktycznie z tą ‘skarbonką’ to prawda. Moja mała tak szybko wyrasta z ciuszkow ze aż szok. I ciagle trzeba cos kupowac. Ale ja tam lubie takie zakupy bo te dzieciece rzeczy sa przesłodkie;-).
pola mi tez sie marzy synek.

W ogole dostałam okres:wściekła/y:.Tak sie cieszylam ze przez kilka miesiecy bede miala to z glowy a tu dupa:-(.
Lece bo moje dziecie sie kreci.
Miłych walentynek:tak:.

reklama
Galarecia - Tak, próbowałam i smakuje praktycznie tak samo jak normalny kupny budyń.

Maagda - Ja tam wolę nic nie doradzać, bo nie jestem lekarzem. jesli coś Cię niepokoi z tym twardnieniem najlepiej iść na wizytę.

Miłych Walentynek.
Tym którzy mają swoją drugą połowkę życze wiele wspólnego szczęścia a Tym dziewczynom które są same, żeby jak najszybiej znalazły Ukochanego.

ja też uwielbiam robić mojemu Ludkowi zakupy...:tak:
Adilea- szybko dostałaś okres,ja jeszcze nie mam i chyba się na to nie zapowiada..:dry: ale jakoś mi go nie brakuje...

również życzę udanych Walentynek:tak:(dla tych co uznają ten dzień) ja osobiście nie uznaje...

WitaM! Ja tylko na chwilkę wpadłam. Za m,ną dobra noc. Mareczek zasnął przed 22 po zjedzeniu 240ml mleka obudził sie 0 3 na jedzonko no i do 7 spał. mam nadzieję że juz tak będzie. Miłych walentynek życz. jak bede miała c\więcej czasu to postaram się Was nadrobić.

Hej dziewczyny ;-)
Moja Julka od wczoraj zwariowała. W dzień prawie mi nie śpi, a jak już zaśnie to budzi się po godzinie :dry: Czasu na nic nie mam, bo ciągle zajmuję się nią.
Miłych walentynek :-)

Magdo ja sie nie smieje tylko on chciał mi poprawić nastroj bo wkurzało mnie to ze gdzie nie pojde to gadaja... sory nie miało zabrzmiec to tak jak napisałam bo ja tak nie mysle.. kazda z nas ma swoje zycie i to jej sprawa kiedy zrobi sobie dzidziusia

Po pierwsze moja droga przeczytaj Regulamin, po drugie wpisz sie do wątku Poznajmy sie i wtedy zapraszamy na wątek główny, tworzenie nowego wątku jest w zupełności niepotrzebne, bo jest nas tu wiele, jakby każda miała zakładać wątek to byłby bezsens, a większość dziewczyn ten wątek i tak zignoruje

Widze ze z tym okresem to zalezy od kobiety i organizmu, mi tez sie nie spieszy zeby go dostac bez niego jest dobrze :tak:
I zgadzam się z Toba dranius ze to sprawa kazdej z Nas kiedy bedziemy mialy Dzidziusie a nie lekarzy i innych co patrza krzywo.
Dzis jak jechalam do mojego B. to te babcie na przystankach patrzyly na mnie i moj brzuszek ze chcialam sie zapytac 'Czy cos pani niepasuje?' Ale pomyslalam co sie bede wkurzac niepotrzebnie ;-)

No już mam chwilkę. Niektóre z nas pewnie świętują. Ogólnie to mało dzisiaj pisałyscie. No a ja czekam aż dzieci zasną.
Co do rodzeństwa to ja miałam 5 młodszego. Z czego z trujka braci non stop się klucilam a dwujka najmłodszych musiałam się opiekować jak były małe. Dzięki temu nie bałam się obowiązków z dzieckiem związanych.
Witam kolejna nowa mamę.

reklama
No i witam z rana. Kolejna noc wyspana. Mimo że działo się wczoraj. Mały zasnął ok 22 potem o 3 się obudził zjadł 120 mk mleka i spał dalej, właśnie go nakarmilam i śpi . A co tam u was. Jak walentynki.

Do góry