reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam kolejna nowa mamusie.
GALERciu No postępy Mareczka stoją tak jakby w miejscu. Jeszcze nie raczkuje ale przemieszczać się potrafi w ekspresowym tempie stylem wirowym. He...
Oczywiście że odczułam że lepsza noc była tylko że ta szybka pobudka trochę wytraciła spokoju. Justynka na szczęście na pupe spadła więc nie wyglądało to groźnie.
UMI Justynka rozumie że nie przerywa się snu komuś. Jedyną osoba której nie budzi jest S. To taka tati córeczka. Co do suwaczków to wiem że stoją z miejscu ale nie mogę chwilowo ich zmienić bo przeglądam w tel. Dzisiaj dopiero mam dostęp na kompie.
ASIOWO Oby szybko naprawili. Bo jeszcze sople lodu będą wam wisieć pod nosami.

reklama
umi - Kupuje przeważnie ubranka dla Klaudynki w takim jednym sklepie gdzie jest w miarę tanio. Dodatkowo są przeceny więc dlatego tak mało wydałam.

Black - Fajnie, że rana pomału zaczeła Ci się goić.
Ja też musze się wybrać do ginekologa ale jakos mi się nie chce.

Galarecia - Patrzyłam na allegro ubranka ale stwierdziłam, że to mnie drożej wyjdzie i miałam rację. Musze jeszcze tylko jakąś piżamke dla córci zakupić.

mirabelka - Witaj na forum. Ja również mam proźbę byś zmieniła kolor czcionki na jakiś ciemniejszy.

A mój Tata wpakował się w kłopoty. Nie wiem co teraz będzię.:no:

Maagda_ dranius chyba odpowiadała na moje pytanie zwiazane z jej ginekologiem. tak wnioskuje z pierwszej czesci zdania choc po drugiej to sama nie wiem... Ale spokojnie przyjdzie to sama wyjasni:-)
Asiowo Brawo juz myslałam ze ci podesle jakis kocyk
panistepelek Najwazniejsze to wiedziec kiedy jest jakas fajna promocja i okazja:-D

Mirabelko, dranius - Witam.
Umi2 - No tak fakt, Ty jedynaczka jestes :tak: Ja mam młodsza siostre, ale czasami mam jej dosyc. Gdy sie klocimy potrafi mi tak dogryźc ze potrafie przez nia sie poryczec:dry:
Galareciu - To mi dokladnie tak samo prostowanie zajmuje mi do ok. godziny czasu. Ja jak nie musze to przyznam ze ost. nie prostuje wloskow tylko chodze w kiteczkach lub koczkach zeby troche doszly do siebie. I tak ciaza sprawila ze mam mocniejsze wloski i paznokcie.
Asiowo - To ja na odwrót :tak: Pierszego zawsze chcialam miec chlopca a druga pragne dziewczynke :tak: Z kims musze chodzic na zakupy, prawda?:-p
I dobrze ze juz z ogrzewaniem okej ;-)
dranius - Hmm.. wlasnie ja tez nie zrozumialam tego posta, podobnie jak Madzia. Ale a'propo tego co napisalas, i jezeli tak twierdzi Twoj ginekolog to tez nie fajne ma podejscie. Bo jest duzo mlodych mam ktore sa bardziej odpowiedzialne niz nie jedna np. 30latka.

Ja kaieś 15min temu ululałam Adasia. Mam nadzieję że chociaż do 17 pośpi..

dranius witaj. Prosiłabym na początek o napisanie czegoś o sobie na wątku https://www.babyboom.pl/forum/mlodziutkie-mamy-przyszle-i-obecne-f236/poznajmy-sie-16614/ i zapoznanie się z regulaminem https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...-f236/jestes-nowa-przeczytaj-regulamin-22120/.

umi2 ja też zawsze chciałam mieć starszego brata. No ale niestety miałam starszą siostrę. I może dlatego chciałam pierwszego synka..
Też następne planuję za 5lat.. Tzn teraz to już za 4 żeby różnica miedzy Adasiem a drugim dzieckiem była 5lat..

EWI44 no to dobrze że odczułaś tą noc jako lepszą. No i życzę więcj takich lepszych nocek. Tylko oczywiście bez akcji Justynki.

panistepelek no mnie taniej raczej też na allegro nie wyniesie ale za to tam jest to co mi się podoba, a w sklepach w okolicy nie mogę znaleźć tego co chcę.

Asiowo dobrze że już ogrzewanie naprawili.

dorom5 no mi po ciąży strasznie zaczęły wypadać włosy i w sumie ostatnio nawet ich nie prostowałam tylko chodziłam w takiej 'szopie' i w kucykach.. Właśnie po to by trochę je wzmocnić.

Mamusia Blaneczki z tego co widzę to nie od 3lat tylko od prawie 2lat..
A poza tym już pisałaś z nami kiedyś i się przedstawiałaś na ogólnym.. I nawet pamiętem że najpierw miałaś inny nick a potem go zmieniłaś..
I jakaś awantura z Tobą była (nie wypominam Ci tego, tylko chciałam żebyś wiedziała że 'stare mamy' z dłuższym starzem Cię pamiętają).
Mamusia Blaneczki ja tez Cie pamietam.. Juz kiedys u nas bylas i to 2 razy.. najpierw zrobilas jakas awanture - chyba cos o wiedzyz ksiazek bylo jak dobrze pamietam, a potem 2 raz nas przepraszalas i mowialas, ze bedziesz sie udzielac po czym zniklas..
mam nadzieje, ze teraz troche dluzej u nas zabawisz i po raz 4 nie bedziesz sie z nami witac:tak:
Mialam inny nick , kiedys jhak bylam w ciazy i po ciazy chcialam go zmienic :tak: Jak sie mala urodzila ale ciagle moderatorzy nie mieli czasu i dopiero po jakims czasie uzyskalam to :tak::tak:;-)
Ale ja sie nie martwie czy zadreczam ze mnnie pamietacie bo ja bylam autorka tych postow:tak::blink:
Spoko Baska bede sie odzywac jak znajde czasu wiecej napewno :tak: troszke duzo piszecie i ejst Mi ciezko nadrobic teraz bo mam bardzo duzo na glowie :sorry2:
szkola , dom praca mala i jeszcze zmiana mieszkania teraz takze sama rozumiesz...mam bardzo napiety grafik prawie jak kazda z Was;-).
4razu sie juz nie odwaze:-D:-D:-D:-D

Mala jest dzis u Dziadkow ;-)niedlugo wraca bo musiala zostac z nimi , na czas gdy ja poszlam do pracy okolo 16 wraca juz sie nie moge doczekac jej bo tak mi sie teskni :-(a Moj Maz pracuje od 13 do nocy wiec nie ma mozliwosci opiekowania sie nia :-( a przedszkole na kilka dni w tyg jest troche drogie :dry:

A jest tu jaka mloda mama z Uk:confused::confused:

Pozdrawiam do wieczorka ;-)

reklama
Ja urodzilam 2 miesiace temu . 2 tygodnie przed moimi 17 tymi urodzinami .
Wcale sie tego nie wstydze .Bo daje sobie doskonale rade .
Szkola.? . Koncze swoj kierunek zaocznie .
I wierze ze wszytsko powolutku b.dobrze sie ulozy . pozdrawiam .. Mlode mamy .!
nie wstydzcie sie tego.! .

Do góry