reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No ja dzisiaj łużeczko Mareczka przestawiam. Na noc jeszcze dobrze wywietrze pokoik i zobaczymy jak to będzie. Z zagęszczaniem mleka ciężko jest bo jak mały czuje że jest gestrze to nie chce pić. No ale spróbuje mu wcisnąć jak najwięcej.
AdiLEA Fajnie że już kółki słabsze. Jeszcze trochę a w ogóle znikną.
Kaśka głowa do góry. Całodobowe Siedzenie w domu jest w stanie dobić każdego.

reklama
Galareciu - Ja własnie szukalam prostownicy i akurat jak chcialam to nigdzie nie bylo :dry: Tak jest zawsze ze czegos jest duzo i wszedzie jak nie jest potrzebne, ale jak juz jest to nigdzie nie mozna znalezc :dry:
Umi2 - To moze 7 bedzie Synek :-D
pola997 - Z własnego doświadczenia wiem ze ta drozsza mi sie szybciej zepsuła niż taka zwykła prostownica, a za prostownice w zyciu bym nie dala 800zl. :szok: zreszta 300zł. tez niee :-p
AdiLea - A moze warto zadzwonic wczesniej gdo Gin.? :-(
Maagda_ - Juz doczekac sie nie moge, naprawde :tak:
Też polecam te z czarnymi plytkami bo wloski po nich mialam naprawde sliczne, ale jak wczesniej powiedziaam zepsula sie :dry:
EWI44 - Moze akurat u Ciebie sie sprawdzi to przestawienie łozeczka :tak:

Magda,dorom,Kaska19,Galarecia,BLACK- od dawna chciałam zainwestować w prostownicę ,mam jakiegoś "bzika" na punkcie włosów... Słyszałam właśnie,że od prostownicy włosy strasznie się niszczą,ale mam dosyć bo, prawie codzienie rano stoje przed lustrem i jak głupia prostuje je szczotką.... Fakt są prawie idealnie ułożone ,ale zajmuje mi to zbyt dużo czasu...Ogólnie włosy mam proste,ale takiej nijakiej długości dlatego się wywijają:dry: (ale chyba kupie tą prostownicę...)

a właśnie czy te turystyczne łóżeczka się sprawdzają??? ja muszę kupić bo na razie mój Pączuszek śpi w kołysce (tzn w takim koszu na kółkach,który przypomina kołyskę) ale powoli zaczyna wyrastać i muszę zacząć się rozglądać za jakimś łóżeczkiem...

a i jeszcze jedno kupiliśmy dziś wózek ;P! tak się cieszyłam ,dostałam ładny wózek(juz myślałam że nie będę musiała kasy wydawać na wózek:dry:),ale koło odleciało i teraz cały czas odlatuje jak się przykręci ...no i kupiliśmy mowy, mam nadzieję że się sprawdzi.

Ostatnia edycja:
umi2 no są gusta i guściki. Jedni wolą z białymi a inni z czarnymi.

panistepelek no 40zł to niewiele. Ja jak przyjdzie paczka to zapłacę prawie 60zł.. A jeszcze mam zamiar kilka rzeczy kupić..

Kaska19 nierozumiem, dlaczego w sygnaturze masz zdjęcia siostry z Twoją córeczką?? To Twoje zdjęcia raczej powinny się tu znaleźć..
Co do bebika to w smaku jak dla mnie jest ochydne. Ja tam wolę smak NAN1. Bo NAN2 juznioe jest takie dobre.

BlackWizard dobrze że rany po cięciu się już goją. Teraz to już tylko chwila i wszystko wróci do normy.

EWI44 oby się udało z tym łóżeczkiem. No i dobry pomysł z wywietrzeniem pokoju. To też powinno pomóc. Trzymam kciuki i życzę powodzenia i spokojnej nocki.
A jak Justynka się miewa??

dorom5 no niestety tak jest. Ja teraz szukam dla małego półśpiochów takich fajnych i nikt nie sprzedaje.. A jak patrzyłam to w grudniu jak była aukcja to z 20 sprzedali chyba tylko 5.. Jak pech to pech..

pola997 ja jak najbardziej polecam, bo jest wygodna. Szczotka niestety zajmuje dużo więcej czasu.. Wiem coś o tym..

EWI44 To trzymam kciuki zeby sie udało:-)
dorom5 Ja na jego miejscu juz bym nie próbowała...:-p
pola997 Ile ci zajmuje układanie włosów, jak mnie pobijesz czasowo to sie pochwale mojemu T ze jednak nie jest ze mna tak źle. Bo on sie na mnie wscieka ze za długo układam włosy i on wiecznie musi czekac :-( Eh nie potrafi zrozumiec ze włosy sa wazne:-p co do łózeczke to nie wiem czy sie sprwadzaja ale ja takie kupiłam i mam nadzieje ze nie bede żałowac. A jesli o wózek chodzi to nie dało go rady jakos naprawic do serwisu dac czy cos?

umi- jak chce żeby włosy były idealnie ułozone ,to męczę się dobra godzinę. Mam już dosyć......:dry::-p a tak mnie to denerwuje jak mimo moich starań dalej mi coś odstaje:wściekła/y:
co do wózka -mój tato go naprawiał ,ale potem stwierdzilismy że dla bezpieczeństwa lepiej kupic wózek ..(miał prawo się zepsuć 3 dzieci w nim jeździła:-p co prawda wózek taki stary nie jest , ma nie całe 4 lata:-p) a i jest to tylko głęboki,więc i tak spacerówkę trzeba by było dokupić.

Co do włosów i prostownic to ja nie muszę takowych używać. Włosy mam proste. Pewnie nawet gdybym miała kręcone to nie zdecydowałabym się na prostownice. Mam za delikatne włosy. Boję się nawet je ufarbować.
Galerciu Jak Justynka? Straszny łobuz i nerwus z niej. Wszędzie wejdzie a jak coś jej strzeli do główki to i na cholere potrafi zrobić. Te dwulatki chyba tak mają. Mam nadzieję że szybko minie ten okres buntu.

Ewi- ja farbuję włosy jak szalona:-p tzn szamponami :tak: farbą zdarzyło mi sie kilka razy... jak ja bym chciała żeby mój szkrabik juz chodził:sorry2: w ogóle to bym chciała żeby robił wszystko na raz...Chociaż wiem że potem będę pewnie tęskniła za okresem kiedy był taki malutki...;-) a Ty masz dwójkę maluchów...też Ci zazdroszczę, a za razem podziwiam... Mam nadzieję że też będę mieć jeszcze kiedyś jescze co najmniej jedno dziecko;-):tak:

pola997 - Szczerze mówiąc to jak masz nie zniszczone wloski to nie ryzykowalam bym z prostownica bo mi bardzo zniszczyla wlosy mimo ze prostuje je dokladnie, nie szarpiąc ich, bo ja tez mam bzika na punkcie wlosów.
I oby wozeczek sie sprawdził.
Galareciu - Dokładnie, jak pech to pech... :dry:
Umi2 - No ja tez nie. Sama chcialabym miec 2 dzieciaków :tak: O 6 nie ma mowy, chociaz pewnie fajnie miec tyle rodzenstwa i to jeszcze najlepiej porozsypywanych po calej Polsce :-p

reklama
Mamusia Blaneczki Ty u nas już kiedyś byłaś, więc po co drugi raz się witasz??
wiktoria12, Mamusia Blaneczki proszę o przestrzeganie regulaminu.
Czesc wszystkim .
Tak Galareciu :-Djestem tu nie od dzis tylko prawie od 3 lat :sorry2: na tym forum wiec udzieliam sie raz w tym watku , ale nie przedstawilam sie jeszcze nigdy w tej czesci forum:sorry2::blink:;-)
I teraz postanowilam to zrobic :rofl2:.
Dziekuje za rade :-).

Jak minol kolejny dzien ??
U Nas Ok , bylismy u tesciow :tak: mala sie powsciekala i pospala okolo3 godzin:szok::-D
Teraz juz jest po kolacji i oglada bajeczki przed snem , postaram sie cos poodpisywac jak bede pozniej (mala lece polozyc spac :tak:).
Do pozniej ...pozdrowienia :happy:

Do góry