reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witajcie

Ja ostatnio moge spac i spac tylko ze mnie mały budzi. Nie wiem jak ja do szkoły wróce. Tak mi sie nie chce ze szok. Dzis musze rozebrac w koncu choinke bo az wstyd, gromniczna dawno była a choinka stoi:-p bo sie nikomu jej ruszyc nie chce. Bede opróżniac duża szafe zeby pomału sie przygotowac na wyprowadzke, eh szkoda mi zostawiac tego grajdołka tutaj bo naprawde mi dobrze.

panistepelek Moje włosy lakieruje juz od 2 kl gimnazjum wiec 5 lat skoro do tego czasu są jeszcze mocne i na miejscu to wątpie czy cos je ruszy, a poza tym mam na punkcie włosów hopla wiec dbam o nie jak moge. Teraz w czasie ciazy są jakies troche inne wlno mi rosną no ale cóz mały mi zabiera witaminki wiec trudno sie dziwic
pola997 A no to fakt czyli to potrzebne jest jednak. Ja cos czuje ze moja miednica to jest akurat za szeroka no ale cóz.

Witam!
U nas nocka znowu ładna. Adaś spał do 7:05. On chyba tak dobrze śpi teraz przez codzienne spacery..

dorom5 ja też mam kręcone włosy i prostuję..

Maagda_ niby się nie żałuje, ale wydaj np.3tys zł, założysz suknię tylko raz a póżniej wisi niepotrzebna..
A ja nie miałam żadnych badań miednicy.

Asiowo bezrękawnik dla małej super. I naklejki też.
A Ty ślicznie wyglądałaś na ślubie..

Mamusia Blaneczki Ty u nas już kiedyś byłaś, więc po co drugi raz się witasz??

umi2 farbuję włosy. Niestety..Naturalne mam brąz ale taki dziwny..
Ty lakierujesz włosy od 2kl.gim a ja je prostuję od mniej więcej tego czasu.. No nawet wcześniej.. Chyba nwet od czasu jak zdałam do 1klasy gim.

wiktoria12, Mamusia Blaneczki proszę o przestrzeganie regulaminu.

witajcie:tak:

Dziekuje za miłe słowa, jakbym miała 2 razy wychodzic za mąż ubrałabym sie podobnie i uczesała tak samo, z tymże suknie wybrałabym 2 razy lżejsza:-p

witam nowe mamusie

U nas nocka tez całkiem niezła:tak: ostatnio jakos sie unormowało, po tym jak butle dostała na noc;-) Padła o 19:30, przed północa sie przebudziła, P. do niej poszedł, pogłaskał, ponucił i zasneła i na jedzonko wstała dopiero przed 7:tak: w koncu mała sie najada i ładnie spi:-)a mama w koncu wyspana;-)

Witam! Za mną ciężka mną zresztą tak jak i wcześniejsze. Jestem padnieta. Mareczek dostał na noc butle ok 20.39 zjadł 150 obudził się po 23 i nic nie było w stanie go uspokoić. Zrobiłam mu kolejna butle ale zjadł tylko 120 no a potem to już co 2 godziny i cały czas tylko po 120 zjadal więcej mu nie szło no a od 4 to już co 10 minut pobudka.
MAMUSIA BLANECZKI Witaj.
ASIOWO Ślicznie wyglądałas w tej sukni. Bezrękąwnik super.
Widzę że Paulinka już rozrabia. Mareczek jak na razie posługuje się ruchem wirowym. Leży na brzuchu i obraca się do tad aż sięgnie to co chciał.
UMI DOKŁAdnie nie pamiętam ile kosztowało wypożyczenie ale razem z kupieniem welonu i rękawiczek jakie 600 zł. No i mogłam ja oddać kiedy tylko mi się chciało. Moja koleżanka brała ślub miesiąc po mnie i trafiła akurat na wyprzedarz sukni bo babka zamykała lokal i ładniejsza suknię od mojej dostała za jakieś 400 zł. To się nazywa fart.

Ewi, współczuje nocki, a próbowałaś mu zageszczac butle kleikiem? Moze mu samo mleczko nie wystarcza..., ja małej juz nieraz na spiocha wciskam mleczko, musi wypic minimum 200ml zeby ładnie spała:tak:ale srednio wypiła ok 230 ml na noc...

No, Paulinka ruszyła do przodu:tak: Pełzanie opanowała do perfekcji, raczkuje juz powoli, ale jeszcze woli pełzać, bo szybciej jej wtedy idzie poruszanie!ale mysle, ze do tygodnia juz bedzie pędzic tylko na kolankach:tak: no i zaczyna wstawac..., ale jej nie pozwalam jak tylko zauwaze, bo jeszcze nózki strasznie słabe:tak:

Witam :-) U nas nocka spokojna, mała dała mi się wyspać ;-) Kurcze jak czytam o cenach wypożyczenia Waszych sukni to zastanawiam się nad rozglądaniem za innym salonem, może znajdę coś co będzie mi się równie podobało, a cena nie będzie taka kosmiczna.
Galareciu od tych kilku dni co wychodzę z Julką na spacery też pięknie mi śpi i ma ogromny apetyt., więc coś w tym jest ;-)
Asiowo trochę Ci zazdroszczę, że Paulinka już taka duża no i że już jest w stanie przemieszczać się sama, nie mogę się doczekać kiedy moja Julka zacznie robić takie postępy :-)

Black... korzystaj póki mała stacjonarna, powiem Ci, ze teraz to ja musze miec oczy wokoło głowy:zawstydzona/y: Najlepszy był czas tak ok 4-5 miesiecy, mała fajna kumata juz była, a jeszcze umiała spokojnie polezec;-)teraz to czekam aż mała zacznie chodzic, wtedy to cały dzien bedziemy na dworze:-)

reklama
Dziendobry:-).
U nas nocka piekna. Myszka padła o 23 i do 5 słodko spala. Zapakowałam jej cyca, o 6 zasneła i jakas godzine temu wstala na karmienie. Teraz tylko czekam na jakis atak koleczek bo wczoraj wypiłam szklanke mleka (ile mozna leciec na wodzie z suchym chlebem i kawalkiem indyka:dry:) wiec na pewno sie pojawią.

Do góry