reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ja nie daje małej spac pozniej niz o 16:30... :tak:przytrzymuje ja jak trzeba i ładnie w łozeczku szybko zasypia...;-)a spiw ciazu dnia 2 razy po ok. 40 minut...
Mam konto na Nk, ale zdjec w ogole praktycznie nie mam z pewnych wzgledów:zawstydzona/y:ktos sobie kopiował nasze zdjecia wiec usunełam wiekszosc

reklama
No to mój synek śpi w ciągu dnia dwa razy dzienie rano wstaje już o 07:00 później idzie spać koło 10:00 a drugą dżemke ma o 13:00 ale dzisiaj wyjątkowo mało pospał w dzień no i kolo 17:00 zasnoł przy cycusiu.No i taki efekt tego że jeszcze nie spi

Maagda - Dziękuję. Czemu jeszcze 3 lata?

Asiowo - Bardzo podoba mi się Twoja suknia ślubna i wogóle ślicznie wyglądałaś.
Ta kimizeleczka też jest ładna ale kwiatki tak średnio mi się podobają.

Hej Dziewczyny ;-)
Mam na imie Ewelina i napisala juz co nieco o sobie na - ''Poznajmy sie ''

Mam nadzieje ze bede mogla z Wami od czasu do czasu popisac bo tez jestem mloda Mamusia Blani ;-);-)postaram sie wdrazyc i zapoznac z Wami :tak::tak:
Pozdrawiam i gratuluje wszystkim mlodym Mamom :tak:

Galarecia Masz piękne włosy a to twój naturalny kolor czy moze farbujesz?
dorom5 Ja tez bym chciała dziewczynke nastepną ale jak powiedziałam o tym mojemu T to sie oburzył ze on na to wpływu nie ma i z takimi zyczeniami to ja moge sobie co najwyzej do sklepu isc i lalke kupic:-p
panistepelek Co do lakierów to heh ja na codzien uzywam zeby jakos wygladac dlatego zaden wiatr mi nie straszny ewentualnie deszcz:-p
EWI44 Ile płaciłas za wypozyczenie?
Asiowo slicznie wygladałas, tak gustownie, nieprzesadnie i ze smakiem pięknie:-)
A ta kamizelka sliczna w kolorze na który mam akurat hopla:-p jak bym miała miec dziewczynke to bym ja odgapiła:-p
Mamusia Blaneczki witaj

Dziewczyny zawsze sie wykonuje takie badania miednicy te co miała Maagda_? Bo mnie sie wydaje ze w moim wypadku to konieczne nie bedzie:drie: Eh meczy mnie strasznie zgaga dzis jest chyba pechowy dzien :-(

Asiowo ślicznie wyglądałaś :tak:
Umi mi badań miednicy nie robili.

Moja Julcia zasnęła ze 2 godzinki temu, więc pewnie za godzinkę się obudzi. No więc mykam zrobić ze sobą porządek, żeby zdążyć na pobudkę małej ;-)
Dobrej nocki Wam życzę :-)

Mamusia Blaneczki - Witaj na forum. Udzielaj się jak najczęściej.

umi - Nie szkoda Ci włosów?
Co do tego badania miednicy też nie miałam czegoś takiego. Tylko jak już przyjmowana byłam na porodówke to mi położną ją mierzyła.

Mykam już. Dobranoc Wam.

reklama
umi- ja np miałam takie badanie, i ze względu na zwężoną miednicę miałam cesarkę... ale czy jest konieczne to nie wiem, pewnie przed porodem zrobią,ale nie wiem

Asiowo-fakt wyglądałaś ślicznie... tak z klasą:tak:

Mamusia Blaneczki - Witaj:tak:;-)

życzę spokojnej nocki dobranoc!:)

Do góry