reklama
panistepelek
Fanka BB :)
pola997 - Brałam ślub 29 grudnia 2007. To już ponad roczek.
wiktoria12 - Ja w dniu ślubu byłam w 4,5 miesiącu i brzuszka praktycznie jeszcze nie było.
Ładnie wyglądałaś w sukni. Fajne jest to zdjęcie z góralami i z Tobą. U Ciebie to przynajmniej widać, że zima była, bo u mnie tylko wystrój Kościoła o tym przypominał.
wiktoria12 - Ja w dniu ślubu byłam w 4,5 miesiącu i brzuszka praktycznie jeszcze nie było.
Ładnie wyglądałaś w sukni. Fajne jest to zdjęcie z góralami i z Tobą. U Ciebie to przynajmniej widać, że zima była, bo u mnie tylko wystrój Kościoła o tym przypominał.
Ostatnia edycja:
BlackWizard
Kiecka do tanich nie należy, bo jeśli chcesz mieć szytą na miarę to życzą sobie 2800 zł. Jeśli wypożyczasz to 1400, dlatego ja wypożyczam, bo na kupno mnie nie stać.
umi2
panistepelek Slicznie wygladałas. piekna sukienka co do włosów to ja nawet o lokach pomarzyc nie moge ( teraz i tak mam krótkie włosy) mam tak twarde włosy ze po 30 min loki sie prostują:-(
BlackWizard Za wypozyczenie az tyle? kurcze strasznie duzo
krlnk U mnie tez jest taniej napewno choc nie wiem dokłądnie ile
BlackWizard Za wypozyczenie az tyle? kurcze strasznie duzo
krlnk U mnie tez jest taniej napewno choc nie wiem dokłądnie ile
u nas wypożyczenie kosztuje (w jednej wypożyczalni sprawdzałam )300 zł tylko na następny dzień trzeba oddać... więc nie tak dużo. Mnie też nie stać na taką suknie z salonu za 2000zł...chociaż moja koleżanka kupiła suknię w salonie za 1300 zł co prawda ładna nie była,ale mówiła że najdroższa kosztowała 2000 zł... może kupienie materiału i uszycie u krawcowej najtaniej wyjdzie...
Szczerze mowiac andzioszka mialam bardzo podobne podejscie jak ty z ta roznica ze nawet jak sie dowiedzialm to zorbilam jedno male glupstwo-poszlam zapalic (ale pozniej w 3 dni rzucilam wczesniej probowalam i nigdy nie mogla teraz jakis rok nie pale :]) ale nie plakam o do razu nie widzialm tragedi jak sie rodzina dowiedziala to nawet uslyszalam ze powinam usunac ale nawet przez mysl mi to nie przeszlo i dobrze bo teraz pisze ten post z prawie 3 miesiecznym wiercacym sie malenswtem na kolanach aa no i za 4 miesiace koncze 18 lat bo jedyne co mnie wkurza to problem z tym ze nei estem pelnoletnia w urzedach i rozumiem twoja niecierpliwosc tesh sie nie moglam doczekac pozdrawiam
Ostatnia edycja:
Galarecia
mama Adasia '08
BlackWizard ja miałam lekko upięte loki. O takie
a taką suknie miałam
AdiLea no tak, potrzeba czasu.. A spać to on śpi ładnie, ale np. dzisiaj w dzień to jest strasznie marudny i już siły do niego nie mam..
umi2 no taka fryzura to raczej nie na codzień.. Ale może częściej będe chodzić w soich naturalnych lokach..
a taką suknie miałam
AdiLea no tak, potrzeba czasu.. A spać to on śpi ładnie, ale np. dzisiaj w dzień to jest strasznie marudny i już siły do niego nie mam..
umi2 no taka fryzura to raczej nie na codzień.. Ale może częściej będe chodzić w soich naturalnych lokach..
Ostatnia edycja:
reklama
madziula180
wrześniowa mamusia