reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Galarecia ojej jak fajnie, zazdroszczę :) O porodzie czytałam, chyba nie był aż tak zły ? :-) Mój też mógłby taki być ;-)

panistepelek dziękuję bardzo ;** moje pranie jeszcze trochę poczeka :-) jak się cieplej zrobi to wypiorę wszystkie ciuszki dla dzidziusia i poprasuje je wtedy ;)

Naleśniczki wyszły pyszne :tak::tak: Zaraz przyjdzie mój Przemuś, więc lecę. Buziaczki ;**

Panistepelek no niestety czasami zdarza sie jakas polozna, ktora nie lubi wykonywac swojego zawodu.. a zreszta jak masz ochote to na watku o porodach opisalam swoj niezbyt mily porod:tak:

No a my od lekarza wróciliśmy. Niestety antybiotyk być musi. MARECZEK Ma czerwone gardełko i już na płuckach trochę mu szeleści. Justynke też doktor zbadał i też ma antybiotyk, ale na szczęście dopiero ją bierze. Mam nadzieję że na antybiotyku się skończy.
BAŚKA Ja przy moim pierwszym porodzie też na wredną babe trafiłam. Nawet zszywała mnie bez znieczulenia. Na szczęście jak Małego rodziłam trafiłam na miła panią która i pogadala że mną i pożartowała.

baska - Chyba w każdym zawodzie trafiają się tego typu Ludzie, co nie maja powołanie do tego co robią.
Z miłą chęcia poczytam o Waszych porodach ale to już nie dziś.

Ewi44 - Dużo zdrówka dla Mareczka.

Galarecia zaręczyny 14 lutego - super :tak: Ja też zazdroszczę :tak:
Umi2 nie ma reguły żeby dzieci poniżej 3 kg były chore, więc nie masz co panikować ;-) Ja ważyłam 2800 jak się urodziłam i nic mi nie było :-)

A moja Julka już pomału mnie sobie wychowuje :) Wie, że mamuśka zaraz podleci do łóżeczka jak ona tylko się odezwie i będzie wtedy noszenie na rączkach :D

Ostatnia edycja:
Ewi zdrowka dla dzieciaczkow:-)biedaczki a Tobie to wspolczuje - szpital w domu;-)
Black niezle niezle.. ja bym uwazala z tym noszeniem(choc sama bieglam na kazde zawolanie:-p) pozniej bedziesz miala rece do samej ziemi..:-D

Baska ale jak tu się oprzeć takiemu maleństwu i jak pokonoć własny instynkt :-D Nierealne ;-) Mi to zaraz serce się kraje jak słyszę jej płacz i się powstrzymać nie mogę :-)

Hej dziewczyny dlugo mnie nie bylo bo nie mialam czasu.. szkola sie znowu zaczela.. a ja z dnia na dzien coraz gorzej sie czuje.. a juz dzis masakra bierze mnie na wymioty i co jakis czas pobolewa brzuch tak na dole jakby takie lekkie klocie.. I zaczelam miec uplawy? czy to normalne? czy isc z tym do lekarza. ?

reklama
Do góry