reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

POLNA jest jakiś zabobon ,i nawet matka mi nie daje go obciąć....poczekam jeszcze ten miesiąc a potem heja ...ja sie niczego u siebie nie wstydze tylko właśnie tyłka ,a raczej jego brak ,odkąd waże 52 kg to jakos cała zmalałam aż D się drze że z 5 kilo mogłabym przytyć...on waży 105 a ja przy nim wyglądam jak dzieciak !!!

bbf82cd3c302333594ae9725983ffa24,10,19,0.jpg

a2b2734681dc545dc4fe6cb2fe2a61d4,10,19,0.jpg

a tu masz ciotka Olke i Bartka

UMI te moje rodzństwo to tak się bawi że do połowy drzwi mam okleine z drzwi zerwaną ,zresztą widać na focie ,,,,a io ściany mam pomazane na zielono

dobra ja uciekam trzeba jakiś obiad zrobić ....chyba dziś zrobie kurczka na ryżu ...i surówke ..potem napisze wam przepis bo to super żarcie

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka nom wiem ze jest jakis zabobon ale ja jakos nie wierze w to :sorry2:
Idz , idz i napisz pozniej przepis ;-)
A co do tych drzwi to dzieciaki sa dobre , ilez to musialy sie nameczyc napoczatq zeby kawalek zerwac :-)
ciekawe jakbys ubrala Bartka i Oliwke tak samo i zalorzyla im czapki to wygladaliby jak blizniaczki :rofl2:

Ja tez uciekam , moze spakuje sobie rzeczy do torby :sorry2::-D

Oliwka Sciany sie pomaluje a drzwi oklei:-) moze poczekaj jeszcze az Bartus zacznie mazac po scianach i potem pomaluj:-) A nie myslałas czasem o powieszeniu na scianie takiej tablicy na krede albo mazaki? Widziałam cos takiego u kogos i mi sie spodobało:-)Ile twój D ma wzrostu? Heh jak by kazda z nas wzieła cos od drugiej zeby poprawic swój wyglad to swiat byłby lepszy. Ja moge ci pozyczyc pare kilo i troche tłuszczyku z tyłka:-p skoro tak bardzo chciałabys miec troszke wiekszy:-p
PolnaTez mi sie zdarza cos przeoczyc:-) O to ja miała do Rzeszowa 13 km a do łancuta miałam jakies 3-4 ale i tak do rzeszowa sie tłukłam od zerówki. Ale najbardziej nie lubiłam dojazdów i tych zatłoczonych autobusów masakra.

Umi2 eh. trudno wazne zeby bylo zdrowe :) , a co do wagi malej powiedzial ze do dnia pororodu moze przybrac jeszcze od 400 do 700 gram., ale zobaczy sie jak sie urodzi. ;P mam tylko nadzieje ze szybko wyjdzie :)
Pola997 ja tez sie ciesze ze wszystko jest ok. :) za 2 tygodnie znowu do lekarza i tez zrobi USG czy już nie potrzeba? Wlasnie.. przed samym porodem jak już są skurcze powinien zrobic USG czy nie trzeba?

Pozdrawiam :)

ecg obiad musi poczekac bo młodego usypiam

UMI Daniel ma 186cm ,i dziwie sie ze przy tej wadze nie ma brzucha ,on jak tyje to mu jakoś idze w mięśnie .....a co do tabllicy to jak D dostanie kase to kupimy Oliwce taką stojącą na krede lub na mazaki ,wtedy będe mazgrolić do woli ,bo w tej chwili to kartki już jej nie wystarczają !!!o tak mogłabym wziąśc troszkę na tyłek ,przynajmniej było by czym kręcić :)))

Maagda_ Racja oby zdrowa była:-)
Oliwka Takie stojace tez widziałam bardzo fajne:-) A co do twojego D to o jakies 4 cm nizszy od mojego T:-p a wage maja podobną no przynajmniej mieli bo teraz mój T tyje razem ze mna:-p i fakt oni są wysocy to nie widac tej wagi... Takim to dobrze.

Cześc Dziewczyny, wczoraj byłam cały dzien poza domem, i nawet wieczrem nie mialam siły wejsc na neta.
Byłam oglądac wózeczki, ale były tylko takie od 1300zł.w góre:szok: A kołyski od 500zł. wiec ceny mnie troche przeraziły :dry:

firanka - Ja też mam takie dni że nie chce mi się malowac, i caly dzien chodze sobie w dresie ;-) Chodzi mi o szpital na Raszei, koleżanka tam rodziła i musiała chodzic do dziecka. Mówiła że z jednej strony "odpoczeła po porodzie" bo i tak pozniej z Maluszkiem była caly dzien w domku juz. Ale ja to bym tak nie wytrzymała.
oliwka_11 - U mnie brzuszek już bardzo widac a to 27tc. powyciągałam z szafy wszystkie tuniczki, bo te "normalne" bluzeczki to mam do pępka :tak: Zdjęcia fajne :tak:
Umi2 - Dobrze że temperarurka spadła.
Galareciu - Tak też pewnie zrobie, wyjde tylko na spacerek na przystanek :tak: Lepiej nie ryzykowac z takim malutkim dzieckiem. Przed ciążą miałam 50kg. Teraz od początku grudnia waga staneła na 57kg. i ani rusz w góre.
Maagda_ - Ciesze się że wszystko wporzadku z Malutką, i gratuluje dziewczynki.
madzik1388 - No dokładnie, o tym samym mysle ze bez Malenstwa to chyba szału dostane na sali :dry: Po porodzie chcialabym miec Synka caly czas przy sobie :tak:

UMI masz racje przy takim wzroście tej ich ciężkiej wagi nie widać ...a czasami śmiać mi się chce bo jak zaczeliśmy ze sobą chodzić to ważył 84 kg ,potem w wojsku przytył 8 kg a reszte na moim garnuszku ,a jak leżałam w szpitalu prawie miesiąc to mu spadło 6 kg bo mamy jedzenie było .bllle

POLNA to specjalnie dla ciebie ,istny dowod mojego braku tyłka noi tego że nie robie sobie fotek z boku..

cfc2572a4f2f465bcebfb403b0866464,10,19,0.jpg

DOROM a patrzyłaś na allegro ,wóżki i kołyski są w całekim przystępnej cenie

MIKUSIA czasem to klne swój wygląd ,,,bo szczerze to mamp roblem z kupnem urań bo ma szerokie biodra i brak tyłka a jak kupuje spodnia to jak są dobrze w pasie to na dupie i na udach wiszą i udach ,a jak w tyłku i udach są oki to w pasie się nie dopinam....noi jeszcze mogłabym mieś cycki większe ,chyba zaczne zbierac kase na powiększenie biustu...
a dlaczego nie dojdziesz do takiego stanu ???dużo pociązy ci zostało kg???

reklama
Oliwka akurat taka figure to ja bym chciała... co do biustu to ciesz sie z tego co masz bo inni nie maja tego szczescia. Ja nawet teraz bedac w ciazy nie mam biustu. Niektórzy sa skazani na zycie z miseczką A. A u ciebie to nie wylada na A. A i z wiekszym biustem wygladałabys troche dziwnie bo teraz to masz proporcje:-)
mikus_a Od wiosny zaczynacie dbac o siebie:-) dobre posuniecie poczekajcie na mnie az urodze bo bede miała sporo do zrzucenia:-p
Dorom Zalezy w jakim sklepie byłas u nas teraz duzo promocji a to pewnie dlatego ze zima jest i my z T planujemy kupic wózek i łózeczko na drugi tydzien tak gdzies pod koniec. A ceny to od 700 zł ( pełne wyposarzenie) do nawet 1800 zł

Byłam przed chwilą na naszym mieszkanku no i powiem wam ze mój T to jednak niezłe meble robi:-) podobaja mi sie i nawet nie wyszło drogo bo robił z odpadów:-) ( nie chodzi o smieci) a po drodze powiedział mi ze stara jestem i musi mnie wymienic na lepszy model. Kurcze cos jest nie tak bo on sam zaczą mówic o slubie ze za jakies 6 lat a wczoraj sie smiał ze za 10. Lubi mnie tym wkurzac:-p

Do góry