Witam!
Posta mi wcięło i musiałam od nowa pisać.. Ehh.. Zmęczyłam się..
U nas nocka niezła. Adaś zasnął ok.22:30 a obudził się o 6:50 a teraz od 8:20 śpi.
madzik1388 no to w takim razie gratuluję możliwych nocek i oby takich więcej było.
firanka na 3cm?? to jak Ty musiałaś wyglądać.. Nie wyobrażam sobie tego..
Maagda_ no to córeczka duża. Teraz to już w każdej chwili może chcieć wyskoczyć..
Mi przed samym porodem USG nie robili.
umi2 kupiliśmy dla Adasia mleko, kaszki, słoiczki, pampersy i dla nas troszkę rzeczy do jedzenia i picia.
Rozstępy miałam tylko że dopiero gdzieś tak koło 30tyg mi zaczęły wyłazić.. No i smarowałam się specjanym kremem no i troszkę bledsze są.
No a planowanie porodu.. Śmieszne
:-);-)
I uwierz że jak byś miała większe piersi to byś narzekała że jest Ci nie wygodnie. Wiem to po sobie.. Zawsze narzekałam że są za duże (najpierw miseczka C a teraz DD lub F)
oliwka_11 podziwiam że chciałabyś już kolejne dziecko.. Skąd Ty kobieto tyle energi bierzesz??
Ja jestem jak najbardziej za spotkaniem.. Tylko gdzie by ono mialo być??
dorom5 ja Ci polecam allegro. Tam są fajne rzeczy i tańsze niż w normalnych sklepach.
Ja przed ciążą też 50kg ważyłam.
Asiowo może to już pora kiedy ona załapuje że łóżeczko jest po to żeby w nim spać. Uczcie ja, uczcie. Powodzenia życzę.
anetka551 ja nie chodziłam do szkoły rodzenia i nie uważam aby było to konieczne. Można iść żeby się nie nudzić w domu, czegoś się dowiedzieć, ale nie uważam aby to się przydało przy porodzie.
No i szkoda że szkołę w ostatnim roku rzuciłaś. Ja to musiałam bo zdałam do 3lasy tech (a mój kierunek 4letni) i nie dałabym rady chodzić na zajęcia bo nie miał się kto małym zająć. No i się do LO zaocznie przeniosłam. I powiem Ci że wolałabym jednak technikum skończyć..
Karolina00 dawno Cię nie było u nas. Zaglądaj częściej.
madzia1225 schudłaś 20kg?? Jak to zrobiłaś??
Co do tabletek to niektóre organizmy tak działają że występuje krwawienie. Czy tabletki, czy spirala to i tak krwawi. I podobno na początku to normalne. Ale najlepiej skonsultuj to dla pewności ze swoim ginem.
KasiaF87 mój Adaś też czasami na siedząco zasypia i to jak jest głośniej jakaś muzyka nastawiona..
I mój Adaś też ostatnio mniej jje.. Więc myślę że to mogą być ząbki bo też sobie wkłada paluszki i gryzaczka i jeździ po dziąsełkach.
Z kupą co 2dzień to już teraz będzie normalne, więc nowości mu podawaj.
A ze środków to bobodent, czopki viburcol_N.