Witam!
U nas nocka znowu ładna. Od 22 (z pobudką na bujanie po 23) śpiochanie do 7:15.
My zaraz do teściowej jedziemy małego zostawić, posiedzimy chwilę, jedziemy po moją mamę pod pracę i na zakupy.. Ah.. Pieniążków się dziś wyda sporo..
Asiowo No wyżyć za 400zł z takiem małym dziecko to praktycznie nie możliwe.. Bo samo dziecko dużo bardzo kosztuje. No ale teraz już będzie tylko lepiej.
dorom5 co do karmienia to mój Adaś na początku też bardzo długo ciągnął cyca bo od 40min do nawet godziny. Tak więc nie wiem czy takie wybieranie się w podróże to dobre rozwiązanie. Ja myślę że poczekać możesz na niego w domku. Albo chociaż jak bardzo chcesz z dzidzią wyjść to np. na przystanek autobusowy po B.
O prawku to ja nawet wcześniej nie myślałam.. Ale teraz to by się w sumie przydało czasami..
A ile ważyłaś przed ciążą (jeżeli nie chcesz nie musisz odpisywać)??
oliwka_11 spotkanie z koleżanką z liceum po 3latach to musi być dopiero coś.. Ja póki co to tylko raz z koleżanką z technikum się widziałam ale to w tramwaju i nawet nie można było sobie tak pogadać..
gosia88 mi biust skoczył z 75C do 85DD/F i był ładny jędrny a teraz to takie flaczki.. Niby rozmiar ten sam został ale to już nie to..
umi2 w sumie z dodatkowymi kg nie jest już tak źle tylko ten brzuszek by mógł zniknąć..
No i ja w 28tc byłam 13kg na +. Tak więc u Ciebie jeszcze żle nie jest..
firanka ja miałam zamiar zakupić taki w smoczku do buzi ale był 3razy (jak i nie więcej) droższy niż ten co mamy. A na ten nie mogę narzekać.
polna_N a taki tapczan to dla takiej małej dziewczynki to bezpieczny jest?? Bo jakoś mi się nie wydaje..