A
Asiowo
Gość
Paulinka juz po obiadku, a ja zjem jak P. wróci do domkuzłozył dzis wypowiedzenie, podobno swietnie sie czuł, bo nikt sie nie spodziewał - co dziwne, bo uprzedzał ze szuka pracy gdzie wiecej kasy dostatnie Wrocił mój facet, taki szczesliwy... nareszcie!!!
Mała oglada bajkę, a ja mam chwilke na BB...
Umi, rozwaliłas mnie ta prostownicą i lakierem ojj, na pewno nawet 2 dni po porodzie nie uzyjesz tego
Jak czytam o Twoich obawach to tak jakbym siebie widziała:-)
Miałam Paulinke cały czas przy sobie... ale jakos nie miałam z nia problemu, jak płakała to z reguły chodziło o cycusia;-) a jak wychodziłam do wc to dziecko sobie spało, a na oku ją miała jakas sąsiadka obok z łozka;-) Nie ma sie co martwic... na pewno sobie poradzisz! to przychodzi samo kazdej mamusie, taki instynkt
Mała oglada bajkę, a ja mam chwilke na BB...
Umi, rozwaliłas mnie ta prostownicą i lakierem ojj, na pewno nawet 2 dni po porodzie nie uzyjesz tego
Jak czytam o Twoich obawach to tak jakbym siebie widziała:-)
Miałam Paulinke cały czas przy sobie... ale jakos nie miałam z nia problemu, jak płakała to z reguły chodziło o cycusia;-) a jak wychodziłam do wc to dziecko sobie spało, a na oku ją miała jakas sąsiadka obok z łozka;-) Nie ma sie co martwic... na pewno sobie poradzisz! to przychodzi samo kazdej mamusie, taki instynkt