reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Cześć Mamusie:-) przez te kłutnie zaczęłam wątpić czy moge pisać na tym forum:baffled: Mam 22 lata i uważałam się za młodą mamę ale terazto już nie wiem:confused: Nie gniewajcie się że o to pytam ale czy mogę z wami pisać?

Pozdrawiam wszystkie mamusie serdecznie:happy:

reklama
Asiowo w sumie brzuch nie jest aż taki wielki, ale jak założę obcisłą bluzkę, to widać, więc myślę, że z tłuszczykiem pomylić się go nie da ;-)
Uuu o 8:30.. super :tak:

polna_N dziękuję, Ala to też bardzo ładne imię, moja przyjaciółka chce, żebym tak dała na drugie, bo ona sama tak ma ;)

Moja sąsiadka urodziła niedawno dziecko i ciągle płacze, jakby w ogóle nie spało :-p Mam nadzieję, że moje maleństwo będzie grzeczne jak aniołek :-D hihi marzenia, ja jak byłam mała podobno z dnia robiłam sobie noc a z nocy dzień i caaaałą noc płakałam, więc jak dzidzia wda się w mamusię, to nie będę miała łatwo ;-)

Anetka moja mama ostatnio mowi na Ale jak marudzi Alkatraz:-):-D
z mezem wmyslilismy imie dla Niej jeszcze tej samej nocy co lekarz nam obwiescil ze ..nie widzi gwizdka.. :-) i tak wyszlo Alicja Zuzzana :tak:
oczywiscie tesciowa i moja mama wolalaby Zuzie zeby bylo pierwszym ale jakos sie pogodzily :rofl2:

Olena no jasne ze mozesz pisac :tak: ja tez mam 22 :happy:

polna_N Alkatraz, no super :-p
Z imieniem dla dziewczynki nie mieliśmy żadnego problemu, bo od razu spodobało nam się to samo :tak:
a co do chłopca to problem był ogromny, bo wszystkie imiona, które podobały się mi, nie podobały się mojemu chłopakowi, ale w końcu doszliśmy do porozumienia, że Maks lub Kacper, chociaż mojej kuzynki pies ma na imię Maks, więc już nie wiem co z tym imieniem zrobić :-p:-p

Olena... nie martw się, ja jestem jeszcze starsza, a jeszcze mnie dziewczyny nie pogoniły:-D wiec zapraszamy!

Anetka... my tez mielismy problem z męskim imieniem i urodziła sie dziewczynka:-)

Asiowo ja Cie kiedys psem poszczuje :-p:-):-D

A u nas na wsi swieto bo we wtorek zmarla taka babka .. pseudonim MICHALINA - wredna baba jak nie wiem co a nadodatek moja sasiadka :baffled: znaczy byla :-) ludzie w szoku jak to mozliwe bo to byla babka nie dozdarcia,72 lata a jezdzila rowerem do Rzeszowa (30km) ,kazdemu robila awantury a najgorzej to ksiedzu !!
przedkilku lat to nawet z nozem ganiala albo tasakami rzucala w ludzi :sorry2:
Ludzie sie smieja ze to wydarzenie roku :-):-D
Szacunek dla zmarlej mam bo mi to nawet tak zycia nie zatrula chodziaz pare slow niemilych od niej uslyszalam ale ciesze sie bo Nasz Dom (moj i P) akurat jest naprzeciwko Jej domu wiec sasiadke mielibysmy swietna :dry::sorry2:

Ups... Polna... a zastanawiałam sie czy w Twoje rejony w wakacje nie nie wybrac:zawstydzona/y: ale ja sie bohe psów:-D
A co do sąsiadki... bedzie wam sie lżej żyło:-p Niestety duzo takich ludzi jeszcze chodzi po swiecie...

Anetka, ja tez marzyłam o córeczce i widać marzenia się czasem spełniaja:-)

reklama
Dziewczyny zwariowałyście nie sposób Was nadrobić :-D

Dziś w końcu od czasu porodu się wyspałam :-) Wczoraj w dzień mała spała tylko 3 godziny :szok: Ale za to w nocy pobudka tylko o 3 i o 6 i spała do 10 jak zabita :-) Ulga niesamowita po wyspaniu się ;-)

Co do małej to ta wysypka jej cholerka nie bardzo schodzi, a uważam już na dietę. Zastanawiam się czy do lekarza się z nią nie wybrać, bo trwa to już ładnych parę dni :baffled:

Do góry