reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
polna_N heh ta Twoja kuzynka to widać dobry pomysł miała z tym prawkiem :-p heh
tez się zastanawiałam nad robieniem prawka jak byłam w ciąży ale zdecydowałam że poczekam aż urodzę :-)

oliwka_11 bardzo ładne są te łóżka ;-), teletubisie też ładne a te drewniane to chyba troche bardziej wytrzymałe ??
bo tamte z teletubisiami to chyba plastikowe??

Ostatnia edycja:
Asiowo a dzieki dzis brzuch nawet nie boli :tak:
jak wczoraj ogladalam DR House - 1 odc i jak zobaczylam ze wyciaga dziewczynie 8 metrowego tasiemca to zwatpilam :errr::errr::errr:

Oliwka wiesz Ala by wybrala pewnie Teletubisie ale ja to ostatnie drewniane , jakos bardziej mi sie poodoba bo wyzsze oparcia :tak:
ja tez musze pomyslec nad lozkiem dla Ali bo w lozeczku to juz tak nie bardzo pasuje :sorry2: no ale tak planuje jak P wroci to pomyslimy :tak:
a jak raczka Oliwki ?

a mi sie takie podoba
http://www.allegro.pl/item536219430_lozko_sosnowe_meblodek_70x140cm_gwarancja_2_lat.html

Ostatnia edycja:
polna_N ja teraz mam już 4 podejście, może egzaminator się zlituje, oby, bo tylko się stresuję przez te egzaminy :-p

Asiowo ja niestety nie pomyślałam, żeby wziąć zaświadczenie, no ale mojego brzuszka już chyba nie da się przeoczyć, chyba że egzaminator stwierdzi, że tak mi się przytyło :-p 14 lutego.. nono fajna data :) ja zdaję 6 lutego, więc żadna ważna data, ale 2 dni później mam 4 rocznicę z moim chłopakiem ;-)

oliwka_11 łóżko sosnowe MEBLODEK 70x140 BEZPIECZNE GWAR. (534010182) - Aukcje internetowe Allegro to łóżeczko jest bardzo ładne :tak:
Niestety jeszcze nie wiem czy chłopca czy dziewczynkę, po cichu liczę na dziewczynkę ;) mój gin. ma takie USG, że nic tam nie widać :-p
Jeśli będzie dziewczynka będzie Zuzia, a jeśli chłopczyk Maksymilian lub Kacper :-)

Witam dziewczyny :-) (bo nawet się nie przywitałam)
nockę dzisiaj miałam ciężką bo mała w ogóle nie pozwoliła mi się wyspać :-(
musiałam wstawać do niej w nocy co 2h a nad ranem juz co 5min. :wściekła/y:

a poza tym najpóźniej dzisiaj powinnam dostać @ i narazie się na to nie zapowiada... :-:)dry: brzuch mnie od jakiegoś czasu zaczął dziwnie boleć ... w dole i po lewej stronie (ale to nie ten ból na @)
ehm 3lutego idę do gina ... zobaczymy co się ze mną dzieję :confused:
mam nadzieję że to nie kolejna ciąża bo chyba się załamię :no:
(nie dałabym sobie rady z dwójką małych dzieci)

POLNA a Oliwka już coraz lepiej ...tylko teraz nauczyła się wszystko robić lewą rączką ...wczoraj zdjełam jej gips (bo ma łuske okręconą bandażem ) do kąpania ....to była taka ostrożna ..i mowiłą że ma kuku ...jeszcze 2 tygodnie musi mieć gips a potem już mam nadzieje że nie będzie mudiała go nosić ..tylko będe musiała ją pilnowac żeby sobie nie naruszyła ręki...A Ala penie bajki ogląda????moja maluje na kartce ale jak D dostanie wypłate to musze jej kupić taką tablice na krtede lub na markery bo już ściany zaczyna mi artystka mazać...

MISIA te łóżeczko ma plastikowe boczki a stelaż ma matalowy ...więc nie jest wcale takie słabe...drewniane wiadomo że jest bardziej solidne ..ale wcale nie musi bo to zależy id stelaża

ANETKA ładne imionka ,ja dla Oliwki też miałam w opcji Zuzia

misia391 ojj współczuję, to pewnie się nie wyspałaś. No żeby nie ciąża, ja nie wiem jak poradzę sobie z jednym dzieckiem, a co dopiero gdyby była dwójka :szok: Tak poza tym to widzę, że blisko siebie mieszkamy. Mieszkasz w tej Pile w Wielkopolsce ? :-)

oliwka_11 a ja wcześniej miałam wybrane imię Oliwia, ale moja koleżanka urodziła i tak dała, więc nie chcę dawać tak samo ;-)

Asiowo a dzieki dzis brzuch nawet nie boli :tak:
jak wczoraj ogladalam DR House - 1 odc i jak zobaczylam ze wyciaga dziewczynie 8 metrowego tasiemca to zwatpilam :errr::errr::errr:

tez to oglądałam, odrazu zapytałam P. czy jest mozliwe zebym i ja takiego miałam:-) fle, ochyda:-D

Asiowo ja niestety nie pomyślałam, żeby wziąć zaświadczenie, no ale mojego brzuszka już chyba nie da się przeoczyć, chyba że egzaminator stwierdzi, że tak mi się przytyło :-p 14 lutego.. nono fajna data :) ja zdaję 6 lutego, więc żadna ważna data, ale 2 dni później mam 4 rocznicę z moim chłopakiem ;-)
No... data fajna, dlatego pamietam kiedy zdałam:tak: jak juz masz potężny brzuszek nie zapinaj pasów, facet bedzie wiedział juz na 100%, ze sie nie najadłaś czegos:-pna pewno Ci sie uda..., w kazdym badz razie zycze powodzenia! Wiem co to za stres, a niby w czasie ciazy nie mozna sie stresowac... i tym jeszcze bardziej sie stresujesz:-p

Ja sobie piję kawke, sniadanie zjedzone... mała spi:tak:cisza i spokój:-p
Znów nocka lepsza, ale pewnie dzis znów da mi w kość, ona tak ma co 2 noc...:baffled: i tak marze o przespanej całej nocce:zawstydzona/y:dzis mała wstała o 8:30:tak: wiec super... bo normalnie przed 7 koniec spania i wielki płacz;-)

reklama
Oliwka a nie zgadlas :-p siedzi w kuchni z dziadkami bo tata wrocil z miasta i wyciagaja zakupy :-D :-)Ala dostala na mikolaja tablice od dziadkow ale jak narazie ja wystawilam do ganku bo nie chciala na niej pisac ale za jakis czas sie wyciagnie :tak:
Fajnie ze Oliwka jakos znosi to wszystko , juz to pisalam ale jak dla mnie to Kobitkaa z zelaza , jest taka dzielna :tak:;-)

Anetka nom ladnie imiona wymyslilas - moja la ma na drugie Zuzia :happy:

Asiowo ale sama swiadomosc ze cos takiego moze siedziec w brzuch przeraza:baffled:
jeszcze by mi cale jelita wyzarl i chcial odbytem wychodzic :szok::-D:-D:-D:-D
No to Paulinka dala Ci pospac :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry