reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

"Bo ja jakbym była w ciąży w wieku w którym bym była jeszcze uczennicą no to bym się pod ziemię zakopała, no ale nie będę już nic na ten temat pisała, bo wystarczająco wyostrzyły sobie zęby na mnie wczoraj"

Prywatna wiadomość od Aleksi.. o to jej dziewczyny chodzi.. Skoro bys zapadla sie pod ziemie to po jakiego czorta tu wchodzisz.. ?
Ja mam 17 lat i nie wstydze sie tego, że bd miala dziecko. I jak masz zamiar pisac do mnie prywatnie i nas wszystkie obrazac to pisz tu ! Zeby wszystkie zobaczyly co masz do powiedzenia a nie tylko Ja. ;]

reklama
hej kobietki jak widać mam internet i jestem ...jeszcze kilka dni i zjeb..tego fagasa od internetu....wiedze że nieżle się dzieje na forum ..musze to trochę poczytać...

u nas oki wczoraj byliśmy na spacerze a dziś szok bo śnieg sypie jak szalony ....

BASIA nie ciekawie z tymi żyłami ....mam nadzeiję ze zapalenie szybko się wyleczy ...ech a ty będziesz miała teraz więcej pracy

a i co dziewczyny myślicie o takim łóżeczku... ŁÓŻECZKO KUCYKI ~ MY LITTLE PONY + pościel +. (539052880) - Aukcje internetowe Allegro chce oliwce taki na urodziny kupic

Galareciu ino trzeba zarobic na farby :-D a tu tyle jeszcze wydatkow :hmm:
ja mierze ALi pod pacha temp , jakos balabym sie wlozyc termometr do pupci :dry:fajnie ze uz troszke lepiej sie czujesz ;-)

Oliwka yh ladne lozeczko :tak: ale mimo ze pisze tam ze wytrzyma tyle i tyle kg balabym sie ze sie zawali albo cos peknie :-):-D
na dlugo wrocilas do NAS ? :-p

umi2 - co do dbania o siebie w czasie ciąży to ja nadal codziennie staram się "jakoś" wyglądać, tzn. maluję się, włosy ułożę żeby normalnie wyglądały, no i wiadomo, kąpię się :-D chociaż z tym dbaniem o siebie to nie wiem czy do końca mogę być z siebie zadowolona, bo już tak dużo przytyłam :zawstydzona/y: nie wiem dlaczego tak się dzieje, ale cóż, może taka moja natura :tak: schudnie się po porodzie ;-) co do sąsiadki to trochę wścibska co co ją obchodzi ile pieniędzy ma twój chłopak, Ty, czy Twoja rodzina, powinna bardziej martwić się o siebie :tak:

polna_N - jak dalej będzie bolał to może lepiej do lekarza się wybrać, może to jakieś zatrucie czy coś?
Mnie też ostatnio coś brzuszek pobolewa, ale mam nadzieję, że to nie ma związku z dzidzią.

Galarecia - o 7 to chyba jeszcze nie tak źle ? ;-) ja puki co korzystam i się wysypiam, ciekawe jak długo jeszcze.. :-)

Maagda_ - widzę, że jakaś awantura się tu zrobiła, oby jak najmniej takich. Aleksia bardzo nieładnie postąpiła moim zdaniem pisząc, że pod ziemię by się zakopała :dry:

oliwka_11 - łóżeczko bardzo ładne, małej też pewnie będzie się podobało :happy: będzie spała jak księżniczka ;-)

Ja dzisiaj obudziłam się dość wcześnie, jakoś nie mogłam dalej spać. Wczoraj bolał mnie brzuch, mam nadzieję, że to nic poważnego (mój lekarz ma urlop).
Ogólnie to już zaczynam się stresować, bo za tydzień w piątek mam poprawkę egzaminu na prawo jazdy i jak teraz go nie zdam.. to pewnie na następny zapiszę się dopiero po urodzeniu, a co za tym idzie, część teoretyczną znów będę musiała zdawać :( Ale liczę na to, że tym razem się uda! :))

Ostatnia edycja:
anetka551 witaj!
Niby do 7 to długo ale jak on zazwyczaj spał do 8 i póżniej drzemka ok.10-11.
Ty jesteś rocznik '90 czy '89

polna_N pod pachą to ja mojemu urwisowi bym za chiny nie zmierzyła.. No a w pupci to wygodnie.

oliwka_11 łóżeczko ładne ale ja tak jak polna bałabym się że się załamie. I zostałabym przy wyborze drewnianego..
U mnie też śnieg pada. No ale nas dzieli niewiele km..

Maagda_ do nas też pisała bzdury ale już zostawmy ten temat.

Anetka WITAM NA MM ;-)
nieee juz mnie brzuch nie boli :no: ja tak czasami mam ze jak nie zje czegos do poludnia a potem zjem obiad to potem mnie boli jak chole .... a wczoraj wlasnie tak bylo :sorry2: wsumie w srode jadlam frytki z majonezem i to moglo wywolac cale BUM :-D:sorry2:
Co do awantur to czasem takie sie zdarzaja , nic na to nie poradze :sorry2:
Mowi sie ze jak kobieta w ciazy to egzaminatorzy jakos patrza przychylniej podczas egzaminu :-)

Galarecia ja wsumie od poczatq mierze pod pacha i nawet Ala siedzi grzecznie :tak: jedynie jak ma duza temp to sie wierci i trzeba ja trzymac :sorry2:
tylko to czekanie mnie denerwuje :-D
a wlasnie . Tobie odrazu wyskakuje temp jak wlozysz do pupki czy tez musisz chwilke czekac ?

Ostatnia edycja:
POLNA to zależy od netu ,szału dostaje i tak sie nastawie że tak u facia w biurze niezłą burze wywołam ....a co do łóżeczka to te chce mieć tak na 2-3 lata ,stelaż ma metalowy tylko te boczki z plastiku ,chodzi o to że Bartek roznosi te turystyczne wyrko w którym śpi więc che kupic Oliwce te a jemu dać jej drewniane ,...a za jakieś 3 lata kupie im piętrowe !!!!

ANETKA no spać będzie jak księżniczka ,tylko ten róż mnie trochę martwi bo mamy pokój niebieski i zastanawiam się czy nie kupić zielono -niebieskiego z teletubisiami ......a wogule to witam na forum

GALARECI no fakt daleko to nie mamy do siebie ,widze że aura u ciebie taka sama ,a ja myślałam że już śniegu nie będzie

Galarecia - to taki mały śpioszek z tego Twojego syneczka :), żeby moje dzieciątko też tak spało :)
Ja jestem '90.

polna_N - niby tak, ale na poprzednim egzaminie też byłam w ciąży i nie pomogło ;-) może dlatego, że to było miesiąc temu i tak brzuszka nie było widać.

oliwka_11 - dziękuję bardzo :-) co do różu w niebieskim pokoju.. nie będzie pasował ? Hmm mi się wydaje, że powinno być ładnie.

Oliwka ja sie wogole nie dziwie , tez bym zrobila gosciowi awanture gdyby tak net chodzil :crazy: a rozowe lozeczku , no wlasnie dlaczego nie ? :-) zawsze mozna zrobic Jej taki maly wlasny kacik tylko dla Oliwki , zrobic jakas puleczke z maskotkami, powiesic jakas rozowa lampe i bedzie slicznie :tak:
albo jakas mala fototapete przykleic :-)

Anetka nom moja kuzynka zdawala pare razy(chyba3) prawko i nie zdawala ,potem zrobila pol roku przewry ale wtedy w ciaze zaszla i jak facet zobaczyl jaki ma brzuch i jak powiedziala ze ma miec blizniaki to lekko sie zdziwil bo jak babka z takim brzuchem zmiesci sie za kierownica :-)
Zdala ale chyba tylko dzieki temu ze w czasie jazdy dzieci zaczely ja kopac w brzuch i zaczela pojekiwac to facet mial strach w oczach :-D
no ale to bylo jakies 4 lata temu to i przepisy byly inne :sorry2:

reklama
hej:tak:

Anetka witaj...:tak: Pociesze się, ja rok temu byłam w bardzo podobnej sytuacji:tak: miałam 3 podejscie na egz. w 5 miesiacu ciąży i tez jakbym nie zdała to dopiero teraz bym pewnie zdawala:-) Przyznam się, ze brzuszek miałam malutki, ale... wziełam od mojej ginki zaswiadczenie, ze jestem w ciazy, żebym pasów nie zapinala...:-pw ten sposób egzaminator wiedział, ze ma ciężarówke w aucie:-D ale i tak nie miał sie czego przyczepic i 14 lutego zdwałam:-)

Oliwka... współczuje takiego neta, nam jak cos zle chodzi odrazu dzwonimy i ich opieprzamy:-)

Polna... z brzuszkiem lepiej??

Przepraszam, z enie odpisuje kazdej, ale mała własnie zasneła, a mnie skręca z głodu, lece zrobic jakies kanapki i kawkę i wracam...:tak:

Do góry