reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 no ja w ciązy też często miałam ok.37st albo i troszkę wyższą. Ale to normalne. A u mnie teraz to znak że coś zaczyna się dziać w organizmie. Ja teraz zawsze mam 36,4-36,6st. A powyżej 37st to już u mnie początki wirusa i choroby.. I czuję się źle. Boli mnie baaaardzo gardło, zimno mi i cały kręgosłup boli i jakoś dziwnie mi..

Aleksia123 nie strasz mnie że najechałaś na mnie do administratorki. Nie masz powodów. I nie nazwałam Cię głupią tylko zapytałam czy jesteś głupia czy taką udajesz, bo 2razy z rzędu pomyliłaś się i nie spostrzegłaś że ja kierowałam do Ciebie pytania.. A poza tym sama to powinnaś rozstrzygnąć a nie o takich błachostkach pisać do administratorki i zawracać jej głowę. Żenada.

Ostatnia edycja:
reklama
lenka- Adaś bardzo ładnie mój też miał być Adaś, Staś, Oluś,ale jest Ludwik(imię francuskich królów...:sorry2:< rozmarzony >)mojemu narzeczonemu się podobało mi zresztą też:tak:( chociaż prawie wszyscy patrzyli się na nas jak na idiotów:-)) ale ja chchiałam Adasia tylko urodziny, mikołaj ,Boże Narodzenie, imieniny to chyba za dużo jak na jeden miesiąc:-p

dorom- u mnie jak pisałam było podobnie, i oby u Ciebie też tak było. A na początku ciązy miałaś dobry cukier??? nie martw się u Ciebie też będzie dobrze!!!!:tak:

umi-ja z byle powodu latałam do lekarza( nawet z głupim bólem głowy utrzymującym sie dłużej niż 3 dni) on tego jest żeby uspokoić, a w razie czego wyleczyć:tak: to Twoja pierwsza ciąza i masz mieć prawo wiele obaw, szoruj do tego lakarza! (też na mnie nakrzyczałąś:-) ja pojdę:tak:;-))

misia- dziewczyna mającca prawie 30 lat nie wypowiada się jak 13 latka która założyła sobie fikcyjny profil.

tak na marginesie:-) mam straszną ochcotę na piwo jak nigdy chyba...:-p wogóle wciąż to mam jakąs awersję do zapachów albo nie których potraw. zostało mi po ciąży... :confused: np nadal nie mogę się psikac perfumami które przed ciążą uwiebiałam ani jeść ryżu...

a mi tymczasowo przeszło ze słodyczami ,jadłam je namiętnie przez 3 ostatnie tygodnie mimo iż normalnie nie przepadam. I znowu wziął mnie szał z początków ciąży- mnóstwo owoców. A szczególnie smaczna gruszeczka lub jabłuszko.

Niestety nie upadłam jeszce na głowę, żeby lewy profil zakładać ze zdjęciami swojego dziecka. Radzę Wam skończyć te bajki i ploty na mnie bo źle sie to dla Was skończy:)) to było ostatnie ostrzeżenie

lenka87 przynajmniej przeszłaś na zdrowsze odżywianie.

Aleksia123 po raz kolejny Ci napiszę (bo widzę że nie dociera) nie strasz nas. Póki co to Ty natrętnie tu piszesz i się wcinasz tam gdzie Cię nie proszą..
A tak na marginesie to nie pisze że nie próbowałyśmy Cię z błedu wyprowadzić bo pisałyśmy że prosimy o edycję postów a póżniej że raczej to nie jest odpowiedni wątek dla Ciebie. A Ty na nas najechałaś..

pola997 a mój mąż nie chciał imienia Staś.. No i wzieliśmy takie żeby się nie powtarzało zbyt często (jak np. Kuba czy Kacper) a żeby można też było ładnie zdrobnić.

Ostatnia edycja:
To własnie ty najechałas na mnie poczytaj sobie swoje poczatkowe watki,Ja nie strasze nikogo, tylko stwierdzam fakty, nie zycze sobie wiecej czytac o sobie, to tak na marginesie zegnam sie galareciu:sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled:

BASIU - a no wróciłam do was :-p :-)

Aleksia123 - przykre jest że 29 letnia kobieta MATKA nie ma większych problemów niż forum i kablowanie na dziewczyny które zwróciły uwagę :-p :laugh2: komedia :-p czas dorosnąć kochana ja w Twoim wieku mam zamiar mieć o wiele poważniejsze problemy niż brak akceptacji na forum :-p ...no ale podejrzewam że z takim charakterem to przez całe życie byłaś nie akceptowana i ślad na psychice został :-p ... ale psychologiem nie jestem nie mi osądzać :-)

Dziewczyny nie denerwujmy sie i nie tracmy nerwów na kłótnie. Nie chcemy to poprostu nie odpisujemy. Bo takie klotnie sa bez sensu, mamy chyba lepsze temety co nie? :-) Niz takie pierdoły :-)
Galareciu - To coś na gardło, jakieś dropsy pewnie na początek. No i do lekarza! :-( Teraz słyszałam że panuje straszna grypa, kolejki w przychodniach a lekarze maja dośc :-( Pewnie i Ciebie dopadła :-(
Gdy ja byłam przeziębiona to leki homeopatyczne mi bardzo pomogły, i chyba tylko te w czasie ciąży można zażywac. Moze i u Ciebie by pomogły a sa bez recepty.
pola997 - Dobry, i oby tak zostało.
Piwo?? Ale masz zachcianki, mnie od alkoholu odrzuca, fuujj :-) Ani razu w czasie ciązy nic nie wypiłam (Aha, no raz gdy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży!) - ale gdyby tego nie liczyc to zero %%% :-)

Ostatnia edycja:
dorom5 a nie odpowiedziałaś mi na jedno pytaniewcześniej..
Co do leków homeopatycznych to na mnie nie działają. Na noc wyparzę pewnie nogi, zażyję coś mocniejszego i do łóżka się wypocić.

femka no niestey tak to bywa..

reklama
dobra dziewczyny macie racje, jest przed 30-stka
ale po co te kłótnie ??
nie lepiej zwyczajnie powiedzieć że nie macie ochoty z nią pisać ??
myślę że by zrozumiała i przeszła na jakieś inne forum ;-)

Do góry