reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dorom5 no ja w ciązy też często miałam ok.37st albo i troszkę wyższą. Ale to normalne. A u mnie teraz to znak że coś zaczyna się dziać w organizmie. Ja teraz zawsze mam 36,4-36,6st. A powyżej 37st to już u mnie początki wirusa i choroby.. I czuję się źle. Boli mnie baaaardzo gardło, zimno mi i cały kręgosłup boli i jakoś dziwnie mi..

Aleksia123 nie strasz mnie że najechałaś na mnie do administratorki. Nie masz powodów. I nie nazwałam Cię głupią tylko zapytałam czy jesteś głupia czy taką udajesz, bo 2razy z rzędu pomyliłaś się i nie spostrzegłaś że ja kierowałam do Ciebie pytania.. A poza tym sama to powinnaś rozstrzygnąć a nie o takich błachostkach pisać do administratorki i zawracać jej głowę. Żenada.

Ostatnia edycja:
reklama
lenka- Adaś bardzo ładnie mój też miał być Adaś, Staś, Oluś,ale jest Ludwik(imię francuskich królów...:sorry2:< rozmarzony >)mojemu narzeczonemu się podobało mi zresztą też:tak:( chociaż prawie wszyscy patrzyli się na nas jak na idiotów:-)) ale ja chchiałam Adasia tylko urodziny, mikołaj ,Boże Narodzenie, imieniny to chyba za dużo jak na jeden miesiąc:-p

dorom- u mnie jak pisałam było podobnie, i oby u Ciebie też tak było. A na początku ciązy miałaś dobry cukier??? nie martw się u Ciebie też będzie dobrze!!!!:tak:

umi-ja z byle powodu latałam do lekarza( nawet z głupim bólem głowy utrzymującym sie dłużej niż 3 dni) on tego jest żeby uspokoić, a w razie czego wyleczyć:tak: to Twoja pierwsza ciąza i masz mieć prawo wiele obaw, szoruj do tego lakarza! (też na mnie nakrzyczałąś:-) ja pojdę:tak:;-))

misia- dziewczyna mającca prawie 30 lat nie wypowiada się jak 13 latka która założyła sobie fikcyjny profil.

tak na marginesie:-) mam straszną ochcotę na piwo jak nigdy chyba...:-p wogóle wciąż to mam jakąs awersję do zapachów albo nie których potraw. zostało mi po ciąży... :confused: np nadal nie mogę się psikac perfumami które przed ciążą uwiebiałam ani jeść ryżu...

a mi tymczasowo przeszło ze słodyczami ,jadłam je namiętnie przez 3 ostatnie tygodnie mimo iż normalnie nie przepadam. I znowu wziął mnie szał z początków ciąży- mnóstwo owoców. A szczególnie smaczna gruszeczka lub jabłuszko.

Niestety nie upadłam jeszce na głowę, żeby lewy profil zakładać ze zdjęciami swojego dziecka. Radzę Wam skończyć te bajki i ploty na mnie bo źle sie to dla Was skończy:)) to było ostatnie ostrzeżenie

lenka87 przynajmniej przeszłaś na zdrowsze odżywianie.

Aleksia123 po raz kolejny Ci napiszę (bo widzę że nie dociera) nie strasz nas. Póki co to Ty natrętnie tu piszesz i się wcinasz tam gdzie Cię nie proszą..
A tak na marginesie to nie pisze że nie próbowałyśmy Cię z błedu wyprowadzić bo pisałyśmy że prosimy o edycję postów a póżniej że raczej to nie jest odpowiedni wątek dla Ciebie. A Ty na nas najechałaś..

pola997 a mój mąż nie chciał imienia Staś.. No i wzieliśmy takie żeby się nie powtarzało zbyt często (jak np. Kuba czy Kacper) a żeby można też było ładnie zdrobnić.

Ostatnia edycja:
To własnie ty najechałas na mnie poczytaj sobie swoje poczatkowe watki,Ja nie strasze nikogo, tylko stwierdzam fakty, nie zycze sobie wiecej czytac o sobie, to tak na marginesie zegnam sie galareciu:sorry2::sorry2::sorry2::baffled::baffled:

BASIU - a no wróciłam do was :-p :-)

Aleksia123 - przykre jest że 29 letnia kobieta MATKA nie ma większych problemów niż forum i kablowanie na dziewczyny które zwróciły uwagę :-p :laugh2: komedia :-p czas dorosnąć kochana ja w Twoim wieku mam zamiar mieć o wiele poważniejsze problemy niż brak akceptacji na forum :-p ...no ale podejrzewam że z takim charakterem to przez całe życie byłaś nie akceptowana i ślad na psychice został :-p ... ale psychologiem nie jestem nie mi osądzać :-)

Dziewczyny nie denerwujmy sie i nie tracmy nerwów na kłótnie. Nie chcemy to poprostu nie odpisujemy. Bo takie klotnie sa bez sensu, mamy chyba lepsze temety co nie? :-) Niz takie pierdoły :-)
Galareciu - To coś na gardło, jakieś dropsy pewnie na początek. No i do lekarza! :-( Teraz słyszałam że panuje straszna grypa, kolejki w przychodniach a lekarze maja dośc :-( Pewnie i Ciebie dopadła :-(
Gdy ja byłam przeziębiona to leki homeopatyczne mi bardzo pomogły, i chyba tylko te w czasie ciąży można zażywac. Moze i u Ciebie by pomogły a sa bez recepty.
pola997 - Dobry, i oby tak zostało.
Piwo?? Ale masz zachcianki, mnie od alkoholu odrzuca, fuujj :-) Ani razu w czasie ciązy nic nie wypiłam (Aha, no raz gdy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży!) - ale gdyby tego nie liczyc to zero %%% :-)

Ostatnia edycja:
dorom5 a nie odpowiedziałaś mi na jedno pytaniewcześniej..
Co do leków homeopatycznych to na mnie nie działają. Na noc wyparzę pewnie nogi, zażyję coś mocniejszego i do łóżka się wypocić.

femka no niestey tak to bywa..

reklama
dobra dziewczyny macie racje, jest przed 30-stka
ale po co te kłótnie ??
nie lepiej zwyczajnie powiedzieć że nie macie ochoty z nią pisać ??
myślę że by zrozumiała i przeszła na jakieś inne forum ;-)

Do góry