Galarecia
mama Adasia '08
dorom5 no ja w ciązy też często miałam ok.37st albo i troszkę wyższą. Ale to normalne. A u mnie teraz to znak że coś zaczyna się dziać w organizmie. Ja teraz zawsze mam 36,4-36,6st. A powyżej 37st to już u mnie początki wirusa i choroby.. I czuję się źle. Boli mnie baaaardzo gardło, zimno mi i cały kręgosłup boli i jakoś dziwnie mi..
Aleksia123 nie strasz mnie że najechałaś na mnie do administratorki. Nie masz powodów. I nie nazwałam Cię głupią tylko zapytałam czy jesteś głupia czy taką udajesz, bo 2razy z rzędu pomyliłaś się i nie spostrzegłaś że ja kierowałam do Ciebie pytania.. A poza tym sama to powinnaś rozstrzygnąć a nie o takich błachostkach pisać do administratorki i zawracać jej głowę. Żenada.
Aleksia123 nie strasz mnie że najechałaś na mnie do administratorki. Nie masz powodów. I nie nazwałam Cię głupią tylko zapytałam czy jesteś głupia czy taką udajesz, bo 2razy z rzędu pomyliłaś się i nie spostrzegłaś że ja kierowałam do Ciebie pytania.. A poza tym sama to powinnaś rozstrzygnąć a nie o takich błachostkach pisać do administratorki i zawracać jej głowę. Żenada.
Ostatnia edycja: