reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme fatal tera co przeczytalam sie przerazilam jak tak mezczyzna moze traktowac kobiete dla mnie juz by byl na straconej pozycji ale wiem jak to jest sie zakochac w mezczyznie ja po swoim pierwszym chlopaku plakalam prawie 2 lata i dopiero gdy poznalam obecnego partnera spojrzalam na swiat inaczej... ale ty masz dzidzie musisz patrzec jedynie pod jej wzgledem by wszystko bylo dobrze...walcz z nim jedynie o odpowiedzialnosc za dzidzie...

reklama
femme fatal może to i lepiej że nie jesteś z tym hacetem bo może w koncu by ci coś zrobił a nie daj boże dziecku.Pierwsza miłośc zawsze jest przeogromna i zawsze po rozstaniu jest ogromna rana do wyleczenia!!!

Zobaczysz jak usłyszysz bicie serca i poczujesz ruch dzidzi to nabierzesz sił i ochoty do walki do życia i do tego by twoje maleństwo miało jak najlepiej...trzymam za ciebie kciuki!!!

madzia 1225 to dobrze że się okay odżywiasz , a ja myślę że możesz mamie na życzeniach napisać o dzidzi ,tak jak myślę to nic mi do czachy już nie przychodzi!!!!

nie chce miec kontaktu z nim i nie chce zeby moje dziecko mialo ... nie dopuszcze zeby zostalo z nim chociaz na minute samo ... moze jak bedzie starsze i samo zadecyduje ze chce sie z nim spotkac. bedzie placil i tyle ... dzieckiem trzeba sie zajmowac od poczatku i ciagle a nie traktowac jak zabawke na chwile.

Famme fatal ten człowiek nie jest wart tego żeby dać mu kolejną szanse... tym bardziej że nie byłaby to pierwsza... Mój chłopak jest obarczony przez swoją rodzinę opinią że będzie taki jak jego ojciec: że będzie bił, krzywdził i w końcu zostawi... Ale on nigdy na mnie ręki nie podniusł... A takiemu facetowi jak twój nie można wybaczyć... Tym bardziej że już od samego początku maleństwo przez niego cierpi... Walcz o to żebyś miała wsparcie finansowe ale jeżeli on zachowuje sie jak psyhol to walcz o ograniczenie praw...
Madzia1225 Nie ma dobrej rady w takiej sytuacji... Ty najlepiej znasz swoją mame, a im prędzej powiesz tym lepiej... Ja chciałam czekać aż przyjadą na święta z niemiec ale nie wytrzyamłam tygodnia... Zadzwoniłam i powiedziałam... Dużo dało mi wsparcie mojej siostry która powiedziała że taka jest kolej rzeczy: najpierw my sie rodzimy potem my rodzimy dzieci i każda matka to zrozumie... Tym bardziej że masz stałego chłopaka... A pozatym bycie młodą mamą to świetna sprawa... Ja już teraz to wiem!!!

Byłam sobie dzisiaj na żużlu... To już ostatni raz w tym sezonie bo z brzuszkiem nie bardzo... Opaliłam sie troche... Marek mnie rano przeprosił śniadaniem do łóżka potem świetnym spacerkiem i jest super... Teraz uciekam spać bo jutro duuużo zajęć... Miłej nocki

Dzieki wam wszystkim :) 20 mam wizyte ... teraz wpadne w wir nauki zeby jakos dociagnac ten rok wiec mam nadzieje ze szybko minie :)

netgirl ,madzia1225 nie wiecie o tym że 1 miłość bardzo się przeżywa i jest tak że mimo wszystko się wybacza mimo wyżdzonych krzywd itd,najbardziej boli jak jednej osobie bardzo zależy a druga ma to głeboko w dup...czasem tak jest że mimo krzywd itd nadal się kocha i nie umie żyć bez tej osoby...na sczęście z czasem rany się goją!

femme fatal jezeli on bedzie sie staral by dziecko bylo pod jego opieka nie daj sie daj argumenty taki by ich nie dostal walcz z nim na tyle ile to bedzie mozliwe nie poddwaj sie ani nie daj sie czyms skusic a przede wszystkim jego poprawa... boto moze byc mylne... unikaj go i niech on ciebei unika...

Niestety najgorsze ze jeszcze sama go tlumacze ... bo on nie wie ze robi zle itp.
No ale nie o to chodzi w zyciu zeby sie meczyc ...
Najgorsze jest ze kiedys naprawde bylismy idealna para i ciagle to pamietam... ale trudno bez sensu zyc tylko wspomnieniami.

Madzia1225 - ja uwazam ze im wczesniej tym lepiej moja mam by sie wkurzyla bardziej na to ze ukrywalam niz na sama ciaze ... a ona musiala jeszcze zniesc ze z nieodpowiednim facetem i bedzie musiala wziasc polowe obowiazkow na siebie bo odrazu wiedziala ze z tego nic nie bedzie...

reklama
Ja juz uciekam spac niestety jutro mnie przywita kolejny tydzien szkoly a dzidzia jest spiaca w moim brzusiu.... dziekuje za rady mam nadzieje ze czesciej bedziemy tak ty gawedzic...Dobranoc:* pozdrawiam

Do góry