Ja pierdziele nie bylo mnie od 16 a wy nadrukowalyscie jak nigdy!!! Dopiero czytac skonczylam;P
Bylismy z J na spacerku z piesem po drodze do lodziarni wstapilismy a jak juz wchodzilismy do mnie na podworko to wyczulam grilla
)) A od bramka do domu jest jakies 300m
)) Smiac mi sie chcialo jak Douglasik Jarka ciagal a jak hja go bralam to ladnie przy nodze szedl
)) wie ze pancia dzidzie bedzie miala
))
Madzia u mnie niby mama sama sie domyslila i zadawala pytania typu: kolezanko a kiedy ty okresik ostatnio mialas?? A ja sciemnialam ze tego i tego... Wiedzial co sie swieci a mimo to jak oznajmilam calej rodzince (24.12) ze jestem w ciazy to jakos mi ulzylo, a mama chyba sie troche uspokoila bo zobaczyla ze taty nie wkurzylam ta nowina
))) Normalne ze na poczatku sa wsiekli mowia ze zycie sobie spie...as itp a jak juz coraz blizej konca to sie robia bardziej niecierpliwi niz ty bo to w koncu wnuczus bedzie
)) Ja ostatnio mialam ostatnie USG i tacie zdjecie z niego pokazalam, nie mogl sie napatrzec
)) Tylko troche zly na nas bo on by wnuczka chcial (jestem jego najstarsza corka, z pierwszego maluzenstwa mojej mamy tez jest trojka) i byl by dziadkiem numer 1 a tu klapa bo podobno wnusia bedzie, moja mama wniebowzieta normalnie bo starsze rodzenstwo samych wnuczkow produkowali
))
fammefatale kochana zapomnij o TYM CHAMIE!!!!! Moj brat tak traktuje swoja dziewczyne, czasami mi jej szkoda chociaz za bardzo jej nie lubie... On ja bije, poniza i wogole gorzej jak psa traktuje!!! A ona swiata poza nim nie widzi i on to wykorzystuje, jak by mu pokazala ze jest silna i ma go w dupie to by ja traktowal tak jak moj mnie.... (to ja jestem gora i ja go bije
) Ciesz sie swoim malenkim skarbem, jak juz bedzie na swiecie zobaczysz ze wszystkie krzywdy ci wynagrodzi i zapomnisz o bolu jaki jego ojciec ci zadal!!! Wierze w to ze napewno znajdziesz ta droga polowke i bedziecie razem szczesliwi
)) Co do rachonkow to zbieraj wszystko!!! Ja tez zaczelam zbierac bo moj Debilek zaczol odstawiac i wole byc przygotowana!!!
Ona mika ja to juz w japonkach dluzszy czas pomykam bo w adidaski stopy juz nie wcisne, no chyba ze taty ale jak na podworku jestem
))
UUUUUUU to chyba bedzie moja najdluzsza wypowiedz w histori tego forrum
)) HiHiHi