reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Madzik - nie ma co zalowac... uwierz:-D:-D:-D byla ostra wymiana zdan.. i po krzyku:-):-):-)

Pola - a tu jeszcze zachcianki i mdłości byly... Kurcze chyba napisze o tym ksiaze:-D:-D to z Wami powinna sie umowic Pani z Rozmow w toku a nie ze mna. Chociaz byloby ciekawiej niz u mnie...

reklama
Normalnie oszalałyście:szok: Tyle stron do nadrobienia:zawstydzona/y: Niestety nie dam rady...Dopiero co się trochę ogarnęłam...Fabianko znowu nie dał pospać....Na spacer nie miałam dzisiaj siły,więc wystawiłam wózek na balkon.Zaraz się ubieram i lecę do dentysty.Później zakupy...I chwila moment dzień się skończy:dry:

Madzik no jak karmi się piersią to niestety trzeba się z kolkami przemęczyć:-( Ja oczywiście miałam na myśli karmienie butelką.

Witam.Ja również zaszłam w ciąże jak miałam 17 lat. Nie planowałam tego,ale bardzo się cieszyłam. Trudno mi było znaleźć zrozumienie u osób w moim wieku.. a i w szpitalu też nie czułam się dobrze.. słyszałam jak na korytarzu Panie plotkowały na mój temat "taka młoda i już dziecko,przecież ona sama jeszcze jest dzieckiem" :zawstydzona/y: Nic przyjemnego. Moja mama i tata byli dla mnie dużym wsparciem. Urodziłam córeczkę skończyłam średnią. Teraz mam 23 lata córkę 5letnią, synka- ma roczek i męża- który był przy mnie jak rodziła się nasza córka i synek- podziwiam go bo sam był młody a twardo obstawał przy tym żeby być przy porodzie :-) Teraz jestem na administracji,trochę ciężko,ale daje radę. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie młode (i nie tylko) mamy :tak:

Przepraszam ze nie poodpisuje ale fatalnie sie czuje. Od 3 godzin boli mnie cos w dole brzucha tak jakby miedica czy cos i az do tyłu to idzie normalnie nie moge sobie poradzic. Mały sie jeszcze tak odwórcił ze kopie mnie tak jakby w pecherz macice wszystko co sie da normalnie nie wiem co zrobic. Kojarzy mi sie to z bólem jajnika jak na poczatku ciazy bo tez mnie dosc ostro bolało. Mam tylko nadzieje ze nic małemu nie jest skoro sie rusza chyba z e to przez niego. I strasznie chce mi sie siku tylko ze nie mam czym.
Moze mi ktos napisac co takiego pisała Aleksia123 ? bo nie miałam przyjemnosci sobie poczytac. Wpadne do was za jakas godzinke i poodpsuje.

Umi2 ja Ci radzę wybrać się do szpitala z tymi bólami bo z tego co opisujesz wygląda mi to na infekcję układu moczowego i problemy z nerkami (sama też miałam).. Ale nie martw się, bo jeżeli to jest to, to większość kobiet w ciąży ok.20-28tyg ciąży to przechodzi i jeżeli jest leczone to jest OK. A jak Ci wyszły badania i kiedy masz wizytę u ginka??
Co do Aleksia123 to nie wiem jak do innych ale moje wypowiedzi 2razy pomyliła z kimś innym, do tego zamiast na wątek marcówek 2006 zapisała się do marcówek 2005 no i nabiajała posty, i jeszcze jeden post to jak każdej odpisała to do każdej innym kolorem pisała..

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny:-)
Powiem jedno - OSZALAŁYSCIE:-D:tak:
nadrobic Was nie idzie.. i widze tez, ze dzialo sie dzialo..
Przelecialm pobierznie przez posty..
Firanko mam nadzieje, ze z Nicolaka juz wszystko pk albo przynjamniej lepiej:tak:

Nie bede odpisywac kazdej, bo nie pamietam, co - malam do nadrobienia z 20 stron:szok::tak:
Postaram sie byc na bierzaco
a i witam nowe mamy:-)
a i dziekuje Galareciu, ze zapanowalas nad tym zamieszanierm, ktory tu zapanowal..:tak:

Czy są tu przyszłe bardzo młode mamy? Wiek od 17do20. Lub mamy jeśli takie wogóle istnieją.
Mam nadzieje, że nikt tu się nie zdenerwuje lub oburzy. ( Bo nie którzy moga sobie pomysleć " w takim wieku".

...A poza tm to wątek dla młodych mamuś a 29lat to nie jest już młody wiek na dziecko.. Do 24lat to jeszcze można uznać że młoda, ale Ty urodziłaś jak miałaś 25 albo 26lat, więce to raczej nie wątek dla Ciebie!!!

chyba wszystko mówi za siebie ??
Galarecia ta dziewczyna, która napisała pierwszą wiadomość do tego wątku pisała że jest to wątek przeznaczony dla dziewczyn ktore urodziły dziecko między 17-20rokiem życia a Ty piszesz że do 24... wiem że większość z was albo przynajmniej spora ilość miało więcej niż 20lat jak urodziło pierwsze dziecko a najeżdżacie na dziewczyne która urodziła w wieku ok.25lat...
moim zdaniem ona ma takie same prawa pisać na tym wątku jak inne dziewczyny ktore miały powyżej 20lat :tak: zresztą w czym wam ona przeszkadza ? jeżeli jej nie akceptujecie to nie musicie jej odpisywać i wypowiadać się na jej temat, tak byłoby lepiej, milej i bez żadnych kłótni :-)

ciekawe czy ktoś mnie opieprzy ...:sorry2: ale dziewczyny ja nie chce się kłócić tylko piszę co myślę

Ostatnia edycja:
Galarecia Dzieki za streszczenie sytuacji. Co do badan to ostatnie miałam w grudniu i jak to okreslił lekarz gdyby nie data badan i moje nazwisko pomyslałby ze go wkrecam. Wszystko wyszło dobrze i nic nie spadło wyniki miałam prawie takie same jak na poczatku ciazy czyli wg niego nadspodziewanie dobre. co do zapalenia to raczej nie bo nic mnie nie piecze przy oddawaniu moczu, no chociaz głowy sobie uciac nie dam. Jak mi nie przejdzie to sie wybiore do szpitala, a wizyte mam w poniedziałek. Chociaz boje sie ze moze cos z nerkami bo mnie boli tez w plecach. Kurcze no mam nadzieje ze przejdzie.
pola997 Jak dziecko:-p jazda do tego lekarza i sie badac!!
BlackWizard Biedactwo:-) moze jutro mała da ci sie wyspac.
firanka Jak tam twoja Nicol sie czuje?
Maagda_ To dobrze ze juz coraz lepiej dbaj o siebie bo to koncówka i musisz miec duzo sił:-)
krystynka88 Mój chłopak tyje razem ze mną:-) hehe ale mdłosci nie miał ja zresztą tez
EWI44 To chłopcy Ci pomogą moze nawet odciazą troche a jak bys chciała troszke sniegu to ja służe pomocą:-) I twój tesc ma sporo racji sama jestem tego zdania.
madzik1388 Nie tylko ciebie ominęł eh...:-p
baska201 Obijasz sie nie ładnie tak:-p No ale mam nadzieje ze sie poprawisz i czesciej bedziesz pisac

MISIA - ale 29 to już przeginka typiarze zaraz 30 wskoczy ... to już średnio tu pasuje bądźmy szczerzy a mam tu teraz tyle że ledwo można się połapać i osobiście uważam że nie pasuje tu i już ... ona jest 10lat ode mnie starsza... to już jest spora różnica

UMI - ja też na Twoim miejscu bym chociaż do lekarza zadzwoniła

reklama
MISIA Co do Twojej wątpliwości to wyjaśnie. Jak ona rodziła, była w ciąży itp. To oczywiście była młoda mamą, ale na dzień dzisiejszy już nie jest. To chyba o to chodzi.
UMI NIE CZekaj aż przejdzie tylko spróbuj skontaktować się z ginem. Jeśli masz zapalenie a nie będziesz tego leczyć to może być nieciekawie.

Do góry